Forumindex SweWrestling.com
Sveriges Största Wrestlingforum!
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 

The Mr RAW Report, NOVEMBER Del 2, spoilers kan förekomma!

 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Mr RAW
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3017
Ort: Karlstad

InläggPostat: 14 nov 2009 13:56    Rubrik: The Mr RAW Report, NOVEMBER Del 2, spoilers kan förekomma! Svara med citat

The Mr RAW Report kommer här till er i mycket kort version men givetvis är det glädjande att ni åtminstone får er en liten fix denna helg. Mr RAW har denna vecka inte hunnit scanna alltför mycket på grund av alldeles för mycket jobb, svininfluensavaccineringar, ett par åtaganden som bara har varit måsten och så även några förberedelser för vad som komma skall. Mr RAW vill också nämna att han inte glömt kommentarspriset, det kommer men det tar lite tid om man inte ska dra till lottning (vilket blir sista utväg i veckan som kommer om Mr RAW inte hinner bestämma sig). Men nog om detta, ta ett djupt andetag och lyssna, nej just det, det var inte nu, läs, vad Mr RAW har begrundat denna vecka i publikationen som orsakar masshysteri på Internet, The Mr RAW Report!

RAW är i England och Ricky Hatton, boxare av rang som dock ser ut som om man hittat honom mellan en pub och Fish ‘n’ Chips-affär. Vi har den vanliga öppningen som vi haft de senaste månaderna (åtminstone känns det så) där gäst-GM, Legacy, DX, Cena eller JeriShow är inblandade. Inget nytt under solen, om man kan hitta den i England, med andra ord. Kelly Kelly räcker inte till mot Alicia Fox, Sheamus gör vad alla irländare drömmer om (slaktar en engelsman), Santino och Chavo får synas med gäst-GM (för hundrade gången i följd), Chavo åker på stryk av gäst-GM (för tvåhundrade gången i följd), Jack Swagger förlorar mot Evan Bourne (vilket var totalt oväntat och otroligt onödigt), Orton vinner mot Mark Henry (tack i alla fall för det), DX, Cena och Hornswoggle är lustiga och DX spöar JeriShow igen. Positiv, well you figure it out!

ECW och det här måste ha varit veckans bästa show. Ett meningslöst Abraham Washington show, Goldust vs Burchill och The Golden One har vuxit fram till en liten favorit på sistone, Vance Archer i något mer meningslöst och en kanonmatch mellan Christian och William Regal. Tyvärr fick inte Regal vinna men matchen var precis så som Mr RAW gillar dem.

WWE Superstars och det enda märkvärdiga här ifrån är att Matt Hardy fick vinna, och dessutom mot The British Bulldogs son i England!

Smackdown denna vecka och det går bra för nya stjärnskottet Eric Escobar som gick en dark match i tagteam tillsammans med Mike Knox mot Cryme Tyme. Escobar förlorade och Mr RAW ser ännu en meningslös push som snart kommer att vara helt till ända. Annars så fuskar CM Punk till sig en seger mot R-Truth (The Battle of the Consonants), Michelle McCool distraherar Mickie James så att Natalya lyckas vinna mot henne, Finlay vs Drew McIntyre bevisar än en gång att Skottland är bäst även om matchen slutar som en no contest, Rey Mysterio kastar ett bord på Batista eftersom han fått Rey att skriva under ett kontrakt där Mysterio inte får stämma Batista efter att The Animal gjort köttfärs av honom och Morrison mot Ziggler slutar med en dubbel count out. Vad hände med riktiga och vanliga slut på matcherna? Nu var Mr RAW hård, Beth Phoenix lyckades ju mörda en jobber och Undertaker besegrade Chris Jericho med en Hells Gate så OK då! Fast å andra sidan, Big Show kom in för att hjälpa Jericho efteråt och helt plötsligt dök även Kane upp för att rädda sin bror. Mr RAWs tidigare tanke om en facevändning där kanske inte var helt fel?

Hulk Hogan och Ric Flair i en promo inför Australien-äventyret, http://www.youtube.com/watch?v=K0NuK6YXCNg . Mr RAWs dom, Flair leder klart på poäng än så länge!

Ric Flair har än en gång gift sig, nu med någon vid namn Jackie, och den gode Ric förnekar sig aldrig. Efter att ha varit nära ruinens brant på grund av felinvesteringar och ett gäng med skilsmässor som bokstavligen kostat skjortan skriver Flair först under ett ”sweet deal” med Hogans promotion så att han får in lite kulor och direkt där på så ser han till att hans kulor får någon mer att gå till, i dubbel bemärkelse! Varför lär sig aldrig folk av sina misstag?

Och här har ni matcherna för Hulkamanias första gig i Australien: HULKAMANIA Melbourne Rod Laver Arena

Första matchen
Nick Dinsmore och “Pimp Fatha” Charles Wright (Godfather) vs. Rock of Love

Andra matchen
Spartan 3000 Matt Cross vs. Shannon Moore

Tredje matchen
Vampire Warrior & Black Pearl “The Count of California” vs. The Nasty Boys med Jimmy Hart

Fjärde matchen
Brutus Beefcake med Jimmy Hart vs. Heidenreich

Femte matchen, ett bikinijippo!
Lacey Von Erich vs Koa Marie Turner vs. Kiara Dillon vs. Stephanie Pietz

Sjätte matchen
Sean Morley (Val Venis) vs. Ken Anderson (Anderson) (Mr Kennedy)(Kennedy)

Sjunde matchen
Orlando Jordan & Edward Smith Fatu (Umaga) vs. Solofa Fatu Jr (Rikishi) & Brian Christopher

Åttonde matchen och main event
Ric Flair vs. Hulk Hogan

Mr RAW kan ärligt talat säga att det endast är main event som han skulle betala för att se även om den med största trolighet är den mest förutsägbara och att brottningen inte heller kommer att vara på topp, om man säger så. Men allting är relativt, kan ni tänka er att se match nummer 4, Beefcake mot Heidenreich? Redan nu, innan den gått, är Mr RAW beredd att utnämna den till sämst detta decennium!

Rent ut sagt sensationella bilder hittar ni här, http://www.wrestling-radio.com/?view=newsitem&hline=13710 . Har Randy Orton gått med DX!? Givetvis har han inte det och bilderna är troligen från en House Show men man kan ändå undra vad det är de gör här då man annars brukar hålla på karaktärerna stenhårt i ringen. Och så dök det upp en liten videosnutt också, http://www.wrestling-radio.com/?view=newsitem&hline=13718 .

En av anledningarna till att RVD lämnade WWE var hur Vince McMahon behandlade ECW, åtminstone om man ska tro en intervju som Rob Van Dam gav till The Sun alldeles nyligen. RVD berättar bland annat att det kändes som om Vince slet ut hjärtat på de som var i ECW och stampade på dem. Trevlig liknelse men Mr RAW undrar ändå lite lätt över hur emotionellt fungerande ECW-brottare är när de blir så brandlojala mot något som i egentlig mening inte existerar längre?

The Rock kommer troligtvis att vara gäst-GM för RAW i januari och det är främst två datum som diskuteras. Den 11/1 vilket är ett bra datum för att promota The Rocks nya film ”Tooth Fairy” och 4/1 vilket är samma datum som Hulk Hogan ska göra debut i TNA. Från WWEs sida kan Mr RAW se att det senare datumet är perfekt. Hur mycket man än har saknat Hogan så tycker Mr RAW att The Rock for one night only smäller högre.

Det blir i alla fall ingen Stacy Keibler som gäst-GM. Den långbenta, skådespelande andrapristagaren och före detta Divan har tidigare uttalat intresse och även haft hennes folk (Mr RAW önskar att han också hade ”folk”) att kontakta WWE men ingen från WWE har vare sig återkommit eller verkat vara intresserade! Mr RAW, som suttit vid samma bord som Stacy och även konverserat henne lätt, kan tycka att det inte spelar någon roll om hon kommer eller inte. Visst, hellre Stacy än motorpojkarna men ska man ha gäst-GMs så ska det vara lite dignitet på dem.

Shane McMahon äger aktier för cirka 30 miljoner dollar i WWE, det utgör ungefär 2,8 % av den totala aktieportföljen. Kan låta lite men med så pass mycket samlat så kanske vi får se en ny WWE vs WCW (förklätt till något annat) på riktigt någon gång i framtiden.

Och på samma tema, nu är Linda McMahon officiellt borta från WWE och de sista banden klipptes den 6 november. Kommer hon inte in i senaten kanske hon kan starta upp ett rivaliserande förbund tillsammans med sin son?

I Storbritannien visas ju både RAW och Smackdown på TV och med tanke på kundunderlaget, drygt 61 miljoner människor som bor där, så är ju tittarsiffrorna rent ut sagt katastrofala. RAW från den 26 oktober drog i två olika sändningar 38 000 respektive 55 000 tittare och Smackdown från den 30 oktober drog 50 000 respektive 16 000 i sina två sändningar. Vill man vända på detta och vara positiv, och det ska man ju vara, så är till exempel Eurosports tittarsiffror för This Week och Vintage i ett land med cirka 9 miljoner invånare rent ut sagt smått sensationella!

Tittar man på tittarsiffrorna i USA så var det senaste RAW-avsnittet från England det som haft sämst tittarsiffror under hela året och trenden har pekat ned de senaste veckorna. Och det trots att man släppt fram nya talanger och försökt vaska om lite. Inte bra, vem ska vända denna negativa trend, vad är det WWE behöver? Seriösa förslag skulle kunna bli en bra diskussionsgrund här på forumet, oseriösa förslag kan dock skapa leenden!

Sojournor ”Sojo” Bolt, TNA Knockout är en av de första som får betala Hulk Hogans lön eftersom hon nu fått lämna TNA. Om Bolt har någon som helst släktanknytning till Usain låter Mr RAW vara osagt (men han finner det högst osannolikt) men det spelar egentligen ingen roll eftersom Mr RAW inte har den blekaste aning om vem hon är, hur hon ser ut och vad hon kan tänkas ha gjort förut. Med andra ord, Mr RAW could not care less och money well invested, eller sparade! Och så är även Jethro Holiday borta från TNA, who?

Det låter som om Jim JR Ross verkar tycka att WWE har en aning för många PPVs, eller snarare sagt, att de inte lyckats skapa det intresse som behövs för att det ska vara lönande. Bra att det kommer från andra håll än bara från oss gnälliga svenska fans!

Mer PPV och det ryktas mer än ihärdigt att Chris Jericho ska möta The Undertaker på Wrestlemania nästa år. Kom igen, låt Jericho för det första vinna sin match på WM och för det andra, det blir nog inte det enda namnet som poppar upp för The Undertakers permanenta slaktbänk.

Lilian Garcia, Mr RAWs egen lilla sångfågel, blev överfallen häromdagen i New York då någon försökte stjäla hennes mobiltelefon. Lilian höll i och lyckades hålla fast vid telefonen men slängdes till marken av förövaren. Resultat, en behållen telefon och en armbåge med skrubbsår. Man kan undra vad det är med Lilian och telefoner, inte långt före hon slutade hos WWE blev hon av med en annan mobil när någon grävde ur den ur hennes handväska. Fast har man snabbnummer till alla nuvarande och före detta Divor inprogrammerade så kanske man kan förstå varför just hennes är stöldbegärlig. Och nog ger man sig hellre på Lilian än Mark Henry!

Veckans sämsta och veckans bästa på WWEShop blir intet då man har varit redigt slö med nyheter sedan sist och de som väl kommit upp inte har några bilder (när detta skrives). Men Mr RAW kan av texten avgöra att det hade varit riktigt rackarns svårt att välja den bästa medan den sämsta hade varit betydligt lättare!

Veckans William Regal-citat, -… and we have myself, as a virtual God, as ECW-champion… Så sant, synd bara att det inte blev så.

Thus endeth the Mr RAW Report som blev bland det kortaste som skådats (om man bortser från Sebbes privata delar). Men precis som Sebbes trolovade brukar säga, -Det var ju bättre än ingenting! Vi får både hoppas och tro att The Mr RAW Report återvänder till dig i den närmaste framtiden. Till dess,

HummerBummer Twisted Evil Evil or Very Mad
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 13524
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 14 nov 2009 14:17    Rubrik: Svara med citat

Citat:
Och så är även Jethro Holiday borta från TNA, who?_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3017
Ort: Karlstad

InläggPostat: 14 nov 2009 16:02    Rubrik: Svara med citat

The Sempster skrev:Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! Crying or Very sad
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
BrandorRegistreringsdatum: 23 maj 2007
Inlägg: 210
Ort: Katrineholm

InläggPostat: 15 nov 2009 12:17    Rubrik: Re: The Mr RAW Report, NOVEMBER Del 2, spoilers kan förekom Svara med citat

Mr RAW skrev:
Ric Flair har än en gång gift sig, nu med någon vid namn Jackie, och den gode Ric förnekar sig aldrig. Efter att ha varit nära ruinens brant på grund av felinvesteringar och ett gäng med skilsmässor som bokstavligen kostat skjortan skriver Flair först under ett ”sweet deal” med Hogans promotion så att han får in lite kulor och direkt där på så ser han till att hans kulor får någon mer att gå till, i dubbel bemärkelse! Varför lär sig aldrig folk av sina misstag?

http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.rfgolds.com/Ric%2520Flair%2520Pic%2520106.jpg&imgrefurl=http://www.rfgolds.com/newflairpics.htm&usg=__8KeXW5mkh9DkczxR87rl5CTZxvE=&h=400&w=600&sz=56&hl=sv&start=2&sig2=thsglwcD3v1IAfRfPLW7Ig&um=1&tbnid=AcqgWYeAFx0wDM:&tbnh=90&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dric%2Bflair%2Bjackie%26hl%3Dsv%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dcom.ubuntu:en-US:unofficial%26sa%3DN%26um%3D1&ei=dtf_SrSwFo3g-Qba8oTLDw

Finns en bild, lite längre ned på sidan med Flair, bruden och Mickey Rourke


Mr RAW skrev:
Och här har ni matcherna för Hulkamanias första gig i Australien: HULKAMANIA Melbourne Rod Laver Arena... ...Mr RAW kan ärligt talat säga att det endast är main event som han skulle betala för att se även om den med största trolighet är den mest förutsägbara och att brottningen inte heller kommer att vara på topp, om man säger så. Men allting är relativt, kan ni tänka er att se match nummer 4, Beefcake mot Heidenreich? Redan nu, innan den gått, är Mr RAW beredd att utnämna den till sämst detta decennium!

Men återigen. Är det inte så att vi, fritänkande, intelligenta nordbor ser igenom fasaden? Nu kommer ifs matcherna gå Down Under och inte i USA, men finns det inte en anledningen till detta? Antingen har aussierna dålig smak, eller så tycker de om att se sina gamla hjältar halta omkring och missa legsweeps.


Mr RAW skrev:
Rent ut sagt sensationella bilder hittar ni här, http://www.wrestling-radio.com/?view=newsitem&hline=13710 . Har Randy Orton gått med DX!? Givetvis har han inte det och bilderna är troligen från en House Show men man kan ändå undra vad det är de gör här då man annars brukar hålla på karaktärerna stenhårt i ringen. Och så dök det upp en liten videosnutt också, http://www.wrestling-radio.com/?view=newsitem&hline=13718 .

Kul att se. Undrar om uppvärmningen skedde på den lokala puben...


Mr RAW skrev:
I Storbritannien visas ju både RAW och Smackdown på TV och med tanke på kundunderlaget, drygt 61 miljoner människor som bor där, så är ju tittarsiffrorna rent ut sagt katastrofala. RAW från den 26 oktober drog i två olika sändningar 38 000 respektive 55 000 tittare och Smackdown från den 30 oktober drog 50 000 respektive 16 000 i sina två sändningar. Vill man vända på detta och vara positiv, och det ska man ju vara, så är till exempel Eurosports tittarsiffror för This Week och Vintage i ett land med cirka 9 miljoner invånare rent ut sagt smått sensationella!

Med andra ord handlar det om att gå man ur huse i april och visa ö-folket hur det ska gå till...


Mr RAW skrev:
Tittar man på tittarsiffrorna i USA så var det senaste RAW-avsnittet från England det som haft sämst tittarsiffror under hela året och trenden har pekat ned de senaste veckorna. Och det trots att man släppt fram nya talanger och försökt vaska om lite. Inte bra, vem ska vända denna negativa trend, vad är det WWE behöver? Seriösa förslag skulle kunna bli en bra diskussionsgrund här på forumet, oseriösa förslag kan dock skapa leenden!

Jag tycker det är mycket intressanta siffror. WWE har verkligen försökt göra ändringar roliga och intressanta förändringar och många av dem till det bättre. Raw under sensommaren var bättre än det varit på många år, men tydligen har det inte tilltalat den stora massan.
Är inte detta ett tydligt tecken på att det inte i så stor utsträckning är nytt material som behövs, utan kanske snarare lite nya idéer med det material WWE redan har?
Jag hoppas att det är en reaktion på att WWEs inkonsekvens. Då tänker jag till exempel på varför Shemus byter brand mitt under säsongen? Det är ju det draften är till för. Eller alla matcher där resultatet glöms bort, eller aldrig räknas.
_________________
Din konst är dina sinnens vilda lek med jordens tingel tangel - Claes Eriksson.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Big SexyRegistreringsdatum: 03 februari 2008
Inlägg: 1176
Ort: Linköping

InläggPostat: 20 nov 2009 22:21    Rubrik: Svara med citat

Vad hände med Mr Raw:s pris för den bästa kommentaren? Bortsätt från att jag hoppas på att vinna så är jag självklart intresserad av att se en vinnare eftersom det är en tävling. Dels kan man lära sig vad som är intelligent/fyndigt och dessutom kan man hitta helt nya hatobjekt/fiender så visst vill man ha ett beslut!
_________________
SWO - "ALLT var bättre förr..."
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3017
Ort: Karlstad

InläggPostat: 20 nov 2009 22:57    Rubrik: Svara med citat

Låtom Mr RAW citera sig själv från ovanstående rapport:
Citat:
Mr RAW vill också nämna att han inte glömt kommentarspriset, det kommer men det tar lite tid om man inte ska dra till lottning (vilket blir sista utväg i veckan som kommer om Mr RAW inte hinner bestämma sig).


Veckan är inte slut och Mr RAW har kommit fram till ett beslut som kommer att presenteras i den kommande, The Mr RAW Report! Tålamod är en dygd.
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Mr RAW Alla tider är GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2019