Forumindex SweWrestling.com
Sveriges Största Wrestlingforum!
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 

The Mr RAW Report, SEPTEMBER Del 3, spoilers kan förekomma!

 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Mr RAW
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3021
Ort: Karlstad

InläggPostat: 19 sep 2009 14:48    Rubrik: The Mr RAW Report, SEPTEMBER Del 3, spoilers kan förekomma! Svara med citat

Mr RAW, the Man, the Myth, the Legend, är tillbaka även om han har nått sin brytningsgräns för vad han hinner med under en vecka. Men eftersom vi haft en PPV så måste det bara följas upp och så finns det ju en hel del annat smått och gott som ska kryddas upp och serveras er hungriga läsare. Mr RAW, er oförtröttlige och magiska skribent, har med andra ord än en gång producerat ett mästerverk bara för att era annars så fattiga liv ska fyllas med glädje. Låtom er fröjdas.

Mr RAW var smått osäker på om WWE skulle våga använda sig av det som hände med Jeff Hardy förra veckan och ställde sig tvekande inför det. CM Punk tvekade inte en sekund, med största trolighet uppbackad av WWEs skrivare och management, och drog direkt en promo på Breaking Point där han tydligt och klart talade om det som inträffat. Hur synd Mr RAW, även han ett karismatisk enigma, än tycker om Jeff Hardy så får Jeff faktiskt skylla sig själv. Som man bäddar får man ligga brukar det heta och inte tror Mr RAW, er egen Sherlock, att någon annan gömt undan drogerna hemma hos Jeff bara för att sätta dit honom (om inte allt är en diabolisk plan av hans bror Matt som fortfarande är avundsjuk på att Jeff är den som får mest chanser i familjen). Skämt åsido, detta är ingen wrestlingstory men när CM Punk väver in det i sin promo så bygger han verkligen upp sin heel-karaktär på ett föredömligt sätt. Och det genom att vara straight edge! CM Punk, han blir bara bättre och bättre i sin roll.

Och då går vi väl till Breaking Point och tittar efter vad som hände där och vad er upplysta tyckare tycker om just det:

Big Show & Chris Jericho vs MVP & Mark Henry
Inte mycket att säga om detta. Helt klart rätt att Show och Y2J vann. När de väl förlorar så ska det vara mot ett ”riktigt” tagteam och inte mot två brottare som man parat ihop bara för att man inte vet vad man ska göra med dem. I och för sig är även Jericho och Show också ett ”oäkta” tagteam men de fungerar så pass bra ihop och har lyft betydelsen av tagteamtitlarna ett högt snäpp upp.

Kofi Kingston vs The Miz
Här hade Mr RAW, trogen Mizfit, hoppats på en vinst för The Miz men så blev icke fallet. Om man tittar på hur de flesta andra matcherna slutade så kan man dock förstå att WWE ville ha några ”happy endings” och att detta ändå kanske var rätt match att ha den i. Mr RAW är dock på det klara med att detta inte är slut än och innan året är slut så kommer The Miz ha krönt sig själv till US-mästare.

DX vs The Legacy
Ännu en match med “rätt” resultat enligt Mr RAW. Hade DX vunnit så hade Legacy varit slut. Nu kan fejden fortsätta och Legacy har en rejäl skalp i bältet. Fast å andra sidan, hade DX vunnit hade fejden varit slut och då kanske vi hade fått se något mer intressant än denna parning som trots att DX bara varit tillbaka i en månad eller så har hållit på i evigheter utan att komma någonstans.

Kane vs The Great Khali
Två stycken mycket orörliga och osmidiga bjässar kolliderar och även om Kane är bra mycket mer rörlig än Khali så går det oerhört långsamt och det är oerhört tråkigt. Smidigast och rörligast av alla var The Singapore Canes. Då förstår ni! Kane vinner och Mr RAW hoppas att detta spektakel snart är slut så att hans profetia om att dessa två herrar ska bilda tagteam snart infrias. Då kan Mr RAW, er porslinsbuss, kräkas i dubbel bemärkelse.

Christian vs William Regal
Mr RAW, er egen anglofil, uppskattar allt med William Regal. Varför? Han har bra smak! Inte så mycket att säga om att Christian vann även om Mr RAW hade hoppats på Regal och är djupt besviken eftersom wrestling verkligen är på riktigt när Regal är med. Mr RAW förutspår även här en snabb comeback och en stolt Regal som mästare inom kort.

Randy Orton vs John Cena
Och då har vi Stålmannen tillbaka in action och The Champ is here kommer att höras i arenor över hela Nordamerika, och andra kontinenter för den delen också. Men trots en liten besvikelse inser Mr RAW att detta är rätt bokat och att det var för det bästa i kommande storylines.

CM Punk vs The Undertaker
Mr RAW är överlycklig, ja, på gränsen till exstatisk över utgången av denna match även om vägen till slutet var väl löjligt. Ett förbjudet grepp? Kom igen, hade de inte mer fantasi än så?

Ser man på galan i sin helhet så var resultaten inte alls så oävna och Mr RAW gillar verkligen inramningen med den kanadensiska publiken som verkligen vet att skapa både stämning och kontroverser med sina ibland inte så ”rumsrena” chants. Men, och det är som vanligt ett stort men, så var matcherna i sig, brottningen och psykologin, inte mycket att hänga i julgranen!

Batistas karriäromvälvande meddelande visade sig vara att han ska vara på Smackdown! Förlåt upphetsningen men Mr RAW kan knappt bärga sig, not. Anledningen till att Batista går till SD är enkel, WWE känner att de inte har tillräckligt med superstjärnor där. Med Jeff Hardy som slutat, Rey Mysterio som ett relativt osäkert namn efter avstängningen då Rey kanske lackat ur på WWE, Edge borta på grund av skada och Undertaker som inte kan brottas så mycket som WWE önskar, och då har han ändå mycket färre framträdanden än alla andra, är det ganska tomt. Åtminstone enligt WWE! Dessutom, som lök på laxen, kommer Undertaker att än en gång behöva lägga sig under kniven inom snar framtid. Man kanske skulle låta Big Show och Jericho uppträda mer exklusivt på SD, försöka pusha Matt Hardy mot större höjder (säga vad man vill om Matt men han är populär), låta John Morrison få mer utrymme och givetvis hålla i det man gör med CM Punk istället för att göra om SD till The Batista Show!

Inte för att han räknas som en av de stora stjärnorna, om vi tänker på det som Mr RAW skrev ovan, men storleksmässigt är han i alla fall bland de största. Givetvis är det The Great Khali som Mr RAW refererar till och även han tycks vara på väg på semester, operation eller annan slags ledighet då han fullkomligt detroniserades av Kane på SD och bars ut på bår (stor bår). Det här betyder nog att han också kommer att vara borta ett tag men Mr RAW är inte ledsen för det. När han väl kommer tillbaka så chockar han säkert världen med att joina Kane.

Något annat som Mr RAW, er Poirot, plockade upp på RAW var att The Heartbreak Kid Shawn Michaels numera har ”vintage-ont i ögat”!

Först Chavo, nu även Carlito. Har man ett latino-ursprung och ett namn som börjar på c ska man inte gå matcher mot irländska pysslingar! Å andra sidan borde ingen behöva göra det.

Zack Ryder som förste utmanare till ECW-titeln? Det var en överraskning som hette duga och även om Mr RAW inte är särskilt förtjust i Woo Woo Woo Ryder så är han förtjust i överraskningar.

Och för att nämna något om veckans Smackdown som enligt Mr RAW var ett av de sämsta på länge så kan vi ju säga så här, Batista är tillbaka. Nåja, lite mer vad det och frågan som ligger i luften är vem, om det nu inte är Teddy Long, ligger bakom ”The Screw Job” mot Undertaker? Punk är som alltid bra på mikrofonen men det bär inte upp en hel show.

Fem stycken krossade drömmar sen den senaste rapporten, Kris Logan, Fletcher Chase (Jason Garrison), Troy Jackman (Ian Richardson), Aiden Frost (Jason Riggs) och Espiral (som blir E-spiral i Mr RAWs stavningsprogram!) (Sicodelico Jr.). Dessa fem herrar har varit med WWEs utvecklingsprogram men bedöms nu inte vara tillräckligt utvecklingsbara och släpps därmed från sina kontrakt. Tråkigt värre för dem, Mr RAW däremot, känslokall som han är, har inga som helst ambitioner att tycka något om detta.

När Undertaker tog sin årliga semester efter Wrestlemania så passade han på att operera höften för att kunna röra sig lite smidigare. Frågan är om det lyckades? Mr RAW, dödgrävare av rang, tycker att Undertakers rörelseschema är likadant och att det går lika ”fort” som det gjort under de senaste tio åren. Ny operationstid bör, och ska enligt rykten, schemaläggas.

Inför Hell in a Cell kan vi förvänta oss John Cena vs Randy Orton och DX vs Legacy i Hell in a Cell-matcher. Har vi sett de parningarna förut?

Jeff Hardy kan se fram emot 14 år i fängelse om han åker dit för det han är anklagad för. Från hyllad mästare till instängd i en liten cell med tvåmeters muskulösa våldsmän som vill göra en till sin fru. Har vi sett den förut eller?

Matt Hardy tackar både Gud och fansen för den support som visats efter att Jeff blev arresterad. Han är också säker på att sanningen kommer fram och att rättvisa kommer att segra. Mr RAW är inte helt säker på att han bör hoppas på att något sådant ska ske. Det kan dröja bra länge då innan The Hardy Boyz återförenas om det inträffar. Mr Ke…, Anderson (Anderson), som är kompis med båda Hardybrorsorna ser lite mer nyktert på saken och säger att folk kan göra misstag både en och två gånger men att han ber för Jeff och tycker att vi fans också ska göra det. Olikt alla amerikaner Mr Ke…, förlåt, Anderson (Anderson) så ber inte resten av världen till Gud så fort något gått fel. Mr Anderson (Anderson) borde nog istället be att man tillsätter samma jury som satt vid O. J. Simpson- och Michael Jackson-rättegångarna (för den som satt vid Mike Tysons vill han inte ha), det gör nog mer nytta.

För övrigt så verkar många brottare backa upp Jeff Hardy och man har inget annat än gott att säga om honom. Chavo Guerrero och Chris Jericho är två sådana som säger sig stå bakom Jeff i vått och torrt. Lance Storm däremot adresserar det som har hänt från en mer neutral synpunkt och skriver som alltid tänkvärda ord som ni kan hitta här, http://www.wrestling-radio.com/?view=newsitem&hline=12900 .

Känner du att du också vill visa ditt stöd för Jeff Hardy? Gå in på www.twibbon.com så har du din chans.

Den 30 september är datumet som gäller för Jeff Hardys första förhör i rätten. Mr RAW såg listan på det han är anklagad för och det enda han kan säga är, - Lycka till Jeff. Du behöver det!

WWE planerade att släppa en ny Jeff Hardy DVD men dessa planer har för tillfället lagts på is, gått upp i rök och spolats ned på toaletten.

Jeff Hardy har lagt ned sin Twitter och sin MySpace-sida, åtminstone för tillfället. Ett smart drag tycker Mr RAW eftersom han inte tror att domaren skulle vara särskilt imponerad av att Jeff spillde ut alla sina tankar om åtalet till allmänheten.

Och som ett avslut på denna diskussion (åtminstone för denna vecka) så var det ett hemligt tips som ledde polisen till att genomsöka Jeff Hardys hem. CM Punk anyone?

Från 1000 dollar till 2500 dollar. Det blir dyrare och dyrare att röka marijuana i WWE och detta är alltså bötessummor vi pratar om, inte inköp! Frågan är bara om pengar är en motivationsfaktor att sluta eller om man skulle ta till något annat?

Kommer ni ihåg Sylvain Grenier från La Resistance? Han var i alla fall backstage på Breaking Point och hoppas väl som alla andra före detta WWE-brottare att bli anställd igen så att han kan tjäna pengar på just brottning. Grenier har bland annat efter att han fick fyken jobbat som dörrvakt och andra mer eller mindre glamorösa jobb.

Gregory Helms, mer känd som The Hurricane, såg på MTV Music Awards i helgen (vilket Mr RAW, er egen superhjälte, inte gjorde) och med det kan vi bara konstatera att Kanye West inte skulle bli räddad av den maskerade om han någonsin var i trubbel. Bland annat så säger The Hurricane att Kanye är en rasist och idiot (och så tillägger han att Beyonce vill ha honom, vilket tyder på humor). Någon som kan upplysa den upplyste om varför The Hurricane hyser ett sådant agg mot Kanye West?

Är ni en av dem som saknar Santino Marella? Mr RAW, ert Colluseum, är definitivt en av dem. Santino syns i princip aldrig och det är riktigt synd enligt Mr RAW som alltid blir lika besviken när Marella inte sprider sina visdomsord på veckosändningarna, och för att inte tala om PPVs! Men det finns en liten räddning i alla fall. Gå in på http://www.bite.ca/Video/TheSurfSantinoMarellaHighlights/ och njut. Dags att hoppa på The Santino Marella Train om du inte gjort det allaredan.

Hulk Hogan stämmer två av sina advokater som han hade anlitat när han blev stämd i samband med hans sons, Nick Bollea, krasch med bilen. Konstigt nog så kanske Hogan har ett mål att jobba på här eftersom de båda advokaterna tidigare blev bortplockade av domstolen eftersom de redan då saltade sina räkningar. För övrigt verkar det vara som Hogan börjar bli lätt desperat efter pengar.

Och på tal om Hulk Hogan så fortsätter storyn om hans nya wrestlingpromotion Hulkamania. Det är fortfarande Australien i november som gäller och Eric Bischoff är på väg dit för en promotionresa. Ett flertal namn som är aktuella att följa med på turnén har dykt upp och där finner vi bland annat Diamond Dallas Page, Mr Ke… Mr Anderson (Anderson), Charles "Godfather/Papa Shango/Kama etc." Wright, Sean “Val Venis” Morley, Lacey Von Erich, Umaga, Brutus Beefcake och The Nasty Boys. Nu vet inte Mr RAW om alla dessa pensionärer har någon brottning kvar i sig men som ett spektakel och en chans att se gamla legender så kan det nog vara intressant (åtminstone om man är så pass insnöad som Mr RAW). Dessutom kom nyheten att Ric Flair hade skrivit under ett treårskontrakt men det ska vi nog ta med en nypa salt. Flair gillar inte Bischoff, inte för en sekund, och enligt Bischoff själv så har inget kontrakt skrivits under (åtminstone när detta skrives). Men Eric och Hulk skulle verkligen vilja se Flairs namnteckning på kontraktet enligt utsago så totalt omöjligt är det inte. Ingen rök utan eld. Nja, kanske är det så att det går att ryka utan att det brinner för det sägs också att Jeff Hardy blivit kontaktad inför turnén men Mr RAW finner det högst osannolikt att han skulle hoppa på något sådant, speciellt med tanke på hans nuvarande situation. Och typ fem minuter efter att Mr RAW skrivit stycket ovan så sägs det att Eric Bischoff har konfirmerat att Ric Flair har skrivit under. Det är inte lätt att komma med färska nyheter här inte! Vill ni ha de allra färskaste nyheterna om detta kan ni alltid gå in på http://www.hulkamania.com.au/ och signa upp er för Hulks nyhetsbrev om denna turné. Eller gå in på http://www.pwinsider.com/article/41555/hulk-hogan-all-over-australian-tv-yesterday-first-video-promos-for-novembers-hulkamania-tour.html?p=1 för att se ett gäng med promos och TV-framträdanden i Australien. Och efter Mr RAW själv har sett dem så kan han nu konfirmera att Hogan har tillkännagett att Flair kommer med.

Även Bill Goldbergs namn har dykt upp i diskussionen om vem som ska följa med på Hogans turné men där är det definitivt nej. Goldberg själv skriver på sina Twitter, - Inga som helst planer att följa med på turnén. Den gamla gubben vill ha alla pengarna själv plus klämma ut tre stycken reality shower från den! Säga vad man vill om Goldberg men han verkar ha ordentlig koll på läget.

Den 23 november kommer RAW att ha en specialsändning med Superstars från alla brands och då ökar man också på sändningstiden med en timma från två till tre.

Och nästa veckas RAW har Cedric the Entertainer som gäst-GM och World wrestling Entertainment bör ju passa honom som handen i handsken! Seriöst, han borde faktiskt kunna göra något av det.

Carl De Marco, WWEs högsta chef i Kanada har frivilligt sagt upp sig och lämnar företaget för att söka sin lycka på andra ställen. Undrar om han har en 90-dagars ”no compete”-klausul?

Före detta världsmästare i WWE och ECW Rob Van Dam är numera WSW-världsmästare! Damn, som Ron Simmons skulle ha sagt, det hade Mr RAW ingen aning om! Titeln tog RVD vid en gala i Portugal här i veckan och vid galan kunde man också bland annat se Lance Cade & Trevor ”Albatrossvinge” Murdoch för att nämna ett par till före detta WWE-personligheter som numera spelar i lägre divisioner.

En annan före detta världsmästare i WWE och ECW, Kurt Angle, som dessutom är världsmästare i TNA för tillfället, har varit i rätten för debaclet med Rhaka Khan där Angle blev anklagad för bland annat misshandel. Domaren som ledde förhöret bestämde sig för att lägga ned anklagelserna och Kurt Angle är därmed inte längre misstänkt för något. Angle är lycklig och säger i ett uttalande att han ska fortsätta leva sitt liv lagligt, som han alltid gjort. Kanske Jeff Hardy borde slå en signal till Angles advokater?

Inte särdeles wrestlingorienterat men det måste bara in här. Brock Lesnar vs Shane Carwin på UFC 106. Inte undra på att UFC: s PPVs säljer bättre än WWEs. Det här är en fajt som Mr RAW verkligen ser fram emot. Mr RAW, som en gång i tiden åkte i samma hiss som Brock Lesnar iförd en tank top (Lesnar, inte Mr RAW, vi vill behålla frukosten här!) kan förstå hur djävligt det måste vara att bli instängd i en bur med det monstret!

Och när vi väl är inne på UFC så kan det berättas att UFCs president Dana White är riktigt sur på Quinton “Rampage” Jackson efter att han hoppat av en planerad match för att han ska vara med i en ny film om The A-Team. Hur kan Mr RAW nu få detta till att vara wrestlingrelaterat? Ja, Jackson kommer att spela Mr T´s roll och vi vet ju alla vad Mr T betytt för wrestlingen. Om inte, börja med att titta på Wrestlemania I.

WWE Corporate har fått en ny look och Mr RAW önskar att den personen som gjorde presentationsfilmen också börjar jobba med själva produkten. Mycket övertygande och ett stilfullt porträtt av något som ser ut att vara en av de största bland sports och entertainment. Titta själv, http://corporate.wwe.com/ .

Linda McMahon kliver av sin roll som Chief Executive Officer för WWE för att satsa helhjärtat på att bli invald i senaten. The Chairman, Vincent Kennedy McMahon, tar över denna roll och Mr RAW tror inte att vi kommer att märka någon skillnad överhuvudtaget. Gå in på http://www.wrestling-radio.com/?view=newsitem&hline=12972 för att se Lindas reklamvideo som tillkännager hennes kandidatur.

Mr RAW rapporterade tidigare att WWE tänkte göra om, och ska göra om, sitt WWE Spinnerbälte. Det tycker Mr RAW är en bra idé så länge det inte är samma person som gjorde Diva-bältet som ska designa den. Nu kommer också nyheter om att man tänker göra om tungviktsbältet (det som CM Punk har för tillfället). Det är inte alls en bra idé! Åtminstone inte enligt Mr RAW, er egen stilguru.

Mick Foleys pappa dog i veckan och eftersom Mick Foley, numera i TNA, verkar vara en sådan trevlig och hyvens person så tyckte Mr RAW att det var viktigt att nämna här. R.I.P. Jack Foley.

Numera inte i TNA är BG James, mer känd som Road Dogg för WWE-publiken. TNA valde att låta honom gå från sitt senaste jobb som TNA agent och det betyder att den forne DX-medlemmen är ute efter ett jobb. Kanske något för Hogans promotion?

Även Jim Cornette tycks ha klippt banden med TNA. Definitivt något för Hogan om Mr RAW får säga vad han tycker (och det får han alltid). Cornette är i sina bästa stunder mycket underhållande och en av de bättre managers som funnits. Det tycks ha varit en sammandrabbning mellan Cornette och Vince Russo som ledde till detta. Cornettes första uttalande efter han fick foten var: "Thanks everyone for your kind words but, we are REALLY OK about all of this. Gives us more time to make QUALITY products for Cornette's Collectibles and devote our time to wrestling we actually enjoy being apart of." Det säger, på Cornettes eget syrliga sätt, ganska mycket om vad han tyckte om TNA.

Den enes död, den andres bröd. BG James fick gå men in träder Pat Kenney (Simon Diamond) och D-Lo Brown (för övrigt en trevlig herre, det kan Mr RAW intyga efter en kort träff) som nya Backstage Agents i TNA.

RAW med Trish Stratus som gäst-GM tappade 10 % tittare gentemot RAW med Bob Barker som gäst-GM. Mr RAW har som alltid rätt i allting, även när han har fel.

Floyd ”Money” Mayweather ska ju upp i ringen igen för att boxas mot Juan Manuel Marquez nu på lördag. Denna gång är det boxning och inte brottning som gäller men Bunnyfeather kan inte riktigt släppa taget om WWE. När Avoid ”Honey” Fairyleather ska göra sin entré till ringen har han ingen mindre än Triple H med sig i sitt entourage. Det ryktas också om att HHH ska sköta vattentillförseln under rondpauserna, på sitt sätt!

För övrigt så spelar Lloyd ”Funny” Gaybladder raskortet just nu för att få mer publicitet inför sin match. Bland annat så uttrycker han att på grund av hans färg så kommer alla att tycka att han är en ”nigger” oavsett vad han gör. En rik ”nigger”, en fattig ”nigger”, en smart ”nigger”, alltid en ”nigger”! Hade han inte varit färgad så hade han varit Amerikas största idrottsman och de som jobbar med boxning på HBO kan ingenting om det och den färgade kommentatorn Emanuel Steward är en Onkel Tom! Allt enligt Floyd the Droid. Mr RAW ska inte lägga några värderingar på Boyd ”Sunny” Bayheathers upplevelser och behandling av honom i USA men han undrar om det är så smart av WWE att involvera sig så mycket med denna person? Skottlossning och rasistiska tillmälen är ju inte direkt barntillåtet!

Veckans William Regal citat: - I think your decision was a little bit rash. Levererat på en perfekt engelska med lugn överklasston till ECW-GM Tiffany som bräker som den värsta trailer trash bimbon med sitt, enligt Mr RAW, otroligt enerverande uttal och ännu mera enerverande röst!

Nu på måndag så är det Lilian Garcias sista framträdande med RAW (snyft) och WWE har än så länge inte bestämt sig för vem som ska ta över. För tillfället verkar det faktiskt luta åt att Howard ”The Fink” Finkel än en gång snörar på sig mikrofonen och tar över presentationen av brottarna. Det är, enligt Mr RAW, en mycket bra lösning även om han förstår att den bara blir tillfällig.

Båda de nykontrakterade brottarna Bryan Danielson och Nigel McGuinness kommer med största trolighet att gå direkt in i WWEs main roster utan att passera plantskolan i Florida. Mr RAW gissar på att det är ECW som kommer att få påfyllning och detta är något som kan bli mycket positivt.

Mickie James har lagt sig under kniven och korrigerat sitt spruckna bröstimplant och förväntas vara tillbaka snart. Manliga superstars opererar knän och ryggar och divorna sina bröst. Det säger ganska så mycket om vad WWE personligheter behöver ha fungerande för att deras karaktärer ska vara säljande.

Veckans sämsta nyhet på WWEshop hittar ni här, http://www.wweshop.com/Product_detail.asp?cat=cat-newreleases&productId=50-05346 . Jeff Hardy-armband? Kom igen, Jeff Hardy har slutat och är dessutom anklagad för narkotikabrott! Vore det inte bättre att ni sålde Jeff Hardy-handklovar eller något annat fängslande?

Veckans bästa nyhet på WWEshop hittar ni här, http://www.wweshop.com/Product_detail.asp?cat=cat-newreleases&productId=60-00646 . Nu är det nog inte så mycket ”untold” i denna men det kan säkerligen vara intressant läsning för de som är intresserade eller vill sätta sig in mer i fenomenet WWE.

Och vi kan ju inte ha en rapport utan att Mr RAW nämner april. April måste verkligen vara Mr RAWs favoritmånad, av flera orsaker!

Rowdy Roddy Piper är, och detta givetvis bara genom rykten, ordentligt sjuk. Vad Piper lider av har inte kommit ut än men han har avbokat flera åtaganden och framträdanden och rykten säger som sagt att han är riktigt illa däran. Mr RAW gissar på the Big C och om det inte är det så bör det vara leverrelaterat med tanke på det skick The Rowdy One var i när Mr RAW träffade honom.

Lilian Garcia är som sagt på väg ut från WWE och nu har spekulationerna på Internet börjat. De handlar inte om huruvida Lilian ska börja med något nytt eller liknande utan om hur WWE ser till att Lilian ser ”dålig” ut i sina sista sändningar! Som alla vet så har det kommit en och annan felsägning ur Lilians läppar och nu menar en del att WWE matar fröken Garcia med fel information så att det ser ut som om hon gör bort sig. Mr RAW tror inte på dessa rykten och har svårt att se att WWE skulle vara så små. Varför skulle Lilian, som varit trogen WWE i så många år skickas iväg med en dålig resumé? Mr RAW tror att det är ärliga misstag men frågan är vad Lita (Amy Dumas) och Vickie Guerrero tror? Deras adjö från WWE var ju allt annat än glamoröst och tacksamt.

Det sägs att John Morrison och Melina åter igen är ett par. Det sägs också att John Morrison är populär backstage medan Melina inte är det. Lägg till Batista i denna mix så har vi en riktig såpa på gång bakom scenen på Smackdown. Det här var ett meddelande från Se& Hör!

Även i år åker WWE till mellanöstern för att stärka moralen hos trupperna och göra reklam för sig själva i det patriotiska USA. Undrar om det är någon som säger nej i år och om man anställer Chuck Palumbo igen?

Ultimate Warrior stämde ju WWE efter att de hade gett ut DVDn ”The Self Destruction of the UW” och först nu verkar det vara klart att Warrior inte kommer att få ett öre. Frågan är hur mycket stämningen kostat honom och om det verkligen var värt det att ge sig på mäktiga WWE?

Ännu en vecka är till ända och ännu en rapport tynar ut efter att ni har fått läsa både det bästa och det mesta från veckans händelser. Fram till nästa rapport, som säkerligen dyker upp någon gång även om Mr RAW ser denna vecka som en riskfaktor tidsmässigt, så kan ni antingen njuta av att läsa om detta alster eller varför inte något annat av Mr RAWs tidigare mästerverk. Är de alltför bländande kan ni istället alltid ta er tiden till att lägga en kommentar eller två så att vi har något mer att bråka om! Sedan vill Mr RAW påminna om nyheterna på Wrestling4Sale och att det är i den kommande veckan som bud ska in om man är intresserad och vill ha en chans. För tillfället finns det en hel del bud men många ligger precis på gränsen (om man bortser från ett par objekt) så det finns god chans för ett kap. Nyheterna finns som vanligt på http://wrestling4sale.blogg.se/2008/june/nyinkommet-nyheter.html . Mr RAW skrev också att detta var den sista nyhetshögen innan jul men eftersom allting inte kommit in än så blir det en i antingen oktober eller november då Mr RAW inte har tid att fotografera och lägga upp något mer i veckan. Nu så, go with God, och i ert fall betyder väl det att ni får söka upp Mr RAW för en promenad.

HUMMERBUMMER! Twisted Evil
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
StefanRegistreringsdatum: 16 juni 2006
Inlägg: 7428
Ort: I'm from Winnipeg, you idiot!

InläggPostat: 19 sep 2009 15:13    Rubrik: Svara med citat

Anledningen till varför folk är sura på Kanye West, tydligen ska till och med Barack Obama kallat honom en idiot efter detta:

http://www.mtv.com/videos/news/436578/kanye-west-crashes-the-stage.jhtml#id=1621391
_________________
Okrönad Årets worker 2013!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 13431
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 19 sep 2009 15:18    Rubrik: Svara med citat

Kort sagt: Taylor Swift vann pris för bästa video i tjejkategorin på Video Music Awards, och under tacktalet (eller strax före) gick Kanye West upp på scen och tog micken från henne och sa att Beyonce (som också var nominerad) hade en av de bästa videoarna någonsin, innan han blev totalt utbuad och Swift såg förvånad ut.
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Big SexyRegistreringsdatum: 03 februari 2008
Inlägg: 1177
Ort: Linköping

InläggPostat: 21 sep 2009 20:35    Rubrik: Re: The Mr RAW Report, SEPTEMBER Del 3, spoilers kan föreko Svara med citat

Dår har man äntligen läst den senaste rapporten. Jag undvek detta tills jag hade sett Breaking Point, eftersom jag var rädd att jag skulle bli spoilad. Ett vist beslut visade det sig. Tänkte faktiskt bidra med åtskilliga kommentarer som jag i min vishet (eller envishet), känner att jag måste dela med mig av.

Mr RAW skrev:
Mr RAW var smått osäker på om WWE skulle våga använda sig av det som hände med Jeff Hardy förra veckan och ställde sig tvekande inför det. CM Punk tvekade inte en sekund, med största trolighet uppbackad av WWEs skrivare och management, och drog direkt en promo på Breaking Point där han tydligt och klart talade om det som inträffat.


Jag antar att WWE nu gör allt de kan för att distansera sig från Jeff Hardy och allt som kan förknippas med honom. Kanske innebär detta att vi snart får ytterligare ett par titelreigns för Hardcore Holly Laughing när WWE nästa gång publicerar listan över tidigare mästare.

Mr RAW skrev:
Mr RAW, er egen anglofil, uppskattar allt med William Regal. Varför? Han har bra smak! Inte så mycket att säga om att Christian vann även om Mr RAW hade hoppats på Regal och är djupt besviken eftersom wrestling verkligen är på riktigt när Regal är med. Mr RAW förutspår även här en snabb comeback och en stolt Regal som mästare inom kort.


Blev inte Regal avstängd för någon form av droger eller doping straxt efter han vann King of the Ring förra året? Jag tyckte det var något som kom tillbaka i minnet, när jag såg Regals intro på Breaking Point. På skärmen syntes det tydligt att det stod King of the Ring 2008.

Mr RAW skrev:
Batistas karriäromvälvande meddelande visade sig vara att han ska vara på Smackdown! Förlåt upphetsningen men Mr RAW kan knappt bärga sig, not. Anledningen till att Batista går till SD är enkel, WWE känner att de inte har tillräckligt med superstjärnor där.


Exakt vilka superstjärnor känner i sådana fall WWE att de har på RAW? Inga nya personer släpps någonsin fram där och i och med att Triple H och Shawn Michaels kör lite DX, innebär det att vi endast kan få titelmatcher mellan Orton och Cena Cursing . I och för sig kan det ju leda till att Kane, som nu har två raka vinster på PPV (har det någonsin hänt tidigare?), kan få jobba till Cena på en gala. Vilken fantastisk lycka!

Mr RAW skrev:
Jeff Hardy kan se fram emot 14 år i fängelse om han åker dit för det han är anklagad för. Från hyllad mästare till instängd i en liten cell med tvåmeters muskulösa våldsmän som vill göra en till sin fru. Har vi sett den förut eller?


Om detta inträffar, att Jeff blir fälld, kan både Whisper in the Wind och Twist of Fate få nya, obehagliga innebörder för honom...

Mr RAW skrev:
Lance Storm däremot adresserar det som har hänt från en mer neutral synpunkt och skriver som alltid tänkvärda ord som ni kan hitta här, http://www.wrestling-radio.com/?view=newsitem&hline=12900 .


Den gode Lance producerar alltid tänkvärda och välskrivna texter, men här var jag faktiskt lite besviken. Det var lite undvikande och kändes mest som att han var tvungen att skriva något, men vägrade att ta direkt ställning. Poängen om att det är två skilda saker att vara anklagad och att vara skyldig är bra dock och jag antar att folk just glömt den delen.

Mr RAW skrev:
Och när vi väl är inne på UFC så kan det berättas att UFCs president Dana White är riktigt sur på Quinton “Rampage” Jackson efter att han hoppat av en planerad match för att han ska vara med i en ny film om The A-Team. Hur kan Mr RAW nu få detta till att vara wrestlingrelaterat? Ja, Jackson kommer att spela Mr T´s roll och vi vet ju alla vad Mr T betytt för wrestlingen. Om inte, börja med att titta på Wrestlemania I.


Stackars Rampage - hur skall han någonsin kunna göra rollen rättvisa? Mr T hade allt! Denna fantastiska roll var bara början på en sagolik Hollywoodkarriär som inkluderade storfilmer som Rocky III och... Senast jag såg Mr T gjorde han något inslag på TV-shop där de visade en HELT FANTASTISK produkt - en grill! Vem har sagt att bra skådespeleri inte kan leda till något stort?

Mr RAW skrev:
Mickie James har lagt sig under kniven och korrigerat sitt spruckna bröstimplant och förväntas vara tillbaka snart. Manliga superstars opererar knän och ryggar och divorna sina bröst. Det säger ganska så mycket om vad WWE personligheter behöver ha fungerande för att deras karaktärer ska vara säljande.


...vilket får oss att fundera över hur WWE tänker överhuvudtaget när det gäller sina kvinnliga anställda. Just nu har vi fler kapabla brotterskor än vad vi någonsin haft, vi har två damtitlar men hur många matcher på varje PPV? På WrestleMania envisas man dessutom med att årligen förnedra damerna och visa att det här är inget som man från WWE's sida tar på allvar. Så frågan blir ju - varför behöver man bröstimplantat när man ändå inte skall synas på TV? Samt täcker sjukförsäkringen en sådan skada under punkteringsklausulen?
_________________
SWO - "ALLT var bättre förr..."
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Mr RAW Alla tider är GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2019