Forumindex SweWrestling.com
Sveriges Största Wrestlingforum!
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 

The Mr RAW Report, SEPTEMBER Del 1, spoilers kan förekomma!

 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Mr RAW
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3017
Ort: Karlstad

InläggPostat: 05 sep 2009 08:45    Rubrik: The Mr RAW Report, SEPTEMBER Del 1, spoilers kan förekomma! Svara med citat

Here Yee, Here Yee, glädjen er alla eftersom er förebild och idol än en gång har slavat sig igenom wrestlingnyheterna enkom för att ge er, The Mr RAW Report. Osjälvisk som alltid har Mr RAW plöjt sida upp och ned för att vaska fram de mest spektakulära och mest spännande händelserna från den gångna veckan. Ett hårt jobb som kräver en hård person och därav så gör inte Sebbe sådant. Han äter ostbågar och tittar på TV istället! Mr RAW däremot, han ger som alltid allt och lite till bara för att ni ska kunna hänga med. Så häng med och släng er som en flock med hungriga vargar över det som varit ert mål hela veckan, The Mr RAW Report!

Rey Mysterio har talat ut med en mexikansk tidning om sin avstängning. Han säger att han hade fått medicinen utskriven av läkare men att han inte hann producera läkarintyget innan WWE stängde av honom. WWE sägs vara riktigt besvikna på Rey som ”talar” ut och en viss irritation har börjat bryggas i Stamford. Mr RAW bryr sig inte om läkarintyget, är det inte upp till varje idrottsman att se till att man inte får i sig förbjudna medel oavsett om läkare skriver ut eller inte?

Innan Rey Mysterio blev avstängd så hade han talat om för många att han jobbade med en ordentlig smärta i sina knän som orsakades för flera månader sedan i en match mot Shelton Benjamin. Kan detta vara ett skäl till att han misslyckades att testet som troligtvis togs på hans semester? Ingen ursäkt, men en förklaring om varför Rey poppade smärtstillande.

Antingen den 4 eller 6 oktober har vi Rey tillbaka i ringen igen, åtminstone om man räknar avstängningsdagar och tittar på WWEs kalender.

Vince McMahon är ursinnig på Rey Mysterio för att han talade ut till den mexikanska pressen och förbereder något slags straff. Mr RAW tror att Vince kanske måste lugna sig lite. Säga vad man vill om den lilla stora mannen, Rey Mysterio, men han är en stöttepelare på Smackdown och en stor anledning till att många yngre följer WWE. Dessutom säljer hans prylar som smör i solsken. Vince vill inte driva Rey i armarna på TNA, det vore nog inte bra för business på något sätt och vis.

Och så blev det som många trodde fast med en twist. Rey Mysterio blev av med bältet på SD men det var inte Dolph Ziggler som tog det utan The Shaman of Sexy, The Guru of Greatness, The Friday Night Delight John Morrison. Bra, om Ziggler vunnit det hade det varit för ”obvious” och dessutom får man in både Morrison och Ziggler i en story som har potential.

En av toppnyheterna på WWEs hemsida är just den att Mysterio blivit avstängd, http://www.wwe.com/inside/news/869043 . Inget konstigt med det nyhetsvärdet kan man tycka men bra konstigt eftersom WWE ofta försöker mörka lite om sådana här saker, åtminstone när det gäller storstjärnorna. Vince must be pissed!

Kommer ni ihåg backstage-segmentet med DX när de fick börja skrika på grund av oljud? Segmentet sändes live och ljudet som hördes var inte meningen att det skulle höras. HHH och HBK improviserade och gjorde det riktigt bra. Det var Stephanie McMahons idé att sända live och Vince, som surat över Mysterio är även sur på Steph för detta tilltag. Alla backstage segment ska bandas enligt honom och han har en poäng med det även om DX som sagt gjorde det bra.

Det finns säkerligen en hel del som blir upphetsade av att WWE anställt en ny Diva vid namn Trinity McCray, Mr RAW är inte en av dem. Trinity har tidigare dansat som pausunderhållning på Orlando Magics matcher och det säger egentligen det mesta om hennes brottningsskicklighet. Hon kommer att börja i farmarligan men det dröjer nog inte länge innan vi får en till primalskrikare med grepp som inte skulle kunna göra illa en mygga som visar upp lite hud på någon av veckoshowerna. Mr RAW borde inte vara så negativ men det är svårt att låta bli.

Matt Hardy, för övrigt en mycket trevlig brottare och troligtvis den som Mr RAW träffat flest gånger (fyra om Mr RAW inte missminner sig), är en trogen bloggare, både på Myspace och WWE Universe. Nu när Jeff Hardy slutade publicerade Matt en liten krönika på Universe men av någon anledning så har någon tagit bort den! Matt är lika förvånad som vi över detta eftersom det inte fanns något nedlåtande mot WWE utan bara en liten historia om han och speciellt hans bror. Men Matt är inte den som ger sig, ”Matt Hardy will never die”, så han utmanar ödet och publicerar krönikan istället på sin Myspace som ni kan hitta på
blogs.myspace.com/theonlymatthardy . Som sagt, inget tungt men ändå trevlig läsning. Det enda Mr RAW undrar över är om inte WWEs censur blivit helt galna? Och möjligtvis att de blir ännu galnare när de får höra om Matts tilltag!

Någon på WWE Universe tog sitt förnuft till fånga och två dagar efter att man tagit bort Matt Hardys krönika så kom den upp igen. Det hade varit roligt att veta hur de tänkte från första början.

Den 14 september när RAW besöker Toronto så är det Trish Stratus tur att vara gäst-GM. Föga överraskande, Mr RAW har redan tidigare rapporterat om detta, och föga upphetsande även om Trish är en mycket trevlig liten sak!

Och den 7 september verkar det bli Bob Barker, amerikansk TV-personlighet och skådespelare. Även det föga upphetsande men Mr RAW tror att detta kan vara bra för tittarsiffrorna så Barker är nog ett bra val jämfört med Stratus om man tänker på den aspekten, vilket Mr RAW är säker på att WWE gör.

Efter Dusty Rhodes insats som gäst-GM kan man konstatera att RAWs tittarsiffror sjönk gentemot veckan innan. Och genom detta så konstaterar Mr RAW att Dusty i och för sig gjorde ett bra jobb men att gamla avdankade wrestlers, om de inte heter Hulk Hogan och Ric Flair, inte kommer att dra en endaste extra tittare till RAW.

Dusty Rhodes må ha vänt heel på RAW-sändningen men det måste dock ha varit en av de kortaste heelvändningarna i historien. I en Dark Match efter RAW teamade Dusty ihop med DX och Cena mot The Legacy. Matchen slutade med att Orton fick smaka på en bionic elbow, en superkick, en pedigree för att sedan tappa ut till en STFU (ja, det heter så i Mr RAWs bok). Efteråt får publiken det stora nöjet att se Cena och Dusty Rhodes göra alla DX-moves med crotch chops och catchphrases tillsammans med HHH och HBK. Vilken tur att HHH förlät Dusty så fort!

Ric Flair är inte världens populäraste person, åtminstone inte hos ROH som Flair skulle ha varit ”ambassadör” åt för ett tag sedan. Flair hoppade dock av innan men har tydligen inte betalat igen pengarna han fick i förskott. Mr RAW antar att Flairing redan spenderat kosingen på limousiner, första klass biljetter, champagne, lösaktiga kvinnor och ex-fruar! Flair var för ett tag sedan erbjuden att ta över rollen som GM för Smackdown men efter en viss betänketid tackade han nej. Nu har WWE inga som helst planer att involvera Ric i några stories under den närmaste framtiden. Tråkigt tycker Mr RAW eftersom Ric Flair alltid är sevärd, om inte annat bara för att han är Ric Flair.

Ett flertal WWE-personligheter, Dolph Ziggler, Eva Torres, Maria med mera har varit med på den amerikanska ”Deal or no Deal”. Inte som tävlande utan som någon sorts hjälpredor till programledaren Howie Mandel. Fem avsnitt spelades in och kommer att visas i USA under november.

Scott Hall aka Razor Ramon svarar på frågor från lyssnare och några andra wrestlingpersonligheter och det är stundom riktigt intressant. Du kan läsa allt här, http://www.wrestling-radio.com/?view=newsitem&hline=12747 .

Floyd ”Money” Mayweather råkade ju ut för lite problem innan han skulle vara gäst-GM på RAW. Polisen gjorde husrannsakan efter att man misstänkt att Moneyfeather varit inblandad i en skottlossning och man gick inte tomhänta därifrån. Bland annat så konfiskerades två stycken pistoler/revolvrar, ammunition och två stycken skottsäkra västar. Troligtvis kommer allt att provskjutas av polisen för test. Om Pennyheather är oskyldig så kommer han ha tid att satsa på sin nästa karriär. Floyd the Droid säger i en intervju att han funderar på att sluta med proffsboxning och istället satsa heltid på att bli en professionell brottare i WWE. Dags att ta tillbaka cruiserweight-titeln?

Christopher Daniels, mer känd som The Fallen Angel i TNA, har blivit arresterad för fyllekörning och diverse andra smärre trafikbrott. Sannerligen är han ”Fallen” nu även om han blivit släppt för en borgen på 2000 dollar. Vad är det egentligen med alla brottare som jämnt och ständigt lyckas bli arresterade av polisen? Dessutom har det kommit ut att The Fallen Angel blev intoxikerad tillsammans med ingen mindre än Shane The Hurricane Helms innan han satte sig i bilen och blev stoppad. Tur för The Hurricane att han inte följde med för hade han gjort det hade nog hans dagar i WWE varit räknade. Bara detta kan nog sätta upp honom på listan för utrotningshotade brottare.

Det ser ut som om det kommer ett nytt bälte till WWE. Nja, inte helt nytt men åtminstone en ny design. Det är WWE Championship spinnerbältet som ser ut att ha gjort sitt och i samband med nästa byte av titelhållare kommer vi nog få ett nytt utseende på det. Man får väl bara hoppas att det inte är samma snubbe som skapade Diva-bältet som designar detta också!

Jack E Lee, ringpresentatör för WWWF under 1970-talet har avlidit vid en ålder av 73 år. R.I.P.

Mr Kennedy (Kennedy) aka Mr Anderson (Anderson) har enligt rapporter donerat sin hjärna till The Sports Legacy Institute som leds av förre brottaren Chris Nowinski. Det står inget om det är före eller efter Kens död som den ska doneras men Mr RAW föreslår att han gör det så tidigt som möjligt om det ska finnas något kvar att forska i.

Ibland saknar Mr RAW Torrie Wilson och finns det andra som gör det kan de gå in på hennes nya webbsida, www.torriewilsonusa.com .

Då vet vi alla vad som hänt med Tony Atlas efter veckans ECW-sändning. Han är tillbaka på TV, nu som någon slags presentatör/sidekick i The Abraham Washington Show. Mr RAW känner sig precis som Jeff Hardy efter detta, stum! Och inte av beundran.

Den 22 november är det Survivor Series och mycket troligt datumet för Ted DiBiases faceturn. Filmen The Marine 2 kommer att promotas hårt runt detta datum och det är troligen enklare att sälja den om huvudrollsinnehavaren är en good guy. Mr RAW har inte sett The Marine med John Cena än, chansen att han ska se nummer 2 med DiBiase är nog inte heller så stor. Vad Mr RAW fruktar mest av detta är att DiBiase, likt Cena, ska komma ut och göra honnör varje gång han ska till ringen. Det är pinsamt om något!

Det teasades ett tag om att Mr Kennedy (Kennedy) varit backstage på en TNA-show i veckan men så är icke fallet, åtminstone inte än. Däremot så syntes både Kevin Thorn och Kizarny där. För TNAs skull så hoppas Mr RAW att det inte var en anställningsintervju. Vare sig UndertakerDraculawannabeen Thorn och Kiss-Arne rosade direkt marknaden under deras tid i WWE.

Och så får man precis höra att Thorn Mordecai har gått en dark match hos TNA under namnet Serpent. Från vitklädd Undertakergestalt till vampyr till orm, det går framåt för honom. Frågan är när han är Fertig med att byta skepnad? Han har dock inget kontrakt med TNA trots rykten. Se det som en try out.

Scott Hall har ju både synts och hörts på sistone med sin nya show och det Mr RAW har sett har varit någorlunda positivt. Allting måste ju ställas i perspektiv men om man tänker på var Razor Hall har varit och hur svårt han haft det med sin alkoholism så har det varit ett fall framåt. Brottas ska han dock inte göra! Sid Vicious har varit behjälplig med Scotts show och han har även hoppat in i en match mot Scott i någon obskyr liten håla någonstans i USA. Går ni in på http://nodq.com/features/253964652.shtml finns det två snuttar från Youtube upplagt från matchen mellan dem som gick den 22 augusti i år. Det är kort sagt beklämmande att se och framför allt Hall är inte ens en skugga av sitt forna jag.

När Bryan Danielson kommer till WWE blir det troligen ECW som blir första anhalt, åtminstone om man får tro J.R. Ross.

Och när nu WWE signat Danielson så börjar man fundera över om de tänker dränera ROH. Senaste nytt är även att Nigel McGuinness skrivit på för WWE och ROH känns med det ganska så tomt. Mr RAW gillar hur ROH behandlar sina brottare när de slutar, ” Who will seize the opportunity and carry the torch for ROH? We only hope that whoever it is will carry it with the same respect - the same honor - that Bryan and Nigel have”. Det är att visa respekt för vad de gjort i ROH och förståelse för att brottarna vill pröva på lyckan i WWE som ändå är störst och tjäna sig en ”slant” på det de gör så bra.

WWE tar bort sektionen med wrestlingrelaterade nyheter som inte hade med WWE att göra. Idén var bra men den sektionen har aldrig fungerat ändå eftersom det mesta man publicerade var förknippat med WWE på något sätt ändå.

I veckan så gjorde Batista en intervju med media i Washington där han kommer ifrån och han sa bland annat att han haft ihop det lite med Melina, Kelly Kelly, Tiffany och Rosa Mendez. Mr RAW funderar allvarligt på att pumpa sig full med steroider!

Eller kanske inte! Mr RAW läste precis att Jeremy Piven som var gäst-GM tog med sig Kelly Kelly på en match med New York Jets. Mr RAW, som träffat Kelly Kelly, kan bara säga, -You lucky b…!

Det sägs att Jeff Hardy inte har något som helst problem att fixa extrajobb just nu. Han blir erbjuden upp till 15 000 dollar för att komma och vara och med och synas på olika ställen. Det är dryga 100 000 kr det för några timmars jobb! Mr RAW föreslår att Jeff Hardy tar alla jobberbjudanden han kan få nu. Om ett år lär The Charismatic (hur de nu kom på det smeknamnet med tanke på hans promos) Enigma inte vara lika het längre om han inte börjar brottas igen.

Wrestlemania 2012, Toronto? Ja, det är i alla fall de senaste rykten som snurrat runt och inget fel med det. Kanadensarna vet oftast hur man får lite stämning på arenorna.

Veckans citat från WWE måste vara William Regals, -We are gentlemen, if you cant trust us, who can you trust? Mr RAW har inget annat än beundran för Regal.

John Morrison har på sistone fått mer utrymme med sina promos. Och visst gör han det bra den gode Shaman of Sexy men Mr RAW tror att det skulle bli ännu bättre om han fick lite lösa tyglar. Allt ni ser nu är hårt hållet av WWE och vartenda ord kommer från WWEs författareskader.

Lance Storm kanske inte hade världens roligaste wrestlingpersonlighet och sa inte särskilt mycket. Däremot är Lance Storm en av de mest läsvärda Internetkrönikörerna i ämnet wrestling så har ni inte läst något än, gå till http://www.stormwrestling.com/090109.html för en liten frågestund och sedan så utforskar ni resten av sajten.

R-Truths Pretty Ricky gimmick är numera skrotad. Mr RAW undrar inte varför det, han undrar över varför de överhuvudtaget försökte sig på den?

Före detta WWE-divan Krystal Marshall kommer troligtvis göra sin comeback i TNA. Det behövs inte ett geni för att räkna ut det eftersom Krystal är gift med Bobby Lashley som precis i dagarna debuterat i just TNA. En av anledningarna till att Lashley lämnade WWE trots den fina pushen han fick var att Krystal fick sparken. Nu har han säkerligen ordnat in henne i sitt lilla kontrakt med TNA för inte skulle TNA anställa av egen fri vilja. Eller skulle de?

Mer TNA som ska ut på Europaturné där bland annat Tyskland får ett antal besök. Väl i Tyskland kommer sex stycken tyskar att få try-outs med TNA. Jawohl, vi ser fram emot den tyska invasionen av TNA, speciellt med tanke på att de redan har en brittisk.

Och på tal om Europaturnéer. Nu bränns det, nu är det varmt, är tiden kommen, är vi mogna för detta? Mr RAW hoppas och tror det!

Ännu ännu mer TNA och något som Mr RAW tagit upp tidigare i denna rapport, är Hulk Hogan på väg till TNA? I en radiointervju nyligen så diskuterade Hogan med Kurt Angle om hur de skulle kunna köra ett program tillsammans i TNA. I sitt inre såg Mr RAW hur Angle förföljde Hogan till ett köpcentrum… Sedan vaknade Mr RAW till och förstod att Angle skulle vara den goda! Mr RAW tror fortfarande inte på detta, Hogan vill fånga större fiskar och har bara lagt på lite extra agn.

Rykten säger att good ol´Jim JR Ross funderar på att skriva på för TNA när hans kontrakt med WWE går ut senare i år. Mr RAW tror att detta bara är möjligt om WWE bestämmer sig för att inte erbjuda ett nytt kontrakt. Vill WWE ha kvar honom så går han ingen annanstans.

Trött på Chavo Guerrero vs Hornswoggle? Du är inte den enda! Gå in på http://www.ipetitions.com/petition/wwerawendhornswogllevschavo/ och signera en namninsamling som ska få slut på eländet. Och på tal om det, en än så länge okänd superstar av större dignitet i WWE har gått till ledningen och beklagat sig över hur man behandlar Chavo. Chavo är värd bättre tycker denna main eventer. Det tycker Mr RAW också.

Bästa nyheten i WWEshop denna vecka var svår att hitta men Mr RAW drar till med http://www.wweshop.com/Product_detail.asp?cat=cat-newreleases&productId=60-00643 bara för att han gillade retrolooken.

Sämsta nyheten i WWEshop var även den svår att hitta men av helt olika skäl, det fanns så mycket att välja på! http://www.wweshop.com/Product_detail.asp?cat=cat-newreleases&productId=50-05383 blir den som Mr RAW satsar på men det kunde ha varit vilket som helst av Halloweenpaketen eftersom Mr RAW är trött på att WWE så ofta försöker kränga gammal skåpmat som nyheter.

Thus endeth the news och Mr RAW drar vidare på en ny veckas nyhetsinformationssamlande. Och på tal om något som slutar. Gå in på http://www.tradera.com/search/result.aspx?alias=trentmac så hittar ni ett gäng med wrestlingfiguraktioner som går ut idag (lördag) om blott ett par timmar. Missar ni dem så är det lika bra att Mr RAW återigen helt skamlöst pluggar för sin www.wrestling4sale.blogg.se där allehanda sköna figurer och wrestlingprylar säljs. Håll även utkik där inför septembers nyheter som kommer att dyka under helgen och framåt under månaden. Några riktiga rariteter lovas och eftersom detta blir den sista nyhetsrundan innan jul så är det bäst att börja bunkra. Som vanligt ser Mr RAW fram emot alla kommentarer som i en strid ström skall spridas i denna tråd. Vem vet, kanske just du får ett svar av den store och vad kan väl vara bättre än det? Till nästa gång,

BummerHummer Twisted Evil
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
StefanRegistreringsdatum: 16 juni 2006
Inlägg: 7419
Ort: I'm from Winnipeg, you idiot!

InläggPostat: 05 sep 2009 14:23    Rubrik: Svara med citat

So I see they will have a barker host raw two weeks in a row now.

Vad gäller gästvärdar och ratings så anser jag att man inte kan ha kändisar varje vecka (även om det nu skulle vara så att de ger bättre ratings, jag har inte forskat i detta) eftersom det trots allt är en wrestlingshow, och det gäller att hitta en balans mellan att locka mainstreamtittarna och inte alienera de tittare man redan har, vilka rimligtvis föredrar gamla brottare.

Trish som gästvärd ser jag framemot, hoppas Jericho kommer vara där så de två kan interagera lite.
_________________
Okrönad Årets worker 2013!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Justin TimeRegistreringsdatum: 02 september 2007
Inlägg: 2058

InläggPostat: 05 sep 2009 19:53    Rubrik: Re: The Mr RAW Report, SEPTEMBER Del 1, spoilers kan föreko Svara med citat

Mr RAW skrev:
Vince McMahon är ursinnig på Rey Mysterio för att han talade ut till den mexikanska pressen och förbereder något slags straff.


Jag hoppas att Rey slipper bli förnedrad. Mardrömmen vore ju något liknande som Chavo genomlider sen några månader tillbaka. (Jag undrar för övrigt vad Chavo har gjort för ont för att bli tuktat vecka efter vecka.)

Mr RAW skrev:
Rey Mysterio blev av med bältet på SD men det var inte Dolph Ziggler som tog det utan The Shaman of Sexy, The Guru of Greatness, The Friday Night Delight John Morrison. Bra, om Ziggler vunnit det hade det varit för ”obvious” och dessutom får man in både Morrison och Ziggler i en story som har potential.


Oh ja, Morrison vs. Ziggler kan bli riktigt riktigt bra grejor. Två rejäla egon som kommer att slåss om utrymmet.

Mr RAW skrev:
WWE ... ny Diva ... Trinity McCray ... pausunderhållning på Orlando Magics matcher


Blä blä och blä. Slöseri med resurser, när det finns så många bra brottarbrudar.

Mr RAW skrev:
Floyd the Droid säger i en intervju att han funderar på att sluta med proffsboxning och istället satsa heltid på att bli en professionell brottare i WWE. Dags att ta tillbaka cruiserweight-titeln?


WWE kan börja samarbeta med AAA igen och låta pengapojken gå matcher om AAA World Minis Championship.

Mr RAW skrev:
Det ser ut som om det kommer ett nytt bälte till WWE. Nja, inte helt nytt men åtminstone en ny design. Det är WWE Championship spinnerbältet som ser ut att ha gjort sitt och i samband med nästa byte av titelhållare kommer vi nog få ett nytt utseende på det. Man får väl bara hoppas att det inte är samma snubbe som skapade Diva-bältet som designar detta också!


Underbara nyheter. Förhoppningsvis... Det kan ju vara så att Cena vinner på Breaking Point och att den nya designen består av att spinnerfunktionen blir lagad...

Mr RAW skrev:
Då vet vi alla vad som hänt med Tony Atlas efter veckans ECW-sändning. Han är tillbaka på TV, nu som någon slags presentatör/sidekick i The Abraham Washington Show. Mr RAW känner sig precis som Jeff Hardy efter detta, stum! Och inte av beundran.


The Abrashit Washingshit Shitshow är slöseri med tid och inget annat. Ännu värre blir det väl nu om han ska ha Tony "Sämre fejkskratt än Michael Cole" Atlas att bolla roligheter med.

Mr RAW skrev:
Wrestlemania 2012, Toronto? Ja, det är i alla fall de senaste rykten som snurrat runt och inget fel med det. Kanadensarna vet oftast hur man får lite stämning på arenorna.


Det låter ypperligt tycker jag. Årets största event kombinerat med en bra publik. Extra kul blir det såklart när dom buar åt faces och hejar på heels.

Mr RAW skrev:
Veckans citat från WWE måste vara William Regals, -We are gentlemen, if you cant trust us, who can you trust? Mr RAW har inget annat än beundran för Regal.


Regal är grym på micken. Härligt dryg nu på senaste ECW, kallar folk för sunshine et.c.

Mr RAW skrev:
... I sitt inre såg Mr RAW hur Angle förföljde Hogan till ett köpcentrum…


Nja... var det inte så att du för ditt inre såg hur DU förföljde Angle och Hogan till ett köpcentrum?

Skum Hummer Razz
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3017
Ort: Karlstad

InläggPostat: 06 sep 2009 11:33    Rubrik: Svara med citat

Der Altmeister Stefan skrev:
Vad gäller gästvärdar och ratings så anser jag att man inte kan ha kändisar varje vecka (även om det nu skulle vara så att de ger bättre ratings, jag har inte forskat i detta) eftersom det trots allt är en wrestlingshow, och det gäller att hitta en balans mellan att locka mainstreamtittarna och inte alienera de tittare man redan har, vilka rimligtvis föredrar gamla brottare.

Trish som gästvärd ser jag framemot, hoppas Jericho kommer vara där så de två kan interagera lite.


Mr RAW håller med om gästvärdar, han ser hellre wrestlingrelaterade GMs men konstaterade bara, precis som ratings gjorde, att de stiger när de har någon celebrity. Trish & Jericho vore verkligen något som vore trevligt att återuppliva.

Justintime skrev:
Nja... var det inte så att du för ditt inre såg hur DU förföljde Angle och Hogan till ett köpcentrum?

Det går en varm känsla inombords Mr RAW när William Regal kallar folk för "sunshine" och annat, precis som det går en varm känsla igenom Mr RAW när han helt hänsynslöst stalkar brottare som vågar korsa hans väg! Kanske dags för Kurt att få känna sig lite som Rhaka Khan!
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
BrandorRegistreringsdatum: 23 maj 2007
Inlägg: 210
Ort: Katrineholm

InläggPostat: 06 sep 2009 15:37    Rubrik: Re: The Mr RAW Report, SEPTEMBER Del 1, spoilers kan föreko Svara med citat

Mr RAW skrev:
Kommer ni ihåg backstage-segmentet med DX när de fick börja skrika på grund av oljud? Segmentet sändes live och ljudet som hördes var inte meningen att det skulle höras. HHH och HBK improviserade och gjorde det riktigt bra. Det var Stephanie McMahons idé att sända live och Vince, som surat över Mysterio är även sur på Steph för detta tilltag. Alla backstage segment ska bandas enligt honom och han har en poäng med det även om DX som sagt gjorde det bra.


Var intressant att höra. Var inget som jag lade märke till, utan de skötte improvisationen riktigt bra. Men det är klart att gubbarna har en naturlig fallenhet för det där med att föra sig framför kameran.

Citat:
Efter Dusty Rhodes insats som gäst-GM kan man konstatera att RAWs tittarsiffror sjönk gentemot veckan innan. Och genom detta så konstaterar Mr RAW att Dusty i och för sig gjorde ett bra jobb men att gamla avdankade wrestlers, om de inte heter Hulk Hogan och Ric Flair, inte kommer att dra en endaste extra tittare till RAW.


Synd att siffrorna sjönk eftersom Rhodes gjorde det bästa arbetet sedan gäst-gm grejen startade, i mina ögon. Var länge sedan jag kände mig överraskad, men med Rhodes som gm tog storyn lite nya vinklingar.

Citat:
Ett flertal WWE-personligheter, Dolph Ziggler, Eva Torres, Maria med mera har varit med på den amerikanska ”Deal or no Deal”. Inte som tävlande utan som någon sorts hjälpredor till programledaren Howie Mandel. Fem avsnitt spelades in och kommer att visas i USA under november.


Är det inte de där nissarna som står med portföljer och visar hur mycket pengar som deltagarna får?


Citat:
Floyd ”Money” Mayweather råkade ju ut för lite problem innan han skulle vara gäst-GM på RAW. Polisen gjorde husrannsakan efter att man misstänkt att Moneyfeather varit inblandad i en skottlossning och man gick inte tomhänta därifrån. Bland annat så konfiskerades två stycken pistoler/revolvrar, ammunition och två stycken skottsäkra västar. Troligtvis kommer allt att provskjutas av polisen för test. Om Pennyheather är oskyldig så kommer han ha tid att satsa på sin nästa karriär. Floyd the Droid säger i en intervju att han funderar på att sluta med proffsboxning och istället satsa heltid på att bli en professionell brottare i WWE. Dags att ta tillbaka cruiserweight-titeln?


Låter som en brottare WWE kan behöva. Ytterligare en som inte riktigt fixar det privata livet vid sidan av karriären.

Citat:
Den 22 november är det Survivor Series och mycket troligt datumet för Ted DiBiases faceturn. Filmen The Marine 2 kommer att promotas hårt runt detta datum och det är troligen enklare att sälja den om huvudrollsinnehavaren är en good guy. Mr RAW har inte sett The Marine med John Cena än, chansen att han ska se nummer 2 med DiBiase är nog inte heller så stor. Vad Mr RAW fruktar mest av detta är att DiBiase, likt Cena, ska komma ut och göra honnör varje gång han ska till ringen. Det är pinsamt om något!


Måste säga att The Marine var över förväntan och den första halvtimmen är faktiskt helt ok. Att en WWEfilm inte håller 1,5 timme är kanske inte så förvånande, utan snarare regel än undantag.

Citat:
Trött på Chavo Guerrero vs Hornswoggle? Du är inte den enda! Gå in på http://www.ipetitions.com/petition/wwerawendhornswogllevschavo/ och signera en namninsamling som ska få slut på eländet. Och på tal om det, en än så länge okänd superstar av större dignitet i WWE har gått till ledningen och beklagat sig över hur man behandlar Chavo. Chavo är värd bättre tycker denna main eventer. Det tycker Mr RAW också.


Äntligen! Skönt att det inte bara är svenska som verkar vara trött på behandlingen av Chavo. Skulle vara intressant att veta vem maineventern är. Mysterio kan inte vara så dum att han just nu går och för talan för en annan brottare.
_________________
Din konst är dina sinnens vilda lek med jordens tingel tangel - Claes Eriksson.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
BruiserRegistreringsdatum: 09 september 2008
Inlägg: 599

InläggPostat: 07 sep 2009 07:26    Rubrik: Svara med citat

Pretty Ricky verkar inte alls vara borta från WWE

Citat:
R-Truth’s “Pretty Ricky” character has apparently not been scrapped. The SmackDown wrestler’s alter-ego appears in the latest edition of “The Palace of Wisdom” with John Morrison.

_________________
Årets sämsta förlorare!
Alla kategorier!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3017
Ort: Karlstad

InläggPostat: 07 sep 2009 10:48    Rubrik: Svara med citat

Brandor, trogen läsare, kommentatör och adept slår ett slag, nåja, en jabb i alla fall, för The Marine med John Cena. Enkom för att det är Brandor som skriver detta så ska Mr RAW investera och se efter om han får någon behållning av den. Fortsättning följer.

Bruiser påpekar att Pretty Ricky-karaktären inte alls blivit dumpad och Mr RAW kan bara hålla med efter att ha sett "The Palace of Wisdom" med John Morrison. Nu vet inte Mr RAW var Bruiser hittade texten men han kan säga till sitt försvar att den som skrev det med största trolighet hade samma information som Mr RAW eftersom han/hon skriver: "...has apparently not been scrapped". Ryktet som gick runt i veckan var att Pretty Ricky gimmicken hade blivit utdömd av någon höjdare men så var icke fallet. Eller så är det så att någon ändrat sig och det skulle inte vara första gången man tagit tillbaka något i WWE efter att ha skrotat uppslaget.
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
Justin TimeRegistreringsdatum: 02 september 2007
Inlägg: 2058

InläggPostat: 07 sep 2009 11:08    Rubrik: Svara med citat

Mr RAW skrev:
det skulle inte vara första gången man tagit tillbaka något i WWE efter att ha skrotat uppslaget.


Du menar att hoppet inte är ute för oss som vill se mer av Kwang, Katie Vick, Max Moon och The Spirit Squad?

Hoppas hoppas hoppas!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
BruiserRegistreringsdatum: 09 september 2008
Inlägg: 599

InläggPostat: 07 sep 2009 11:40    Rubrik: Svara med citat

Mr RAW skrev:
Brandor, trogen läsare, kommentatör och adept slår ett slag, nåja, en jabb i alla fall, för The Marine med John Cena. Enkom för att det är Brandor som skriver detta så ska Mr RAW investera och se efter om han får någon behållning av den. Fortsättning följer.

Bruiser påpekar att Pretty Ricky-karaktären inte alls blivit dumpad och Mr RAW kan bara hålla med efter att ha sett "The Palace of Wisdom" med John Morrison. Nu vet inte Mr RAW var Bruiser hittade texten men han kan säga till sitt försvar att den som skrev det med största trolighet hade samma information som Mr RAW eftersom han/hon skriver: "...has apparently not been scrapped". Ryktet som gick runt i veckan var att Pretty Ricky gimmicken hade blivit utdömd av någon höjdare men så var icke fallet. Eller så är det så att någon ändrat sig och det skulle inte vara första gången man tagit tillbaka något i WWE efter att ha skrotat uppslaget.


kanske skulle ha skrivit dit källan som jag citerade ifrån
http://www.wrestlescoop.com/2009/09/06/wwe-changes-another-pay-per-view-theme-pretty-ricky-update-and-more/
Wrestlescoop dvs
_________________
Årets sämsta förlorare!
Alla kategorier!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
BrandorRegistreringsdatum: 23 maj 2007
Inlägg: 210
Ort: Katrineholm

InläggPostat: 08 sep 2009 10:28    Rubrik: Svara med citat

Mr RAW skrev:
Brandor, trogen läsare, kommentatör och adept slår ett slag, nåja, en jabb i alla fall, för The Marine med John Cena. Enkom för att det är Brandor som skriver detta så ska Mr RAW investera och se efter om han får någon behållning av den. Fortsättning följer.


Kan då passa på att tipsa om att många WWE filmer finns på Discshop, självfallet svenska versioner och Europeisk kodning.
Även Cdon hade några av filmerna, men nu var det ett tag sedan jag var inne och såg dem.
_________________
Din konst är dina sinnens vilda lek med jordens tingel tangel - Claes Eriksson.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
CowDevilRegistreringsdatum: 09 september 2009
Inlägg: 100
Ort: Linköping

InläggPostat: 09 sep 2009 15:01    Rubrik: Svara med citat

Ännu en läsvärd rapport! All heder!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3017
Ort: Karlstad

InläggPostat: 09 sep 2009 15:30    Rubrik: Svara med citat

Cowdevil skrev:
Ännu en läsvärd rapport! All heder!

Välkommen till forumet och all heder åt er som förstår sig på att uppskatta kvalitet av högsta grad Very Happy .
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
BebbeyagaRegistreringsdatum: 02 september 2009
Inlägg: 74
Ort: Sundsvall

InläggPostat: 09 sep 2009 18:57    Rubrik: Svara med citat

Gillar verkligen dom här rapporterna.
Perfekt om man missat något i veckan
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3017
Ort: Karlstad

InläggPostat: 09 sep 2009 20:35    Rubrik: Svara med citat

Bebbeyaga skrev:
Gillar verkligen dom här rapporterna.

Såklart du gör, det gör alla som har god smak (med andra ord så avskyr Sebberwisser dem)! Tack för kommentar Very Happy
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Mr RAW Alla tider är GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2019