Forumindex SweWrestling.com
Sveriges Största Wrestlingforum!
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 

The Mr RAW Report, NOVEMBER Del 3, spoilers kan förekomma!

 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Mr RAW
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3017
Ort: Karlstad

InläggPostat: 21 nov 2009 11:59    Rubrik: The Mr RAW Report, NOVEMBER Del 3, spoilers kan förekomma! Svara med citat

Tillbaka igen och publikens jubel vill aldrig tystna. Nu är det inte Hulk Hogan eller Ric Flair (som nämns mer här under) som vi pratar om utan det är er hjälte och ert val till årets man, Mr RAW, som än en gång hamrat fingrarna ur led bara för er. Ta och gör det ni väntat på hela veckan, läs The Mr RAW Report!

Stor och sexig? Ja, två ord till som Sebbe aldrig hört när han ska till, och aldrig lär höra det heller! Om Big Sexy, vår egen forummedlem, befinner sig i samma situation som kungen av recensioner vet inte Mr RAW men han får i alla fall höra detta, -Du är en vinnare! Mr RAW har, efter en grundlig genomgång nämligen bestämt sig för att den sexiga vinner förra månadens kommentarspris. Motiveringen för detta är enkel, ”Väl genomtänkta kommentarer som främjar diskussionsklimatet kryddat med en alldeles lagom suck up-mentalitet gör att Big Sexys kommentarer alltid är ett nöje att läsa samt något som driver kunskapen framåt, vidare och uppåt”. BS anmodas att PM: a Mr RAW sin adress samt en lista (och den lär vara lång) på alla figurer han redan vunnit hos generositeten själv så att han får något han inte har (och då är det inte svininfluensan vi pratar om).

RAW denna vecka och Rowdy Roddy Piper is back. Han har inte kroppen för detta men svadan sitter i och inledningen är trots att den stundtals faller över i trams ändå ganska så rolig. The Miz visar MVP att Miz inte bara är awesome utan också mera en MVP än MVP själv. Chavo fortsätter att åka på stryk och Santino firar nya triumfer (med hjälp av Hornswoggle men det håller vi tyst om). DX lurar Hornswoggle och Triple H, som för evigt kommer att vara Mr RAWs sanna hjälte och riddare i vit rustning efter detta, sätter en pedigree på Horny. Utan tvekan kvällens höjdpunkt! Sheamus är så heelig man kan bli och sparkar in huvudet på Jerry Lawler vilket också är ett plus i Mr RAWs bok. Chris Masters gör det han gör bäst, Chris Jericho är som vanligt upprörd på gäst-GM och gäst-GM utmanar Vince McMahon. Piper vs McMahon? Det är nästan så Mr RAW ser fram emot Beefcake vs Heidenreich! Bourne vs Swagger för femtioelfte gången, Orton visar att han fortfarande kan döda legender och Kofi är en fin kille som står upp för di gamle. Orton och Kofi är för övrigt en riktigt intressant parning och väl utförd story än så länge. Kvällens main event med John Cena & Undertaker vs JeriShow vs DX är en orgie i avslutningar och allmänt underhållande. Och som grädde på moset så var Mr RAWs egen lilla sångfågel Lilian Garcia tillbaka och sjöng nationalsången (nej Sebbe, inte ”Du gamla du fria”). Hon har inte varit borta länge men hennes frånvaro har lämnat ett tomt svart hål i Mr RAWs själ, eller inte. RAW får, tro det eller ej, tummen upp från Mr RAW denna vecka.

ECW denna vecka och Hurricane håller masken när Paul Burchill tvingas lämna ECW, Vance Archer likviderar en jobber, Christian och R-Truth förlorar mot William Regal och CM Punk. Den sistnämnda kort men sevärd och den stora behållningen från denna vecka. Absolut godkänt.

WWE Superstars denna vecka och Woo Woo Ryder slår Shelton Benjamin. Något av en överraskning och så visar det också hur mycket The Gold Standard är värd. Kanske han borde döpa om sig till The Foliepapper Standard? Eric Escobar med Vickie i släptåg slår Jimmy Wang Yang, kanske Escobar är förlåten? Wang Yang är där han alltid hört hemma, på ryggen. Main event måste ha lockat en hel hög med tittare, världens starkaste man Mark Henry som tycks ha plåstrat om sitt lilla knä slår Cody Rhodes, som enligt Mr RAW kommer att få det svårt så fort The Legacy brutits upp. WWE Not so Superstars fortsätter att imponera med sin dragningskraft!

Smackdown denna vecka och Batista ger Matt Hardy smörj igen och Vickie Guerrero blir någon slags konsult åt Teddy Long (på Vince order) vilket enligt Mr RAW borde innebära ratings om världen är rättvis. Drew McIntyre bevisar än en gång mot mannen som älskar att slåss att skottar slåss bättre än irländare. Morrison behåller titeln mot Ziggler och Batista säger att Rey kommer att få lida på Survivor Series (vänta nu, är det förra veckans Smackdown, eller veckan innan Mr RAW kommenterar? Tyson Kidd slår Rey Mysterio tack vare att Rey blir diskad för att Batista slår ned Kidd och JeriShow mot The Brothers of Destruction slutar i en no contest. Spektaklet med divorna Mickie James, Layla och Michelle McCool ska vi inte ens nämna. En del bra brottning men som helhet, föga imponerande är väl vad Mr RAW har att säga.

Jesse Ventura som gäst-GM på RAW kommande vecka och det är enligt Mr RAW ett riktigt bra val. Vi får se på måndag om Mr RAW har rätt i sitt antagande. Även Mark Cuban, ägare till Dallas Mavericks och Verne Troyer, Mini-Me i Austin Powers-filmerna har blivit konfirmerade för samma position men andra datum givetvis. Cuban vet säkerligen vad han gör men Mr RAW är rädd att Troyers kväll kommer att bli full av Hornswoggle och det har Mr RAW inte ork till att orka med. Men på den positiva sidan, Hornswoggle kommer i alla fall inte vara kortast. Hur det nu skulle kunna räknas som positivt.

The Rock smider stora planer om hur han ska vara gäst-GM samt göra en speciell show med WWE. Mr RAW tror det när han ser det men han kan inte låta bli att bli exalterad av ryktena.

Hogan, Bischoff och Flair anländer till Australien och en liten video från detta ser ni här, http://wrestlehustle.com/news.php?item.924 . Mr RAW är smått imponerad av Flairs biceps, åtminstone med tanke på hans ålder och leverne!

Hulk Hogan och Ric Flair har äntligen konfronterats och ni ser detta här, http://www.youtube.com/watch?v=er4femb2LEg . Lite gammal hederlig blading, ett felsteg från ikonerna Flair och Hogan räckte för att detta skulle bli ett av de mest visade nyhetsklippen i Australien. Säga vad man vill om gubbarna, brottas kanske de inte gör så bra längre men de är ena jävlar på att skapa rubriker!

Efter turnén i Australien ska Hogan vila upp sig innan han börjar på allvar i TNA men det ser ut som om vi inte behöver vänta ens så länge på att se en före detta WWE-mästare in action där. Psycho Sid ser ut att också vara på väg in och Mr RAW kan inte annat än hålla för ögonen och skratta åt var som ser ut att bli ett misslyckande redan innan det startat. Hogan, javisst. Flair, ok. Men Sid, kom igen!

Den 28 november kommer en av Hogans Australien-galor att sändas alldeles gratis på TV i Australien. På ett sätt bra eftersom det kommer bli bra mycket enklare för oss som vill se detta, och fråga inte eftersom det är svårt att motivera varför, att komma åt den.

Inte bara Hogan har varit i Australien. Även Edge har varit där i veckan och gjort reklam för WWEs turné som han själv troligen inte kommer att vara med på. Om nu WWE skulle komma till Sverige finns det alltså chans att se WWEs största attraktion för tillfället ändå!

År 2012, inte bara året som mayaindianerna förutspådde jordens undergång, inte bara den senaste katastroffilmen (i dubbel bemärkelse) utan även då Wrestlemania återvänder till Toronto Kanada. 100 % är det inte men med tanke på historia, de rykten som finns så verkar det ändå nästan vara klappat och klart. Det borde även det bli något alldeles extra med tanke på hur kanadensisk publik uppför sig.

Brock Lesnar som lämnade återbud till matchen om hans titel nu i november på grund av en okänd sjukdom har nu fått lämna sjukhuset. Han finns i sitt hem där han försöker återhämta sig från den bakteriesjukdom, divertikulit- inflammation i tarmarna, som orsakat allt detta. Hur allvarligt det är vet inte Mr RAW men när det sägs att Lesnar kommer att återkomma med nyheter om han kommer att fortsätta inom UFC eller inte så låter det definitivt inte som en vanlig förkylning (som är en virussjukdom). Hur som helst, synd både för Lesnar och UFC eftersom han verkligen hjälpt till att sätta dem på kartan.

Superstar Billy Graham är upprörd på Linda McMahon och hennes ambition att bli senator. Mr RAW tycker att det är nonsens, oavsett om Linda är en stor del av hur WWE formas eller inte så är hon nog en minst lika bra kandidatur som alla andra proffspolitiker i USA.

Michael Cole tycks inte vinna titeln ”veckans anställda” i WWE. Frågan är om han ens kommer att vara anställd så länge till efter ryktena om att högt uppsatta inom WWE inte verkar tycka att han gör ett bra och seriöst jobb. Kanske blir det en kommentatorsstol till ledig. Något för Bruno, eller varför inte Brunos egen lilla bisittare, Mr RAW himself! Skämt åsido, något måste göras åt kommentatorerna för så här dåliga har de inte varit på länge, väldigt länge. Bäst just nu, förutom Bruno och Mr RAW förstås, är Matt Striker och det tycks även Vince tycka.

Jim JR Ross kanske inte kommer att vara tillbaka förrän Wrestlemania. Det var nog värre än vad man trodde för Mr RAW är säker på att Vince skulle byta ut allt han har (förutom Striker) i kommentatorsväg just nu bara för att få in JR igen.

Det ser ut som om CM Punk fortfarande klär sig illa eftersom de senaste planerna verkar vara för honom att ligga på rygg åt R-Truth. Skrämmande enligt Mr RAW om detta är sant, de slösar bort en av deras största talanger på något som inte fungerat oavsett hur mycket pushar han fått.

The Burchills fick som bekant sparken från ECW men det lär inte dröja länge innan de dyker upp på RAW igen. Man kan fråga sig varför? Inte är det väl särskilt troligt att de kommer att få vinna matcher där heller.

Kurt Angle skadade ryggen i sin match mot Desmond Wolfe på TNAs PPV Turning Point. Vi får hoppas att det inte är alltför allvarligt då rykten säger att storyn mellan Angle och Wolfe ser ut att kunna bli något. Mr RAW kan inte uttala sig mer för han har vare sig haft tid eller lust att se Turning Point. För övrigt så är det enda som får Mr RAW att höja på ögonbrynet angående den galan det faktum att Bobby Lashley förlorade mot Scott Steiner. Är Lashley redan på väg bort?

The not so Great Khali har blivit ”suspended”! Tyvärr är det inte från WWE utan från Punjabi polisen där Khali i vanliga fall har tjänstgjort men haft en ganska så lång tjänstledighet. Ta tillbaka honom, ni får!

Stackars Kenny Dykstra, först får han sparken från WWE, sedan bedriver han en Internetkampanj för att bli anställd i TNA utan någon större effekt. Slutligen lyckas han bli anställd av TWF Enterprises för att brottas i Kina men innan han ens hunnit sätta sig på planet får han sparken igen! Keep up the spirit Kenny!

Veckans sämsta i WWEShop är denna gosiga lilla typ, http://www.wweshop.com/item/wwe-holiday-bear/newreleases/50-05818 . Här kan man snacka om produkter som har absolut noll och intet att göra med den verkliga produkten!

Veckans bästa i WWEShop är http://www.wweshop.com/item/the-history-of-the-world-heavyweight-championship-dvd/newreleases/35-00683 . Mycket old school, en hel del som Mr RAW inte hunnit med än och ett allmänt trevligt grepp att bunta ihop det så här.

Slutet är inte ens nära eftersom det redan är här. Mr RAW tackar för sig och denna vecka och återkommer säkerligen i den närmaste framtiden. Till dess, lämna kommentarer, gå in på Tradera och hitta WWE Jakks-figurer som Mr RAW lagt upp och det är garanterat det billigaste ni kan hitta nu när auktionerna går ut på söndag. Tänk på att det snart är jul och om inte annat så kan ni vara snälla mot er själva. Thus endeth the Mr RAW Report.

HummerBummer! Twisted Evil
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
mankindtttRegistreringsdatum: 08 maj 2008
Inlägg: 136
Ort: Örebro

InläggPostat: 21 nov 2009 12:21    Rubrik: Re: The Mr RAW Report, NOVEMBER Del 3, spoilers kan förekom Svara med citat

Mr RAW skrev:
Main event måste ha lockat en hel hög med tittare, världens starkaste man Mark Henry som tycks ha plåstrat om sitt lilla knä slår Cody Rhodes, som enligt Mr RAW kommer att få det svårt så fort The Legacy brutits upp. WWE Not so Superstars fortsätter att imponera med sin dragningskraft!


Var det någon mer som märkte att att main eventet var inspelad från Raw? Resten av showen var från Smackdown eller ngt sånt..
_________________
TonyMain (mankindttt) is back on SweWrestling!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 13524
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 21 nov 2009 12:38    Rubrik: Svara med citat

Ja, WWE bandar Superstars så. Någon match eller två på RAW och någon på SD.
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Big SexyRegistreringsdatum: 03 februari 2008
Inlägg: 1176
Ort: Linköping

InläggPostat: 26 nov 2009 20:58    Rubrik: Re: The Mr RAW Report, NOVEMBER Del 3, spoilers kan förekom Svara med citat

Mr RAW skrev:
Stor och sexig? Ja, två ord till som Sebbe aldrig hört när han ska till, och aldrig lär höra det heller! Om Big Sexy, vår egen forummedlem, befinner sig i samma situation som kungen av recensioner vet inte Mr RAW men han får i alla fall höra detta, -Du är en vinnare!


Storleksmässigt vet jag inte om jag är annat än normalstor men egot har växt en hel del efter de otaliga framgångar som jag har skördat i Mr RAW:s tävlingar! Ett fint paket innehållandes Shawn Michaels dök upp igår och nu är samlingen av figurer stor nog att fixa ett triple threat. Å andra sidan surar Kurt Angle-figuren lite ända sedan Shawn dök upp, eftersom det nu förekommer en hel del penisskämt och barnsligheter när hela DX är i huset...

Mr RAW skrev:
The Miz visar MVP att Miz inte bara är awesome utan också mera en MVP än MVP själv.


Riktigt roligt att The Miz pushas så hårt då han inte bara är underhållande utan en mycket duktig brottare. Jag kommer ihåg när han var i finalen av Tough Enough och skulle boxas med Daniel Puder. Vem trodde då att det skulle bli något stort av killen? MVP har jag tappat intresset för helt som face. Han slarvades bort under sin tid som US-mästare (vilket delvis berodde på Matt Hardys skada) och sedan dess har jag tyckt att han var ointressant.

Mr RAW skrev:
DX lurar Hornswoggle och Triple H, som för evigt kommer att vara Mr RAWs sanna hjälte och riddare i vit rustning efter detta, sätter en pedigree på Horny.


HHH är ALLTID den stora hjälten! Hur kan folk inte inse detta? Annars gillar jag hur oerhört inkonsekventa forumets medlemmar är. När HHH kör singel så avskyr man honom eftersom han alltid är med i titelmatcher - när han är med i DX så tycker man att det är larvigt och vill, ha honom i singelmatcher, eftersom han "alltid gör bra matcher".

Mr RAW skrev:
Hulk Hogan och Ric Flair har äntligen konfronterats och ni ser detta här, http://www.youtube.com/watch?v=er4femb2LEg . Lite gammal hederlig blading, ett felsteg från ikonerna Flair och Hogan räckte för att detta skulle bli ett av de mest visade nyhetsklippen i Australien. Säga vad man vill om gubbarna, brottas kanske de inte gör så bra längre men de är ena jävlar på att skapa rubriker!


Det tog mig ett tag att smälta "chocken" över att Hogan (med sin skadade kropp) skulle göra en ny turné samt skrev på för TNA. Men då jag själv har varit arbetslös så vet jag ju hur det fungerar. Hogan är enligt AF:s regler TVINGAD att ta alla jobb som anvisas honom. Dessutom så får han ju ingen A-kassa eftersom han hela sin kärriär har vägrat att jobba... OK, det var låg humor men ändå...

Mr RAW skrev:
Efter turnén i Australien ska Hogan vila upp sig innan han börjar på allvar i TNA men det ser ut som om vi inte behöver vänta ens så länge på att se en före detta WWE-mästare in action där. Psycho Sid ser ut att också vara på väg in och Mr RAW kan inte annat än hålla för ögonen och skratta åt var som ser ut att bli ett misslyckande redan innan det startat. Hogan, javisst. Flair, ok. Men Sid, kom igen!


TNA satsar verkligen på att köpa in heta, unga talanger som... Förbundet är en katastrof - alla TNA-fans får ursäkta. Det verkar inte finnas någon som vet vad de sysslar med. De har/hade en ganska bra produkt i form av bra dambrottning, starka tagteam och så vidare men det verkar uppenbarligen inte vara något som de själva tror på. Annars har jag alltid gillat Sid men hans bäst före datum (liksom Nash, Steiner, Booker, Hogan, Flair, Raod Dogg, Billy Gunn etc) har för länge sedan gått ut.

Mr RAW skrev:
Det ser ut som om CM Punk fortfarande klär sig illa eftersom de senaste planerna verkar vara för honom att ligga på rygg åt R-Truth. Skrämmande enligt Mr RAW om detta är sant, de slösar bort en av deras största talanger på något som inte fungerat oavsett hur mycket pushar han fått.


Jag är inte så jätteinsatt i detta men WWE agerar ju inte alltid så att man som fan begriper något. Kan det bli tal om en ny "losingstreak" alla MVP? Eller är det dags att flytta Punk tll RAW? Med Batista som ny toppheel kanske det är dags för en förändring.

Mr RAW skrev:
The not so Great Khali har blivit ”suspended”! Tyvärr är det inte från WWE utan från Punjabi polisen där Khali i vanliga fall har tjänstgjort men haft en ganska så lång tjänstledighet. Ta tillbaka honom, ni får!


Kan vi dessutom ge dem Hornswoggle och Orton så kommer jag att för alltid vara en lycklig människa! Khali är tyvärr alldeles för begränsad på grund av sin storlek och det bästa vore nog att han försvann från förbundet.

Det var allt jag hade att erbjuda den här gången. Men så fort det finns nya priser att vinna så kommer jag att plocka fram alla vassa och insiktsfulla kommentarer jag kan komma på. För även om det är givande att skänka saker (speciellt så här i jultider) så är det alltid roligt att få. Som jag brukar säga "skall man ändå tävla kan man lika gärna vinna".
_________________
SWO - "ALLT var bättre förr..."
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Mr RAW Alla tider är GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2019