Forumindex SweWrestling.com
Sveriges Största Wrestlingforum!
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 

Smackdown! - The Tråd!
Gå till sida Föregående  1, 2, 3 ... 214, 215, 216
 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Allmänt om WWE
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
JugovicRegistreringsdatum: 23 november 2009
Inlägg: 306

InläggPostat: 20 apr 2018 08:31    Rubrik: Svara med citat

Så de maineventers som har bytt show är bara Samoa Joe och Kevin Owens? Det var verkligen ingen shake-up där inte. Jag gissar på att de planerar in en till shake-up på något sätt inför nästa års mania, för det här lär snabbt bli "same old shit".
_________________
If it weren't for bad luck, I wouldn't have any luck at all
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 12663
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 25 apr 2018 11:57    Rubrik: Svara med citat

SDL 2018-04-24

- Tom Phillips, Byron Saxton & Corey Graves kommenterar.

- Miz-TV. Miz är en fantastisk heel, speciellt när han säger att även om folk buar kommer de se hans nya dokusåpa. Hans gäst är Daniel Bryan men Big Cass kommer in istället. Cass säger att ingen bryr sig om Bryan, vars comeback vida överskuggade hans. Cass säger att han är så pass stor rent fysiskt (menar han pösmagen han fick efter skadan?), välutbildad och snygg (och därmed en stjärna) och därför slapp brottas "i bingolokaler och indies" innan han kom till WWE.

- Backstage: Bryan ligger på golvet och tar sig för axeln, och allt pekar på att Cass ligger bakom det.

1. Asuka & Becky Lynch vs. Iconics.
De heter tydligen inte Iconic Duo längre, vilket var ett bättre namn. Okej match där jag var rädd att de skulle jobba ut Iconics redan nu (speciellt eftersom kommentatorerna hypade deras långa vänskap och att de kört tagteam ihop länge). Men samtidigt känns de inte som om de är i samma liga som Becky & Asuka. Hetta på Becky, tag till Asuka. Det blir kaos och Peyton Royce knuffar in Becky i Asuka, och Royce rullade direkt upp Becky för tre med fötterna på repet efter 7:40. *

- Renee Young intervjuar AJ Styles, som nyss fått veta att Shane bokat en sexmanna-tag med honom och Shinsuke Nakamura på varsin sida.

- Backstage: Naomi lovar Usos att inte komma in under Jimmys match.

2. Jimmy Uso vs. Rowan.
Jey och Harper är med in. Ganska framstressad match. Jey och Harper bråkar. Rowan går för avslut på Jimmy men Naomis musik/ljusshow distraherar och Bludgeon Brothers står som två byfånar och glor på henne så Jimmy kan avsluta med Superkick och rollup efter 2:50. Fin tanke i praktiken, men det såg löjligt ut att de skulle bli distraherade av hennes dansande som hon gör på varenda show hon är på. Detta var ett oerhört lamt sätt att hypa Tag-titelmatchen på GRR men det är kanske ett frö sått för Nikki Cross debut på MR. 1/2*

- Renee är MC för kontraktskrivningen med Charlotte och Carmella. Carm gör entré först och visar klipp av sin väg till titeln, och tycker den är fantastiskt bra att hon ber producenten dra igång den igen. Men Charlotte gör sin entré mitt i för att sätta igång kontraktsigneringen. Båda skriver på och Charlotte dunkar Carms nyllet mot bordet. Helt okej segment, Carm är ingen bra wrestler men funkar som irriterande heel. Dock är det konstigt att de satte Cass på SDL eftersom de nyss gjort slut.

- Jeff Hardy är på väg in för en match mot Shelton Benjamin, men Randy Orton avbryter Jeffs entré och Jeff skakar bara på axlarna åt att Orton "tar" hans match här. Som förra veckan men med omvända roller.

3. Randy Orton vs. Shelton Benjamin.
Jeff stannar vid ringside. Stabil match men publiken är inte engagerade. En maskerad Sunil Singh attackerar Jeff och Orton får tag i honom och drar "dramatiskt" (ALLA ser att det är Sunil) av masken för att avslöja honom och sänker honom med en RKO. Detta gör att Benjamin kan smyga upp och avsluta Orton med Paydirt (hoppande flatliner) efter 8:17. *1/2

- Backstage: The Bar tjafsar med The New Day i ett totalt meningslöst segment.

- Renee intervjuar Bryan, som säger att det var Cass som slog ner honom så de är bokade mot varandra på Backlash. Bryan lovar att han är redo för stöket på GRR.

- Samoa Joe med en bra promo där han tänker vinna både IC-titeln och Universal-bältet om allt går som det ska.

4. AJ Styles, Karl Anderson & Luke Gallows vs. Shinsuke Nakamura, Aiden English & Rusev.
Stabilt mainevent. Naka har ny (och bedrövlig) mix av sin introlåt eftersom han, enligt Graves, "inte vill att folk ska sjunga med". Jag tror jag fick en stroke i båda öronen av den mixen. Styles blir slagpåse, tag till Anderson som rensar innan det blir kaos. Naka avslutar Gallows med Kinshasa efter 6:35. Naka lowblowar Styles och går för en Kinshasa men Anderson offrar sig och tar greppet istället, och showen slutar med att Naka gör greppet på honom igen. **

SLUTSATS: Hyfsat avsnitt, betydligt bättre än gårdagens RAW dock. Naka som heel gillar jag, och det är roligt att Benjamin fick vinna en match för en gångs skull.

(Den här recensionen skrevs 2018-04-25.)
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 12663
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 02 maj 2018 12:55    Rubrik: Svara med citat

SDL 2018-05-01

- Tom Phillips, Byron Saxton & Corey Graves kommenterar.

- Miz-TV med både Jeff Hardy och Randy Orton som gäster. Miz gör sitt yttersta för att dels få över sin egen IC-titelmatch mot Seth Rollins och dels att hetsa Orton och Jeff mot varandra inför Backlash. Det lyckas inte eftersom de har stor respekt för varandra. Shelton Benjamin avbryter och tycker sig förtjäna en titelmatch före Orton (han slog ju honom "rent" förra veckan) vilket leder till tjafs vilket resulterar i...

1. Jeff Hardy & Randy Orton vs. Shelton Benjamin & The Miz.
Hyfsad match. JIP med hetta på Orton och sval tag till Jeff som rensar. Twist of Fate på Benjamin sätter upp Swanton men Miz blockerar och Shelton gör honom till face-in-peril med en tjusig step-up-kneestrike. Under reklamen blir det RestholdMania innan Orton taggas in och rensar. RKO sänker Benjamin och Jeff avslutar med Swanton efter 12:09 men går rakt in i en RKO efteråt för att skapa hetta inför Backlash. Helt rätt bokat med tanke på att Miz är upptagen med Seth Rollins och Benjamin är än så länge inte inbokad på Backlash alls. **

- Renee Young intervjuar Iconics och Carmella. Iconics är väldigt roliga ihop, speciellt här när de gör sig roliga över Renees accent (men misslyckas totalt med att härma den, kayfabe) innan de säger att de tänker vinna ikväll. Och Carmella tänker besegra Charlotte (igen) på Backlash.

- Daniel Bryan visar upp sitt röda bröst efter Greatest Royal Rumble och vi får veta att han inte får brottas ikväll eftersom man är rädd att såret blir infekterat. Då har man choppats rejält!

- Backstage: The New Day och The Bar tjafsar vilket resulterar i Xavier Woods vs. Sheamus ikväll. Okej, alla fem är stabila workers men jag är så trött på allihop just nu. Deras respektive gimmicks är det inget fel på men båda känns så livlösa.

- Backstage: Rusev och Aiden English står och gör ingenting när Lana äntrar scenen till en stor pop. Jag vet inte om det var en botch eller om hon helt enkelt har skippat den, men hon bryter inte längre när hon pratar. Hon säger att Rusev var nära att besegra Undertaker på GRR men att "något" håller honom tillbaka, varpå English går iväg. Känns som en kommande split men jag hoppas de drar ut på det för Rusev & English funkar bra ihop. En faceturn för English känns inte heller så lyckat. Men som vanligt är det nog jag som läser in för mycket i detaljer.

- Big Cass in för en promo. Han säger att ingen ska förvänta sig att hans match mot Daniel Bryan "kommer bli fem stjärnor". Vet du, det tror jag inte du behöver vara orolig över. Han är inte säker på vad en YES-lock är (han måste smälla av när någon berättar för honom om YouTube). Han kallar in "Daniel Bryan" men får en dvärgversion av honom istället som han pratar ner (höhö) och big bootar ner för att hypa Backlash.

- Renee ska vara MC för konfrontationen i ringen mellan AJ Styles och Shinsuke Nakamura. Styles kommer in först. Men ingen Naka. Styles är förbannad på Naka och kommer besegra honom på Backlash. Samoa Joe dyker upp och utmanar vinnaren efter Backlash. Nakas musik börjar höras och Joe gör sig redo att fightas vid ingången, men Naka smyger in och lowblowar Styles bakifrån. Den där spotten var så väntad. Han sänker Styles med en Kinshasa efteråt. Paige, som inte är här ikväll, har för övrigt gjort titelmatchen till en No DQ-match och jag antar att Styles kommer ha pungskydd på sig för att undvika ännu en lowblow där.

2. Xavier Woods vs. Sheamus.
Kofi Kingston, Big E och Cesaro är förstås med in. Woods gör en tope. Sheamus dominerar och de andra lägger sig i varpå Woods kan rulla upp honom med ett small package för tre efter 7:35. Precis som No Way Jose vs. Baron Corbin igår gör detta inget för någon, så vi ska inte läsa in för mycket i resultatet. *1/2

- Backstage: Paige gör klart för Mandy Rose och Sonya Deville att Absolution inte existerar längre, och bokar Mandy vs. Becky Lynch nästa vecka.

3. Charlotte, Becky Lynch & Asuka vs. Carmella & Iconics.
Jag vet inte om jag tycker "Mella is Money" är en bra catchphrase men den kanske tar sig. Bra liten match, Iconics (speciellt Peyton Royce) är väldigt rolig att se, och Carmella funkar utmärkt i tagteam där hon inte behöver dra halva lasset utan kan nöja sig med små inhopp här och där. Det kan låta konstigt att säga så om en champion men så länge de kan gömma henne i tagmatcher funkar det. Hetta på Becky, tag till Charlotte som rensar innan även hon blir slagpåse. Tag till Asuka som rensar innan det blir kaos. Charlotte gör en moonsault ut på Carmella. Det blir en kavalkad spots och Asuka-lock avslutar Royce efter 10:04. Underhållande match. **1/4

- Nästa vecka: Lynch vs. Rose.

SLUTSATS: Helt okej show denna veckan. Hårdhype inför Backlash men såhär strax efter GRR känns det lite väl tufft att få folk engagerade i matcher som inte är något speciellt jämfört med SA-showen.

(Den här recensionen skrevs 2018-05-02.)
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
TheVobb
Men hallå, jag är B-kändis för fan!


Registreringsdatum: 17 juni 2006
Inlägg: 13761
Ort: Sundsvall

InläggPostat: 03 maj 2018 17:07    Rubrik: Svara med citat

När är det tänkt att Sanity, Andrade Almas och Zelina Vega ska göra sina Smackdown-debuter??
Läste någonstans att senaste avsnittet av Smackdown hade riktigt dåliga tittarsiffror, inte för att jag tror att dessa kan göra några större mirakel så att siffrorna stiger kraftigt men det känns ju som att det är dags att dom(WWE) lägger lite mer fokus på Smackdown..... Cool
_________________
If Ya Smeeeeeeeeeeeeeeell What Vobban Is Cooking!!!!

Instagram:thevobb
Youtube: thevobb
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 12663
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 09 maj 2018 12:30    Rubrik: Svara med citat

SDL 2018-05-08

- Tom Phillips, Byron Saxton & Corey Graves kommenterar.

- Paige inleder med en promo om att Backlash var en "strålande succé" (WTF?) och att vi nu tuffar vidare mot MITB. Hon tänker göra allt för att få MITB-väskorna till SDL. Fullt förståeligt. Till en början. Tänker man efter inser man att MITB-väskan innebär att titelbilden är väldigt oberäknelig med en person som smyger runt med rätten till en titelmatch denne kan utnyttja närsomhelst, vilket snarare borde vara en nackdel för ett brands GM. Men jag förstår att hon hypar väskans betydelse för SDL även om det inte är logiskt.

1. MITB-kvalificeringsmatch: Jeff Hardy vs. The Miz.
Lång match, som dessutom pågick mellan två reklampauser. De gör sina vanliga spots och blockerar varandras spots. Jeffs Twist of Fate sätter upp Swanton men Miz bailar och gör en necksnap på repet. Whisper in the Wind och sunset-flip-powerbomb ger två för Jeff. Twist of Fate/Swanton ser ut att avsluta men Miz rullar vidare till en rollup för tre efter 13:21. Hade han fått upp knäna hade jag köpt spotten, men nu åkte han på både TOF och Swanton men ändå lyckades vara så pigg att han rullade upp honom. Innovativt och oväntat slut, men väldigt ologiskt i stil med Randy Savages reviving elbow. **3/4

- Backstage: Sheamus tröstäter för att han förlorade över Xavier Woods förra veckan, och inte blir det bättre av att Cesaro undrade hur han kunde förlora mot honom. Sheamus föreslår att Cesaro själv möter Woods ikväll. De öppnar sina resväskor för att byta om till gear men märker att väskorna är fulla av pannkakor som naturligtvis pekar på The New Days inblandning.

- Video för SAnitY.

- Renee Young försöker intervjua Shinsuke Nakamura, men han "kan ingen engelska". Renee säger att han visst kan det men Naka hävdar att han "glömt det". Älskar heel Naka.

- Carmella utlovar ett stort firande nästa vecka för att hon behöll bältet på Backlash.

- Vi har ett gäng minipromos om MITB-matcherna under showen, där Tye Dillinger (kände inte igen honom i den frisyren), Naomi, Shelton Benjamin och Asuka tänker vinna respektive väska.

2. MITB-kvalificeringsmatch: Charlotte vs. Peyton Royce.
Billie Kay är förstås med in. Okej match. Charlotte dyker ut på Kay så Royce kan neckbreaka henne vid ringside. Charlotte fintar spinkick och sätter big boot. Royce blockerar moonsault med knäna och rullar upp henne för två. Var lite rädd att de skulle köra samma finish två matcher i rad. Charlottes spear sätter upp figure-eight som avslutar efter 9:09. **

- RIB intervjuar Daniel Bryan, som har siktet inställt på MITB-väskan.

3. Xavier Woods vs. Cesaro.
Kofi Kingston, Big E och Sheamus är med in. Kul liten match. Woods gör en tjusig springboard-knee och victory-roll --> pancake-spot för två. De andra lägger sig i vilket distraherar Woods, som hoppar in i en uppercut för tre efter 5:09. Känns som att detta lär fortsätta även om båda teamen är ganska tröttsamma i nuläget och samtliga behöver desperat en makeover. *

- Renee intervjuar AJ Styles, som inte är klar med Naka än.

- Bludgeon Brothers drar en promo.

- Backstage: Paige gör klart för Mandy Rose och Sonya Deville att deras hyss inte är tillåtna längre, och Sonya är bannad från ringside ikväll.

4. Becky Lynch vs. Mandy Rose.
Rose gör entré in i slowmotion. Bokstavligt talat. Becky kommer ur en chinlock och gör Bexploder, men Rose hotshottar henne och rullar upp henne för tre efter 2:23. Lite oväntat. 1/4*

5. MITB-kvalificeringsmatch: Daniel Bryan vs. Rusev.
Aiden English är med in. Första singelmötet mellan dem, det känns som att de borde hushålla med Bryans singelmatcher istället för att ge oss dem utan uppbygge. Dels denna och dels AJ Styles-matchen efter Mania. Rusev blockerar plancha och skickar honom över ett bord. Bryan med corner-dropkicks och rana från toppen. Rusev gör german men Bryan voltar och landar på fötter och gör slingshot-dropkick på båda. Kneestrike från apronen och missile-dropkick sätter upp kneestrike, men Rusev fintar och avslutar rent med Machka-kick efter 7:51 (enligt Cagematch var nästan halva matchen under reklamen). Hade på känn att Rusev skulle vinna men trodde Big Cass skulle kosta Bryan matchen. Istället får Rusev vinna rent och Cass var inte med på showen. **

- Nästa vecka: Mellabration! The New Day vs. The Bar i en MITB-kvalificeringsmatch där det vinnande teamet får välja en person som avancerar till MITB-matchen, samt Andrade "Cien" Almas in-ring-debut.

SLUTSATS: Bra show ikväll, inget kändes långtråkigt och vi började och slutade med två kul matcher.

(Den här recensionen skrevs 2018-05-09.)
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
TheVobb
Men hallå, jag är B-kändis för fan!


Registreringsdatum: 17 juni 2006
Inlägg: 13761
Ort: Sundsvall

InläggPostat: 11 maj 2018 06:52    Rubrik: Svara med citat

Citat:
SmackDown Live superstar Big Cass reportedly has 'heat' backstage, after going off script in his promo on Daniel Bryan, during the go-home show for WWE Backlash.

During the segment on SmackDown Live, Cass brought out a little person dressed as Bryan, hit him with a Big Boot, before attacking him with punches and slaps.

Whilst backstage officials agreed on using the Big Boot, they did not agree with Cass' suggestion to punch the imposter. The idea was also shut down by Vince McMahon.

Cass is now being described as being in "hot water" by ProWrestlingSheet's Ryan Satin, and this may explain why he was not featured on this week's SmackDown Live.

At Backlash, Bryan made Big Cass tap out to the Yes! Lock, but was hit with a Big Boot post-match.


Saxat från WrestlingNewsSource.com... Cool
_________________
If Ya Smeeeeeeeeeeeeeeell What Vobban Is Cooking!!!!

Instagram:thevobb
Youtube: thevobb
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 12663
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 17 maj 2018 08:40    Rubrik: Svara med citat

SDL 2018-05-15 - UK

- Tom Phillips, Byron Saxton & Corey Graves kommenterar.

- Renee Young intervjuar Daniel Bryan, som är tillbaka och tänker nå toppen igen. Big Cass avbryter och säger att han är större och bättre än Bryan, även om Bryan besegrade honom på Backlash eftersom Cass sparkade ner honom efteråt. Han tycker Bryan passar bättre som hemmaman än wrestler. Han går in i ringen varpå Bryan attackerar honom och gör en heelhook så Cass tappar. Varför känns det som att WWE bara försöker minska Bryans dragningskraft tills kontraktet löper ut i höst?

1. MITB-kvalificeringsmatch: Xavier Woods & Big E vs. The Bar.
Det vinnande teamet får utse en deltagare i MITB-matchen. Kofi Kingston är med in och Miz gör color (eftersom han ska vara med i MITB-matchen). Hetta på Woods. Tag till Big E som rensar. The Bar gör en dubbel Impaler på Big E. Cesaro gör Sharpshooter på Big E, men han släpps upp vid repen. Woods sätter en tjusig springboard-DDT på Cesaro. Big E spearar ut Sheamus från apronen i den vanliga spotten innan Woods avslutar Cesaro med flying elbow efter 6:05. Stabil TV-match men ovanligt tyst publiken efteråt. **

Å ena sidan behöver New Day förnyas drastiskt för att fortsätta vara underhållande så därför ser detta ut att bli splittringen när de ska välja ut vem av dem som förtjänar att vara med i MITB-matchen, men å andra sidan säljer de grymt mycket merch och då känns det onödigt att splittra/vända dem.

- Promo med Bludgeon Brothers om inget speciellt.

- Backstage: Paige säger åt Mandy Rose och Sonya Deville att de ska möta Becky Lynch i en MITB-kvalificeringsmatch nästa vecka, vilket gör dem helt lyriska eftersom de tror det är en handikappmatch. Deras miner är inte lika muntra när Paige berättar att det är en tremanna.

- Renee intervjuar AJ Styles, som är öppen för alla möjliga sorters matcher på MITB och säger att Shinsuke Nakamura må ha glömt det engelska språket men ett slag med underarm i nyllet är ett internationellt språk.

2. Andrade "Cien" Almas vs. Jake Constantino.
Zelina Vega är med in. Ren squash, naturligtvis, som avslutas med dubbelknä i hörnan och hammerlock-DDT efter 1:21. Vega säger att de tänker ta över SDL. NR

- Backstage: Aiden English ska precis debutera sin nya låt när Lana avbryter och säger att hon ska möta Billie Kay i en kvalificeringsmatch nästa vecka, och sen kommer de bli det första paret som båda håller varsin MITB-väska. Ännu ett steg till splitten mellan dem och English alltså.

- Dags för Royal Mellabration, det vill säga Carmella firande av titelvinsten. Men hon hinner bara säga att hon är bättre än alla andra innan Paige avbryter och introducerar hennes motståndare på MITB; Asuka.

- Renee intervjuar Nakamura, som fortfarande har problem med språket men säger att han kommer spöa Styles ikväll.

- Här går vi tillbaka till ringen där Paige säger att vi ska få Jeff Hardy vs. The Miz om US-titeln ikväll, men mot slutet av showen tycker jag det börjar bli ont om tid och att de även har Styles vs. Naka kvar. Då visar det sig att detta inte skulle visas på TV eftersom Hardy vs. Miz var en dark match.

3. MITB-kvalificeringsmatch: Becky Lynch vs. Mandy Rose vs. Sonya Deville.
Första fallet gäller. Mandy och Sonjas samarbete vara inte många sekunder in i matchen. Mandy med en implant-buster på Becky. De gör en spot i hörnan som slutar med att Mandy hamnar på Sonyas axlar varpå Becky missile-dropkickar båda två. Mandy knäar Sonya av misstag och Becky avslutar Mandy med Disarmer efter 5:58. Inte illa. *1/2

- Promo med Samoa Joe, som möter Big Cass i en kvalificeringsmatch nästa vecka.

- Promo med Iconics eftersom Billy Kay möter Lana nästa vecka.

4. SDL World-champ AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura.
Nontitle, men vinnaren får välja stip till MITB. Helt okej TV-match, dock höll de igen rätt bra för att inte ta ut sig utan istället hålla sig till PPVn. De känner varandra så bra att de blockerar varandras spots. Naka får två med Kinshasa och en andra möter spinkick. Styles med en springboard som nästan tar ut domaren men han lyckas stoppa sig i sista stund (work). Detta distraherar domaren och Naka gör en Eddie Guerrero och låtsas att Styles lowblowat honom. Domaren ser ut att vilja diska honom men Naka sätter exploder och Kinshasa för tre efter 13:40. Okej match med ett väldigt bra slut. Nakas heelturn har verkligen gett honom den nytändningen han verkligen behövde. **1/2

- Nästa vecka: Joe vs. Cass samt Kay vs. Lana i MITB-kvalificeringsmatch.

SLUTSATS: Bra avsnitt denna veckan. Vi tuffar vidare mot MITB och det mesta ikväll kändes motiverat. Styles-Naka var ingen toppenmatch men en okej TV-match med ett bra slut.

(Den här recensionen skrevs 2018-05-17.)
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
TheVobb
Men hallå, jag är B-kändis för fan!


Registreringsdatum: 17 juni 2006
Inlägg: 13761
Ort: Sundsvall

InläggPostat: 22 maj 2018 06:52    Rubrik: Svara med citat

Citat:
According to a report from The New York Post, WWE SmackDown! Live will go from two-to-three hours when it moves to the FOX network in October of 2019.

Also, following the news that WWE SmackDown! Live would be heading to FOX in October of 2019, WWE’s stock continues to grow. The WWE stock on Monday afternoon was trading at $53.89 – another all-time high.


Källa eWrestlingNews.com.... Jag kan riktigt höra hur Sebbe jublar ut av glädjen att Smackdown kanske blir 3 timmar! Laughing ..... Cool
_________________
If Ya Smeeeeeeeeeeeeeeell What Vobban Is Cooking!!!!

Instagram:thevobb
Youtube: thevobb
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Justin TimeRegistreringsdatum: 02 september 2007
Inlägg: 1965

InläggPostat: 22 maj 2018 16:21    Rubrik: Svara med citat

Fiii satan vilka dåliga nyheter om det där med tre timmar stämmer. Cursing

Jag anar att sebbes kommer att få lägga till en lätt modifierad version av slutknorren han har på sina RAW recensioner...

"För övrigt är SDL alldeles för långt."

Kom ihåg vem som sa det först... Rolling Eyes

Men för att vara lite seriös då. Tror ni att SDL fixar det bättre att bli ett tretimmarsprogram eller blir det samma gogga som med RAW?
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 12663
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 23 maj 2018 14:02    Rubrik: Svara med citat

SDL 2018-05-22

- Tom Phillips, Byron Saxton & Corey Graves kommenterar.

- Miz-TV med The New Day som gäster. Miz vill gärna kunna gå ut med scoopet vem av medlemmarna som de valt till MITB-matchen, men de bara tramsar. Det slutar med att Miz får ett utbrott på dem och säger sig kunna slå vem av dem som helst, vilket resulterar i en Big E vs. Miz-match ikväll. New Day kastar pannkakor på Miz som flyr backstage men Paige schasar in honom till ringside igen eftersom matchen går av stapeln HÄR OCH NU!

1. Big E vs. The Miz.
Kofi Kingston är med in och Xavier Woods gör color. Big E gör big splash på apronen, belly-to-belly, big splash och Rock Bottom. Miz blockerar spear och DDTar honom för två. Dubbelknock leder till att The Bar kutar in och attackerar Woods & Kofi vilket distraherar Big E så Miz kan avsluta honom med SCF efter 7:21. **

- RIB (sorry, Mikael) intervjuar Daniel Bryan, som är redo för Jeff Hardy ikväll och tänker därefter spöa Samoa Joe för att slutligen vinna MITB-väskan.

2. MITB-kvalificeringsmatch: Billie Kay vs. Lana.
Aiden English sjunger en stump och håller upp en "LANA DAY"-skylt. Peyton Royce är med in och Iconics sjunger om att Lana är en loser. Inte mycket till match, Royce örfilar Aiden vilket distraherar och Lana sparkar Kay i huvudet och avslutar med en feltimad X-Factor efter 1:09. Tror bara det blev de två greppen i hela matchen och de botchade hälften. Lana är ingen kvinnlig Ricky Steamboat om man säger så. NR

3. Andrade "Cien" Almas vs. Kevin Bennett.
Zelina Vegas är med in. De drar en promo före matchen om Almas förträfflighet. Ren squash, Almas med några dubbelknän i hörnan (en i ansiktet och en i nacken) eller han avslutar med sin hammerlock-DDT efter 1:54. NR

- RIB intervjuar Carmella, som är redo för Asuka på MITB.

- Renee Young (sedär, ett namn jag kunde!) intervjuar AJ Styles och Shinsuke Nakamura för att få reda på vilken stipulation Naka valt till MITB. Hans nya remix av introlåten börjar växa hos mig, den är fortfarande inte bra men bättre. Jag har en förmåga att ogilla allt nytt innan jag vant mig. Naka väljer Pillowfight. Styles tycker han ska sluta löjla sig och att han talar för alla fans när han säger att "detta inte är den Nakamura vi vill ha". Nej Styles, det gör du sannerligen inte. Heel Naka är betydligt roligare än face dito. Det blir bråk (djupt chockerande, jag vet) och Naka använder en stol och avslöjar att han valt en Last Man Standing-match. Bra segment, Naka har kommit till sin rätt som heel.

4. Förstautmanarmatch: The Usos vs. Luke Gallows & Karl Anderson.
Vinnarna får en titelmatch mot Bludgeon Brothers på MITB. Kort match. Det blir kaos direkt och Usos får två med Superkick/flying big splash på Gallows. Gallows och Anderson slår tillbaka och avslutar med Magic Killer efter 3:21. Jag hoppades att de skulle vinna, inte för att de är ett bättre team men för att vi redan sett Usos vs. BluBros tillräckligt för i år. *

5. MITB-kvalificeringsmatch: Naomi vs. Sonya Deville.
Mandy Rose är med in. Sonya är en klart kompetent wrestler men behöver desperat en ny gimmick om hon inte ska försvinna i mängden och få sparken om ett halvår. En MMA-gimmick är inte det sämsta i världen - och hon gör den ganska bra - men problemet är att både Ronda Rousey och Shayna Baszler har samma gimmick (om man kan säga så när båda är legitima MMA-fighters) och där kommer Sonya som nummer tre i hierarkin. Som det är nu är hon bara en blek kopia på dem och det är ingen bra situation inför framtiden. Nåväl. Båda sparkar loss innan Naomi rullar upp henne för tre efter 4:21. 1/2*

- Renee intervjuar Jeff Hardy, som är redo för det mesta.

6. US-champ Jeff Hardy vs. Daniel Bryan.
Nontitle, men vinnaren möter Samoa Joe (som gör color här) nästa vecka i en MITB-kvalificeringsmatch. Detta är, överraskande nog, första gången de (Bryan och Jeff) möter varandra i någon form alls. Ganska bra match, speciellt för att vara första gången de möts. De har en bra kemi och verkar inkörda med varandra vilket man inte ser så ofta med brottare i sina första matcher mot varandra. Bryan bearbetar vänsterbenet. Jeffs Twist of Fate sätter upp Swanton som träffar knän i en bra spot. Bryan fortsätter ge sig på benet och lyckas submitta honom med en heelhook efter 8:07. Jag var övertygad om att Joe skulle ge sig på båda två för att sätta upp en tremanna men blev positivt överraskad över det rena slutet. Joe och Bryan har en face-to-face efteråt där Joe säger sig vinna nästa vecka. **1/2

SLUTSATS: Kul avsnitt denna veckan. Allt flöt på bra och förutom att New Day-segmentet i början drog ut lite väl på tiden var det en vältimad show där segmentet var tillräckligt långa för att berätta en historia men inte så pass långa att det blev tjatigt.

(Den här recensionen skrevs 2018-05-23.)
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 12663
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 30 maj 2018 10:38    Rubrik: Svara med citat

SDL 2018-05-29

- Tom Phillips, Byron Saxton & Corey Graves kommenterar.

- Samoa Joe in för en promo om kvällens MITB-kvalificeringsmatch mot Daniel Bryan. Han ber Brie berätta för Birdie att hennes pappa inte kommer vara samma man efter Joe är klar med honom ikväll. Bryan kommer in och teasar fight med honom när Big Cass avbryter. Cass, i kostym och på kryckor, säger att Bryan vs. Joe inte kommer bli av ikväll eftersom han pratat med Paige som sagt att Cass får tillbaka sin kvalificeringsmatch mot Joe när han är clearad. Vilket han är nu, säger han och däckar Joe med kryckan när Bryan flyttar sig. Bryan attackerar Cass men Cass gör comeback och däckar båda med MITB-väskan som han därefter poserar med.

- Backstage: Mandy Rose & Sonya Deville tycker att Asuka får fler chanser än hon förtjänar, varpå Paige bokar Asuka vs. Mandy ikväll. Dessutom säger hon att Joe förstörde öppningen av showen genom att dra en promo han inte fått tillåtelse till, och bokar därför Joe vs. Cass vs. Bryan ikväll i en kvalificeringsmatch. Paige var helt okej på micken här fram tills hon lägger den dramatiska sidan till och säger namnen på brottarna väldigt högtidligt, vilket bara låter fejk.

1. Tye Dillinger vs. Shinsuke Nakamura.
Övertydligt med Tye som motståndare eftersom de hypar en Last Man Standing-match mellan Naka och AJ Styles på MITB. Han sänker Tye och räknar högt för att demonstrera hur enkelt han kommer besegra Styles. Det känns mer som en (väldigt utdragen) angle än en match, som slutar med att Naka sätter en Kinshasa för tre efter 5:18. Han gör en till bara för att han kan. NR

- RIB intervjuar AJ Styles, som är redo för Naka på MITB.

- Danstävling mellan Naomi och Lana. Usos, Aiden English och Rusev är med in. Lana dansar. Fult. Naomi dansar. Inte lika fult. Graves nämner "Ginger Kelly" men han menade nog Ginger Rogers & Gene Kelly. Båda dansar ihop och är buddybuddys innan Lana neckbreakar henne. Naomi gör comeback och vi har en mixad sexmanna-match nästa vecka. Inget superbra segment men det var i alla fall annorlunda.

- Backstage: The New Day och Miz & The Bar förbereder sig inför sexmanna ikväll, där Miz sparrar mot pannkakor som The Bar kastar på honom. Corny men kul.

2. The New Day vs. The Miz & The Bar.
Kul match. Hetta på Kofi Kingston, tag till Xavier Woods som rensar. Folk dyker. Rock Bottom/Codebreaker ger två på Cesaro innan Big Ending avslutar Miz efter 8:21. **3/4

- Renee Young intervjuar Good Brothers (Karl Anderson & Luke Gallows) som är redo för Bludgeon Brothers på MITB. BluBros dyker upp på skärmen och säger sig krossa dem.

3. Asuka vs. Mandy Rose.
Carmella gör color. Sonya attackerar Asuka innan matchen så Mandy kan dominera en stund, men Asuka sätter en missile-dropkick och avslutar med Asuka-lock efter 3:37. Carm och Asuka stirrar ut varandra efteråt. 1/4*

- Backstage: Bästisarna Charlotte och Becky Lynch har sett matchen på en monitor och båda känner på sig att de kommer ta hem MITB-matchen. Paige gillar konkurrens mellan sina brottare så hon bokar dem mot varandra nästa vecka. Låt mig gissa; Mandy och Sonya attackerar båda för att sätta upp en tag-match istället?

- Backstage: Sin Cara kramar om Andrade Almas, som är aningen motsträvig och verkar inte vilja kännas vid honom. Zelina Vega säger åt honom att inte röra Almas igen, vilket antagligen leder till en match inom kort.

4. MITB-kvalificeringsmatch: Daniel Bryan vs. Samoa Joe vs. Big Cass.
Första fallet gäller. Ganska avslagen match med några bra spots. Tom Phillips kallar det "an incredible match" efteråt vilket jag också hade gjort om jag också fått betalt för det. Joe och Bryan dyker. Cass kastar Bryan över kommentatorbordet i en ganska safe spot. De gör några trippelspots innan Bryan ranar ner Joe från hörnan i en spot som var lite off rent timingmässigt. Bryan med corner-dropkicks på Joe innan Cass blockerar den tredje med en clothesline för två. Bryan bearbetar Cass ben och gör kneestrike, men Joe sätter Bryan i Kokina-clutch och Bryan däckar efter 14:01. Cass big bootar ner Bryan efteråt för att fortsätta deras upplägg, och de möts troligen igen på MITB. **

- Nästa vecka: Usos/Naomi vs. English/Rusev/Lana samt Lynch vs. Charlotte.

SLUTSATS: Lättsett avsnitt utan att innehålla något man måste se.

(Den här recensionen skrevs 2018-05-30.)
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 12663
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 06 jun 2018 11:45    Rubrik: Svara med citat

SDL 2018-06-05

- Tom Phillips, Byron Saxton & Corey Graves kommenterar.

- Carmella kommer in för en promo. Säga vad man vill om hennes brottning men karisma har hon så det räcker och blir över. Vad hon än säger låter det trovärdigt jämfört med de flesta andra. Hon visar en video på Asukas förlust på Mania över Charlotte, och eftersom Carm slagit Charlotte två gånger är hon statistiskt sett bättre än Asuka. Mandy Rose och Sonya Deville kommer in och vill ha en match mot Asuka, men Paige låter Asuka välja vem hon vill möta och väljer båda. Skönt, jag var lite rädd att de skulle boka en tag-match med face/heel i samma team som igår.

1. Asuka vs. Mandy Rose & Sonya Deville.
Lång match med en lång reklampaus i mitten. Matchen vänder några gånger och känns mer som utfyllnad än en bra bokad match. Asuka gör missile-dropkick. Carm distraherar så heelen kan ta över. Asuka gör comeback efter pausen och sparkar Sonya i en konstig spot (såg ut som om hon skulle finta den, men träffades och beslutade sig för att sälja). Tom Phillips säger att den tog rakt på näsan men Sonya tar sig långt upp på pannan. Hon får i alla fall två med en spear innan Asuka kontrar med en Asuka-lock för tre efter 11:29. Asuka och Carm stirrar på varandra efteråt, Rose attackerar men Asuka tar hand om henne enkelt men Carm passar på att beltshotta och Superkicka henne efteråt. Carm som manager är bra, men i singelmatcher är hon körd. *

- Backstage: Miz övar på Miztzu när New Day kommer in och erbjuder honom att välja vem av dem som ska delta i MITB-matchen. Detta görs via lottdragning med lappar i en hatt, men när de satt på Miz en ögonbindel byter de ut hatten mot en annan med pannkakssmet i för "humor".

2. Karl Anderson vs. Harper.
Luke Gallows och Rowan är med in. Väldigt kort match, kändes mest som en reklamspot för titelmatchen på MITB. Harper gör en snurrande Bossman-slam och missar Superkick så Karl kan rulla upp honom för tre efter 2:06. Inte mycket till match. 1/4*

- Jimmy Uso och Naomi är redo för både MITB (i Naomis fall) och ikväll!

3. Jimmy Uso & Naomi vs. Aiden English & Lana.
Förra veckan hypade de Usos & Naomi vs. English, Rusev & Lana här, men det ändrades under veckan av någon anledning. Naomi dyker ut på båda när Jimmy håller ner repet. Hetta på Naomi och jag måste medge att Lana sköter sig bra. För att vara Lana, hon har fortfarande en lång väg kvar. Tag till Jimmy som rensar och English råkar bumpa in i domaren (Botchamania nästa). English gör Usos ylande i hörnan för att sätta upp en rövalanche på Jimmy, men Naomi möter med en cross-body och Jimmy Superkickar honom för tre efter 6:44. Kunde varit betydligt sämre. *

- Paige är MC för kontraktsigneringen mellan AJ Styles och Shinsuke Nakamura i random konferensrum. Styles och Naka har varsin - vad som jag antar är - advokater, med sig in. Styles skriver på. Naka kan inte eftersom han "råkar" ha sönder pennan. Styles surnar till och menar på att Naka kör mindgames. Det blir tjafs. Naka tar fram en ny penna och skriver på. Jaha, var det allt? Detta måste vara världens längsta kortaste fejd i historien, de har bara fejdat sedan februari men det känns som om de har bråkat i flera år.

4. Becky Lynch vs. Charlotte.
Basic respektmatch. De är vänner inledningsvis och kör enligt reglerna tills båda blir frustrerade och börjar ta ut svängarna inom lagens ramar, något som kan tolkas som heeligt arbete. Charlottes moonsault träffar knän. Becky blockerar figure-eight till Disarmer för tapout efter 8:27. Och vi avrundar med den obligatoriska kramen. **

- Dasha intervjuar Samoa Joe om MITB.

- Renee Young intervjuar Big Cass, som säger att han större, och därför automatiskt bättre, än Daniel Bryan.

- Dasha intervjuar Sin Cara, som var bra vän med Andrade "Cien" Almas innan "något" kom emellan. Zelina Vega kommer in och undrar om han syftar på att hon är "någon". Almas attackerar bakifrån och vi har en match nästa vecka.

5. The New Day vs. The Miz, Samoa Joe & Rusev.
Den första halvan var som vilken ordinär sexmanna-tag som helst, men andra halvan var riktigt bra med fina spots i ett bra tempo. Hetta på Xavier Woods och Big E skickas in i trappan. Tag till Kofi som rensar men åker på en DDT av Miz för två. Några blinda tags leder till att Big E gör belly-to-belly på Rusev, som blockerar spear på apronen. Woods gör tope. Kofi springboard ut på Joe i en kul spot där det såg ut som om ha skulle hoppa in i ringen istället för ut. Bra kameravinkel. Big E spearar Miz på apronen. Kaoset fortsätter. Miz ber Joe och Rusev hålla upp Big E och tar en bricka pannkakor med sig in i ringen. Ungefär här suckar jag högt eftersom jag vet hur det slutar. Mycket riktigt, Rusev och Joe träffas istället och surnar till och däckar Miz (Superkick + senton), innan Midnight Hour avslutar Miz efter 9:48. ***

- Nästa vecka: Sin Cara vs. Almas samt konfrontation med Lynch, Charlotte, Naomi och Lana med Paige som MC.

SLUTSATS: Stabilt avsnitt toppat med ett bra mainevent. Inget att klaga på här.

(Den här recensionen skrevs 2018-06-06.)
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 12663
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 13 jun 2018 11:11    Rubrik: Svara med citat

SDL 2018-06-12

- Tom Phillips, Byron Saxton & Corey Graves kommenterar.

- Paige i ringen med de de kvinnliga deltagarna till MITB-matchen på söndag. Lana går in och ut ur dialekten, jag vet inte om det är en botch eller om det är en del av någon storyline. Iconis, Mandy Rose och Sonya Deville dundrar in och det blir slagsmål för att sätta upp en åttamanna-tag ikväll.

Inte nog med det, den lanseras som den största tjej-taggen i SDLs historia! Och strax ska Daniel Bryan möta Shelton Benjamin för första gången! I segmentet ovan nämnde Naomi att hon blev den förste att vinna Womens Battle Royal på Mania! Strax efter Mania mötte Bryan både AJ Styles, Jeff Hardy och Rusev för första gången. Idag ska Jeff Hardy möta Shinsuke Nakamura för första gången. Jag förstår att WWE vill "skapa historia" men detta börjar bli fånigt eftersom de "skapar historia" varje vecka vilket snart kommer bli lika söndertjatat och utskrattat som att säga "WWE Universe" eller "Sports Entertainment". För varje gång de "skapar historia" känns nästa "historieskapande" en smula mindre värt och till slut blir det som i WCW när Tony Schiavone gav varje Nitro epitetet "greatest night in the history of this business".

- Daniel Bryan är redo för Big Cass på söndag!

1. Daniel Bryan vs. Shelton Benjamin.
Bra men kort match. Tyvärr verkar tåget gått för Shelton, som verkar sikta in sig på en tränar/agent-roll i förbundet istället för en långsiktig in-ring-karriär. Men att vara så spänstig och snabb när man är 42 år gammal är få förunnat. Nåväl. Han bearbetar benet, bland annat mot bordet och mot en halvkrabba. Superplex (båda på topprepet) ger två. Bryan blockerar Pay Dirt och gör Yes-lock. Shelton vänder till halvkrabba men Bryan bryter sig loss och avslutar med heelhook efter 6:32. *1/2

- Backstage: Asuka vill ha Carmella i ringen ikväll men Paige bokar in dem i åttamanna-taggen som då blir en tiomanna-tag. När Paige säger "Carmella" gör dialekten att det låter som "Kamala". Asuka vs. Kamala om dambältet hade varit rätt udda. Miz vill vara gästdomare under Samoa Joe vs. Rusev (första singelmötet dem emellan, men det rekordet nämns inte) och hon går med på det.

- Jerry Lawler (vi är i Memphis) gör en ganska sval entré när han intervjuar AJ Styles, som är redo för Naka på söndag.

2. Samoa Joe vs. Rusev.
Aiden English är med in och Miz är gästdomare. Joe har rakat sidorna och ser ut som änden på en biljardkö vilket drar ner betyget några snäpp. HOSSAMANIA där Joe sänker Miz av misstag. Miz vägrar därför räkna när Joe täcker Rusev, varpå Joe försöker bryta fingrarna av honom men Rusev stoppar med en Machka-kick för tre efter 5:58. Inte ens ett fastcount. Detta var mer en angle inför MITB än en match. 1/2*

- Rusev däckar Joe med en stege efteråt men Miz sänker Rusev med en SCF. Miz klättrar upp och tar ner MITB-väskan som innehåller pannkakor istället för ett kontrakt för en titelmatch. Han blir grymt förbannad över detta och får ett rejält utbrott, även om han borde förstå att kontraktet inte skulle vara i med tanke på att det inte är förrän söndag väskmatchen äger rum.

3. US-champ Jeff Hardy vs. Shinsuke Nakamura.
Nontitle. Det var inte förrän Jeff kom med bältet jag mindes att han var US-champion. Båda gör sina spots. Jeff gör railroad och Whisper in the Wind. Nakas Kinshasa blockeras och Jeff gör Twist of Fate och Swanton men har för ont i ryggen för att täcka honom direkt. En andra TOF blockeras och Naka lowblowar honom för DQ efter 6:12. Naka gör Kinshasa efteråt. *

- Renee Young intervjuar en självsäker Carmella.

- Renee intervjuar Big Cass, som tänkte ta hela SDL-rostret för en kul dag på ett nöjesfält men Daniel Bryan är för kort för att kunna åka några karuseller. Jag vet inte vad som var sämst här, materialet eller utförandet av det.

4. Asuka, Becky Lynch, Charlotte, Naomi & Lana vs. Carmella, Mandy Rose, Sonya Deville, Billie Kay & Peyton Royce.
De taggar så pass ofta att det aldrig blir långtråkigt. Det blir kaos. Charlottes moonsault träffar knän. Hon moonsaultar ut på Iconics. Naomi dyker ut från apronen. Carmella Superkickar Asuka för två när Lana räddar. Carm dumpar Lana varpå Asuka avslutar henne med en Asuka-lock efter 8:29. Alla SDL-deltagare i MITB-matchen stirrar på varandra för att avsluta showen. *

- Vad hände med Sin Cara vs. Andrade Almas som vi blev lovade ikväll?

SLUTSATS: Ganska lättsett avsnitt utan att vara ett måste att se.

(Den här recensionen skrevs 2018-06-13.)
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Allmänt om WWE Alla tider är GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Gå till sida Föregående  1, 2, 3 ... 214, 215, 216
Sida 216 av 216

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2018