Forumindex SweWrestling.com
Sveriges Största Wrestlingforum!
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 

SW Awards! Rösta här!
Gå till sida 1, 2  Nästa
 
Skapa nytt ämne   Det här ämnet är låst så du kan varken svara på eller ändra det.    Forumindex -> SweWrestling.com
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 13262
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 30 dec 2008 09:55    Rubrik: SW Awards! Rösta här! Svara med citat

Awards för 2008: Rösta här!

Nu är det dags att sammanfatta året som gått! Och vad vore bättre än att gemensamt komma fram till vilken som var årets bästa match, bästa brottare, bästa storgala och så vidare? Så vi på SW hoppas att du sätter dig ner i lugn och ro, och fyller i vad just DU tycker om året som gått när det gäller wrestling.

Reglerna är lätta och ganska självklara men för att det inte ska ske några missförstånd, bör du läsa igenom följande innan du sänder in dina röstningar:

- För att underlätta för mig, Sebbe, ser jag helst att du skriver siffran eller rubriken före svaret. Rabbla alltså inte bara upp namnen på brottarna du röstar på, utan se till att man tydligt ser vad du menar. För att underlätta för dig och för mig har jag gjort en mall som du bara behöver kopiera och fylla i, och sen skicka till mig. Mallen finns längst ner på den här sidan.

- När du skickar in din röstning; var vänlig uppge det namn du vill stå som (riktigt namn eller nickname).

- Skicka EJ som bifogad fil. Skriv bara ner det i din mailklient och skicka!

- Använd mallen nedan.

- En röst per kategori, och du får naturligtvis bara skicka in EN omgång röster! (Om jag får in två röstningar som är väldigt lika, kollar jag IP-numren.)

- Du måste INTE rösta på alla kategorier, utan ta bara de du känner att du vill rösta på. Givetvis är det roligare ju fler kategorier du röstar på.

- Skriv TYDLIGT vad du röstar på. Som bästa brottare kan du inte bara skriva ”Hardy” eftersom det kan vara både Jeff och Matt (och säkert fler indybrottare). Detsamma vad gäller matcher. Du måste ange en speciell match där, så att skriva ”Allt med RVD” diskvalificeras direkt. Man skulle tro att detta är ganska självklart, men år efter år förekommer det såna här svar, och det är ju inte kul, varken för oss eller statistiken.

- Ha i åtanke att jag i princip bara följer WWE, så när det gäller all annan wrestling är det ett plus om du är övertydlig. Utgå från att jag inte vet ett dugg om TNA, Japan, ROH etc. för att det ska bli så rätt som möjligt.

- Till skillnad från RSPWs Awards, så sträcker detta sig från 1/1-2008 till 31/12-2008, det vill säga hela 2008. Tänk på detta så du inte röstar på matcher/events som tog plats FÖRE eller EFTER 2008! Såna röster kommer givetvis bli diskvalificerade med en gång. (Det finns galor som spelas in nån vecka innan de går på TV, och det är inspelningsdagen som vi går efter.)

- Tänk efter vad du själv tycker och tänker då du röstar. Vad andra tycker är oväsentligt, så rösta absolut inte på något bara för att ”man bör” utan gå efter vad du själv känner. Men tänk samtidigt på att inte rösta på din idol på alla kategorier, bara för att han/hon ska få flest röster, utan rösta så ärligt som möjligt.

- Du får gärna skriva lite (cirka en halv A4-sida) om din åsikt om wrestlingåret i allmänhet, och skicka in tillsammans med din röstning. Detta kommer (efter korrekturläsning av mig) att publiceras tillsammans med resultaten. Detta är det enda som inte kommer att vara anonymt.

- Hur vet du att rösträkningen går rätt till? Det vet du inte, utan får helt enkelt lita på mig. Tror du att jag tänker fuska på något sätt, bry dig helt enkelt inte om att rösta. Det finns inga möjligheter för mig att på något sätt bevisa att jag låter rösträkningen gå rätt till, utan du får helt enkelt lita på mitt ord.

- Röster skickas in till mig på sebbeh65@hotmail.com! OBSERVERA: När du väl har skickat in din röstning, får du inte ändra dem! Så tänk efter två gånger innan du skickar in den!

- VIKTIGT: Senast 2009-01-31 ska rösterna vara oss tillhanda!

- Röstningen börjar 2009-01-01! Rösta alltså inte INNAN dess! Röstningar som kommer in innan den datumen räknas inte.

- Till sist; Hittar du ord som du inte förstår, kan du kolla upp det i vår ordlista eller höra av dig.

- Hoppas du får en trevlig stund med årets Awards!

1. Årets Brottare: Den brottaren som på ett positivt sätt har utmärkt sig mest. Väg in brottning, micskills, psykologi, vinster/förlust, bälten, fejder, stiff/ostiff brottning, karisma och/eller vad du nu utgår från när du bedömer brottare. Helt enkelt den brottaren du anser är den som har gjort med i/för wrestling i år.

2. Årets Favoritbrottare: Den brottaren som du tycker bäst om under året. Här behöver du inte räkna in matchkvalité, intervjuer, fejder etc., utan utgå endast efter dina känslor.

3. Årets Hatobjekt: Den brottaren/personlighet du ogillar så starkt att du funderar på att stänga av TV:n. Här behöver du inte räkna in matchkvalité, intervjuer, fejder etc., utan utgå endast efter dina känslor.

4. Årets Bästa Brottare: Den brottaren som har visat sig vara bäst rent brottningsmässigt under året.

5. Årets Sämsta Brottare: Den brottaren som har visat sig vara sämst rent brottningsmässigt under året.

6. Årets Bästa Kvinnliga Brottare: Den kvinnliga brottaren som har visat sig vara bäst rent brottningsmässigt under året.

7. Årets Bästa Tagteam: Det tagteamet som under året har visat sig vara det bästa. Väg in brottning, micskills, psykologi, vinster/förlust, bälten, samspel mellan dem, fejder, stiff/ostiff brottning, karisma och/eller vad du nu utgår från när du bedömer brottare. Här gäller det dock att du bedömer BÅDA BROTTARNA som ett tagteam, vilket gör att du inte kan väga in en ”dålig” wrestler mot en ”bra”, utan här gäller det att BÅDA BROTTARNA bidrar positivt till teamet. (Notera att det är tillåtet att rösta på tagteams som inte har ett gemensamt namn.)

8. Årets Sämsta Tagteam: Det tagteamet som under året har varit det sämsta. Väg in brottning, micskills, psykologi, vinster/förlust, bälten, samspel mellan dem, fejder, stiff/ostiff brottning, karisma och/eller vad du nu utgår från när du bedömer brottare. (Notera att det är tillåtet att rösta på tagteams som inte har ett gemensamt namn.)

9. Årets Bästa Face: Den brottaren som bäst lyckades med rollen som face.

10. Årets Sämsta Face: Helt enkelt årets mest misslyckade face.

11. Årets Bästa Heel: Den brottaren som bäst lyckades med rollen som heel.

12. Årets Sämsta Heel: Helt enkelt årets mest misslyckade heel.

13. Årets Stjärnskott: Den brottaren som har förändrats/utvecklats mest sen förra året (på ett positivt sätt). Väg in brottning, micskills, psykologi, vinster/förlust, bälten, samspel mellan dem, fejder, stiff/ostiff brottning, karisma och/eller vad du nu utgår från när du bedömer brottare.

14. Årets Bästa Högflygande Brottare: Den brottaren som har gjort det bästa när det gäller flygande brottning under året. (Till exempel gör snygga dyk från ringhörnan etc.)

15. Årets Bästa Tekniska Brottare: Den brottaren som har visat upp den bästa tekniska brottningen.

16. Årets Bästa Brawler: Den brottaren som under året har visat sig vara den bäste på rena ”slagsmål”. Det innebär stiffa slag/sparkar, rejäla bumps och att han inte ryggar tillbaka för att ta en smäll på riktigt om det behövs.

17. Årets Mest Desorienterade Wrestler: Den brottaren som under året har förändrats mest (åt det negativa hållet), och som är en skugga av sitt forna jag. En brottare som inte på långa vägar är lika bra som förra året/åren.

18. Årets Mest Underskattade Wrestler: Den brottaren som du anser vara den mest underskattade under året. Här väger du in hur stor push han/hon får, TV-tid, pop, bälten, PPV-matcher, men även hur hypad han/hon är på nätet. Här är det alltså hur DU uppfattar hur han/hon tas emot av förbunden och publiken.

19. Årets Mest Överskattade Wrestler: Den brottaren som du anser vara den mest överskattade under året. Här väger du in hur stor push han/hon får, TV-tid, pop, bälten, PPV-matcher, men även hur hypad han/hon är på nätet. Här är det alltså hur DU uppfattar hur han/hon tas emot av förbunden och publiken.

20. Årets Bästa Förbund: Det förbundet som under året har visat sig vara det bästa. Väg in galor, brottare, fejder etc.

21. Årets Sämsta Förbund: Det förbundet som under året har visat sig vara det sämsta. Väg in galor, brottare, fejder etc.

22. Årets Bästa Kommentator: Den kommentator som under året har visat sig vara den bästa på att lyfta wrestlingprogrammen med sin kommentering. Allt från att pusha upp brottare, till att vara en underhållande person att lyssna på, till att få en intresserad av en viss fejd räknas in. Alltså en tillgång för förbundet.

23. Årets Sämsta Kommentator: Den kommentator som under året har visat sig vara den sämsta på att lyfta wrestlingprogrammen med sin kommentering, utan snarare får en att stänga av ljudet (eller i värsta fall TV:n). En kommentator som inte är intressant att lyssna till, och som inte får en intresserad av pågående fejder etc. Alltså en plåga för förbundet.

24. Årets Bästa Micskills: Den brottaren som under året har visat sig bäst på att ge intervjuer och som säger de mest intressanta sakerna. En person man längtar till att få höra snacka igen.

25. Årets Sämsta Micskills: Den brottaren som under året har visat sig sämst på att ge intervjuer och som säger de minst intressanta sakerna. En person man helst vill slippa höra snacka igen.

26. Årets Bästa PPV: Den PPV (Pay-Per-View, det vill säga shower/galor man måste betala för att få se) som du anser är den bästa under året. Väg in ALLA matcher från galan!

27. Årets Sämsta PPV: Den PPV (Pay-Per-View, det vill säga shower/galor man måste betala för att få se) som du anser är den sämsta under året. Väg in ALLA matcher från galan!

28. Årets Bästa Match: Den match som du anser är årets bästa. För att ditt svar ska vara giltigt MÅSTE du ange det datum då matchen gick, så att vi är helt säkra på vilken match du menar. (Undantaget är PPV-matcher, där du bara behöver nämna på vilken gala matchen gick.)

29. Årets Sämsta Match: Den match som du anser är årets sämsta. För att ditt svar ska vara giltigt MÅSTE du ange det datum då matchen gick, så att vi är helt säkra på vilken match du menar. (Undantaget är PPV-matcher, där du bara behöver nämna på vilken gala matchen gick.)

30. Årets Bästa Personlighet/Gimmick: Den personlighet/gimmick som du anser är årets bästa.

31. Årets Sämsta Personlighet/Gimmick: Den personlighet/gimmick som du anser är årets sämsta.

32. Årets Bästa Fejd/Angle: Den fejd som du anser är årets bästa, vad gäller utförande, matcher, intervjuer eller hur du nu bedömer fejder.

33. Årets Sämsta Fejd/Angle: Den fejd som du anser är årets sämsta, vad gäller utförande, matcher, intervjuer eller hur du nu bedömer fejder.

34. Årets Bästa Händelse: Den händelse som du anser är den bästa/roligaste/mest intressanta under året. Detta kan vara allt från att ett förbund anställer/avskedar en viss wrestler, eller att en brottare gjorde en rolig promo eller något liknande.

35. Årets Sämsta/Tråkigaste Händelse: Den händelse som du anser är den sämsta/tråkigaste under året. Detta kan vara allt från att en brottare anställs/sparkas, dör, eller något liknande.

36. Årets ”mark out”-moment: Den händelsen som fick dig att marka ut som mest under året. Det kan vara allt från att en match var helt superb, till att en brottare gjorde comeback i nåt förbund eller vann ett bälte.

Bara så att du inte missar det: Din röstning måste vara inne senast 2009-01-31!

1. Årets Brottare:
2. Årets Favoritbrottare:
3. Årets Hatobjekt:
4. Årets Bästa Brottare:
5. Årets Sämsta Brottare:
6. Årets Bästa Kvinnliga Brottare:
7. Årets Bästa Tagteam:
8. Årets Sämsta Tagteam:
9. Årets Bästa Face:
10. Årets Sämsta Face:
11. Årets Bästa Heel:
12. Årets Sämsta Heel:
13. Årets Stjärnskott:
14. Årets Bästa Högflygande Brottare:
15. Årets Bästa Tekniska Brottare:
16. Årets Bästa Brawler:
17. Årets Mest Desorienterade Wrestler:
18. Årets Mest Underskattade Wrestler:
19. Årets Mest Överskattade Wrestler:
20. Årets Bästa Förbund:
21. Årets Sämsta Förbund:
22. Årets Bästa Kommentator:
23. Årets Sämsta Kommentator:
24. Årets Bästa Micskills:
25. Årets Sämsta Micskills:
26. Årets Bästa PPV:
27. Årets Sämsta PPV:
28. Årets Bästa Match:
29. Årets Sämsta Match:
30. Årets Bästa Personlighet/Gimmick:
31. Årets Sämsta Personlighet/Gimmick:
32. Årets Bästa Fejd/Angle:
33. Årets Sämsta Fejd/Angle:
34. Årets Bästa Händelse:
35. Årets Sämsta/Tråkigaste Händelse:
36. Årets ”mark out”-moment:

Bara så att du inte missar det: Din röstning måste vara inne senast 2009-01-31!
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!


Senast ändrad av sebbe den 12 jan 2009 18:13, ändrad totalt 4 gånger
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 13262
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 30 dec 2008 16:35    Rubrik: Svara med citatFrågor på detta?
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
CarnageRegistreringsdatum: 15 juni 2006
Inlägg: 5673
Ort: Nora

InläggPostat: 30 dec 2008 16:58    Rubrik: Svara med citat

Förra året så behövde man bara skriva nick om man skrev det i mailet(även om du inte såg det).

Är det samma det här året?
_________________
Min säljartråd för Indy Wrestling DVD's
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 13262
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 30 dec 2008 17:04    Rubrik: Svara med citat

På A svarar vi Gotland, på B svarar vi Lennart Johansson och på C vet vi inte.

Jag ändrade till detta:

Citat:
- När du skickar in din röstning; var vänlig uppge det namn du vill stå som (riktigt namn eller nickname).


Smile
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 13262
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 30 dec 2008 18:29    Rubrik: Svara med citat

Jag kommer för övrigt inte att ha tillgång till nätet från ikväll och några dagar framåt, så eventuella frågor får vara tills jag kommer tillbaka (förmodligen på fredag).
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 13262
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 12 jan 2009 11:07    Rubrik: Svara med citat

Kom igen nu! Smile
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
simonorra
Gäst

InläggPostat: 12 jan 2009 13:29    Rubrik: Svara med citat

Jag har skickat. Som vanligt litar jag inte på Hotmail pga "försvunna" provskrivningar som skulle till skolan osv när man var yngre Wink

Så du kan ju säga om du fått mitt. Tack.
Till överst på sidan
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 13262
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 12 jan 2009 13:31    Rubrik: Svara med citat

Din emailadress?
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 13262
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 12 jan 2009 13:34    Rubrik: Svara med citat

Följande röstningar har vi fått in:

Matte
McLeroy
Norlout
DiBiase
Usmanov
BordenBoy

Om du vet med dig att du HAR röstat men inte finns med här ovan, har vi tyvärr inte fått in röstningen, så då får du skicka den igen!
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Rollins
The World's Most Dangerous Admin


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 2084
Ort: Linköping

InläggPostat: 12 jan 2009 17:50    Rubrik: Svara med citat

Nu har till och med jag röstat

Kom igen nu gott folk, rösta så vi får en respektabel lista
_________________
The ones who don`t do anything are always the ones who try to pull you down.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida MSN Messenger
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 13262
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 12 jan 2009 18:11    Rubrik: Svara med citat

Och folk: Snälla, snälla, snälla! Skriv DATUM eller GALA när ni röstar på matcher! Det är jobbigt att behöva jaga folk för att få rätt datum/gala till matcherna, och dessvärre kan jag inte se i min spåkula eller kolla i kaffesumpen, så var snälla och var hellre övertydliga än tvärtom.

Och det räcker inte med (fiktivt exempel): "När Cena spöade JBL" när det gäller bästa händelse. Rösten räknas inte, och det känns väl onödigt när man har lagt ner mycket tid på sin röstning?
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 13262
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 14 jan 2009 10:17    Rubrik: Svara med citat

Följande röstningar har vi fått in:

Matte
McLeroy
Simonnorra
Rollins
Johan Dorf
fantaapelsin
Norlout
DiBiase
Usmanov
BordenBoy
Mr. RAW
Brandor
JuanLasergun
Larvitar

Om du vet med dig att du HAR röstat men inte finns med här ovan, har vi tyvärr inte fått in röstningen, så då får du skicka den igen!
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Tensai
Hank Moody


Registreringsdatum: 15 juni 2006
Inlägg: 2532
Ort: Sunksvall

InläggPostat: 14 jan 2009 14:53    Rubrik: Svara med citat

Jag vet inte om jag vill rösta, enda WWE jag sett är några lösa matcher, Mania och Rumble och det enda japanska var förutom NOAH live några få matcher från diverse förbund.
_________________
Enda sen vi var små grabbar har vi hatat alla andra
Vi är Luleå hockey tills vi dör!
-----
http://www.youtube.com/watch?v=wNLxoEz2tE4

FREE NICK DIAZ!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida MSN Messenger
TheInsaneRegistreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 5211
Ort: The outer reaches of your mind...

InläggPostat: 14 jan 2009 16:29    Rubrik: Svara med citat

Tensai skrev:
Jag vet inte om jag vill rösta, enda WWE jag sett är några lösa matcher, Mania och Rumble och det enda japanska var förutom NOAH live några få matcher från diverse förbund.


Man behöver inte rösta i varje kategori så om du har någon match du brinner för eller så kan du givetvis rösta på bara den eller bara några av kategorierna.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
BordenBoyRegistreringsdatum: 16 juni 2006
Inlägg: 1706
Ort: The Bottomless Pit

InläggPostat: 14 jan 2009 17:18    Rubrik: Svara med citat

Jag har en enkel ändring i en kategori, är det för sent för det?
_________________
#jagärDanielBryan
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Det här ämnet är låst så du kan varken svara på eller ändra det.    Forumindex -> SweWrestling.com Alla tider är GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Gå till sida 1, 2  Nästa
Sida 1 av 2

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2019