Forumindex SweWrestling.com
Sveriges Största Wrestlingforum!
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 

The Mr RAW Report, SEPTEMBER Del 2, spoilers kan förekomma!

 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Mr RAW
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3021
Ort: Karlstad

InläggPostat: 12 sep 2009 08:01    Rubrik: The Mr RAW Report, SEPTEMBER Del 2, spoilers kan förekomma! Svara med citat

När nöden är som störst, när allt verkar förlorat, när domedagen är kommen, då finns Mr RAW, er tröst i mörkret, där för er och förgyller er så grå vardag genom att offra sin sömn och sina tangentfingrar. Efter en mycket ”busy” vecka för Mr RAW, ert nappsubstitut, såg det länge ut som om det inte skulle bli en rapport men till er glädje knåpade Mr RAW, den hårdaste arbetande skribenten på SW, ihop detta lilla epos ändå. Miljoner och åter miljoner av Mr RAWs fans hade troligtvis tagit livet av sig om de inte fick sin ”fix” så Mr RAW, er maratonlöpare av klass, ansträngde sig som ingen annan. Någon ersättare fanns inte att finna, inte för att någon någonsin skulle kunna fylla Mr RAWs skor, eller linning, och eftersom er andra skribent i detta eminenta forum (och det var en komplimang till honom och gudarna ska veta att det inte är ofta han får sådana) var upptagen med att ligga och sniffa kattmynta i en hörna så har Mr RAW, er livslåga, tagit sitt ansvar. Här är den, veckans höjdpunkt, The Mr RAW Report!

Bob Barker blev en ordentlig snackis nu när han var gäst-GM på RAW. Frågan är bara om det var positivt eller inte! På Twitter så förekom Bob Barker i en massa sammanhang men konstigt nog verkade de flesta förvånade över att Mr Barker fortfarande var i livet eftersom aktiviteten med hans namn på Twitter gjorde att det stora flertalet trodde att han precis avlidit!

Mer Barker. Efter att Santino blivit mosad av The Big Show så var Barker helt borta och man fick ta om flera delar och banda dem på RAW. Tar man in 150-åringar för att leda program som ska direktsändas kanske detta är något man måste räkna med.

För övrigt var vissa delar med Bob Barker ganska så roliga men frågan är vad det har med wrestling att göra? Nej just det, Mr RAW, er egen underhållare, glömde. Detta är ju Entertainment!

Ännu mer Barker! Backstage hade ett flertal WWE-Superstars markat ut för Bob. Mr RAW, det enda rätta priset, hade mycket gärna varit en fluga på väggen då för att se dessa enorma herrar omsvärma den lilla bräckliga programledaren. För er som inte vet vad ”marka ut” betyder, tänk er Sebberwisser varje gång han får en ny Hasbro-figur som han kan colonisera (det vill ni inte veta vad det betyder!).

Nästa vecka är det som alla vet Trish Stratus som tar över som GM. Förhoppningsvis blir det mer fokus på wrestlingen då.

Fast det kanske föll direkt när vi fick veta att Batista kommer att komma tillbaka på nästa RAW. Batista kanske inte är den mest tekniska brottaren om man säger så. Men eftersom Batista ska tillkännage något karriäromvälvande så kanske det blir fokus på brottning ändå, han kanske säger att han ska brottas! Mr RAW, er sanningssökare av stora mått, tippar dock på att han ”tänker ta tillbaka det som är hans” och gör han inte det så slutar han. Eller så är det något bra, som en pensionering, vem vet?

För första gången på tio år så har Chris Jericho brottats mot Undertaker. Svårt att tro och till och med Jericho hade svårt att tro det. På Twitter släpper Y2J lite på sin karaktär och tillstår att det var en stor upplevelse att äntligen få gå en match mot legenden Undertaker.

Rey Mysterio kommer att förlora en summa på ungefär 100 000 dollar när han är avstängd eftersom avstängda brottare inte får lön. Däremot kan Rey luta sig tillbaka på försäljningen av hans prylar som drar in mer än han får i lön.

Joe Nova/Butcher Nova/Brannigan, före detta brottare hos WWWF avled vid en ålder av 61 år. R.I.P.

Före detta WWE-brottaren Sean O`Haire har blivit arresterad för misshandel och för att olagligt trängt sig in på någons område. Ena dagen är man en stor stjärna med Rowdy Roddy Piper i sin hörna, andra dagen är man inträngd i ett litet hörn i en cell med en massa ”rowdy” herrar som vill bli närmare bekant med en!

Candice Michelle på väg till TNA? Det är inte bara gamla avdankade WWE-brottare som hittar dit, även använda Divor ompaketeras och blir Knockouts! Nu är det inte hundra än men för tillfället ser det ut som om det är Candice som kommer att bli ”vinnaren” av Kevin Nash´s Big Sexy World Tour (för övrigt ett härligt namn) där första priset består av att bli Diesels valet.

Och på tal om Candice. Justin Angel, brottare under utveckling hos WWE har fått just hennes themesång. Undras om han kommer att köra med ”Go Daddy”-snurren också?

Kommer ni ihåg när Randy Orton RKO: ade The American Dream Dusty Rhodes härom veckan på RAW? Cody Rhodes blev ”arg” och på arenan började ett ganska så kraftigt Cody-chant att rulla runt som till och med dränkte Cena-ropen. WWE valde att editera bort det. WWE har verkligen Right to Censor!

Först så ”pensionerar” han Jeff Hardy, sedan så fular han sig emot Matt Hardy. CM Punk är en stor behållning som heel och frågan är om inte hans senaste erövring kommer att klippas in på något sätt i storyn. Det sägs att Lita har synts backstage på ett flertal WWE-shower där Punk varit med och att dessa två nu är ett par. Detta är inte konfirmerat än men bilder sägs vara tagna så de läcker nog ut så småningom och när Punk är klar med Undertaker så blir det nog Punk vs Matt Hardy med Lita i ”fel” ringhörna igen.

Mr Anderson (Anderson) har i veckan suttit ut sin 90 dagars ”no compete”-klausul och är fri att brottas var han vill. Ska vi gissa på att Mr Ken… förlåt, Mr Anderson (Anderson) dyker upp på Impact inom en snar framtid.

Om inte annat kanske han blir TV-kock! http://nodq.com/features/254554343.shtml

Även Umaga blev i veckan fri att söka sig till andra organisationer och även där förutspår Mr RAW, frihetens försvarare, att TNA lär vara där och rycka.

Gunner Eudy må vara ett okänt namn men hans brottningsalias är desto mer känt, Lord Humongous! Och för er som inte kommer ihåg den gimmicken kan Mr RAW, er egen nobless, berätta att det var en av Psycho Sid Justices tidiga karaktärer och att Gunner Eudy också är Psycho Sids son. Ännu en andragenerations brottare på väg till WWE i sinom tid?

Jillian Hall har fyllt 29 år i veckan. Ska vi gissa att hennes dagar inom WWE är räknade.

Big Show vs The not so Great Khali! Låter som en vanlig match från någon av WWEs PPVs men det här var något som hände i riktiga livet. Efter en match där både BS och GK var inblandade mot varandra så fortsatte de när de väl kom backstage. Big Show tycks ha blivit förbannad över något Khali gjorde under matchen (vem är inte det?) och svingat mot Khali, och nu pratar vi på riktigt. Det som Mr RAW, er egen jätte, finner konstigast med hela historien är att Khali blockerade slaget och lyckades få ned Show och sätta sig på honom samtidigt som han slog/örfilade Show. Det ryktas om att Show snubblade på någons väska (och Mr RAW, ert allvetande orakel, har alltid gått in i en dörr när han har en blåtira!). Undertaker stoppade fajten och så var det med det. Vad som sägs är att Show varit irriterad på Khali en längre tid och att han anser att den store indiern snott en del av hans ”moves”. Backstage pratet tyder på att de flesta anser att det var Big Shows fel och även det här förvånar Mr RAW, er kändisjournalist, som träffat de båda giganterna. Big Show var mer än trevlig, Khali lyfte knappt på ögonbrynet och ignorerade er hjälte. Fortsättning kommer säkerligen att följa.

David Hart Smith kände att han och den nya Hartdynastin borde ha varit med på Summerslam och gnäller lite om detta i en intervju med The Sun. Mr RAW, er solstråle, tror att DH bör lugna ned sig lite och bida sin tid. För gör han inte det kommer han att försvinna lika fort som han gjorde förra gången.

Lilian Garcias sista dag på jobbet blir på RAW den 21 september. Snyft!

Efter Rey Mysterios hastiga jobb till John Morrison, som för övrigt var en toppenmatch, har man fått titta över hur man ska fortsätta fejden om Intecontinentalbältet. Rey skulle ju egentligen ha mött Dolph Ziggler på Breaking Point men av naturliga skäl så plockades han bort och The Shaman of Sexy in. Nu ser det ut som om det inte blir någon match för Ziggler och Morrison, the Shao-lin of Maleness utan man har plockat bort den från PPV-uppställningen. På ett sätt är det tråkigt eftersom det mycket väl skulle kunna bli en kanonmatch men Mr RAW, er muntergök, försöker se positivt på det hela istället. Nu får man tid till att bygga upp fejden ordentligt på veckoshowerna och Ziggler och the Friday Night Delight kan slipa på sina färdigheter gentemot varandra under att antal House Shows innan de briserar mot varandra på nästa PPV. Mr RAW, er egen Bobby Fischer, tycker att detta är ett bra drag.

Är det ett aprilskämt eller är det en dröm? Mr RAW, er egen Nostradamus, hoppas och tror på det senare.

Mickie James skulle ha varit med på en House Show i Madison Wisconsin men var mystiskt borta under kvällen. Mickie hade varit med på House Shows två dagar när detta hände så lite konstigt eftersom WWE ofta kör ungefär samma uppställning under sina veckoturnéer. Rykten säger nu att Mickie lyckades spräcka ett av sina bröstimplant och att det läckte värre än Titanic i en tag match under helgen. Vi får väl se om Mickie har kantrat lite nästa gång vi ser henne. För tillfället säger man på WWE att hon har en axelskada!

Ni som är intelligenta nog att följa The Mr RAW Report läste tidigare att Mr RAW, siarnas siare, förutspådde att nästa års Hall of Fame inte skulle ha något stort namn. Nu börjar det bekräftas på nätet att så är fallet. WWE känner att de kanske inte alltid behöver ett ”stort” namn utan räknar istället med att ett antal ”mindre” kända brottare kan dra det antal WWE känner att de behöver. Se tillbaka till 2007 när Dusty Rhodes var huvudnumret.

Veckans William Regal citat. – Thank you! Ingen kan säga det som den gode Mr Regal.

Rory Fargo som mötte Zack Ryder på senaste ECW råkade ut för en liten olycka, han gjorde en Janet Jackson med sina nedre delar och blottade hela paketet. Som tur var för WWE, som är ett familjeorienterat företag bandas ECW så man kunde klippa bort den episoden. Lite olyckligt för Fargo så var det många som hade sina kameror med och förevigade ögonblicket. Givetvis har bilder dykt upp (haha) på Internet. Egentligen så är detta föga intressant men om man följer brottarna på Twitter så har en del lustigheter kommit ur detta. Zack Ryder själv twittrade: ”My opponent was being a little cocky in the ring with me tonight.” Och “He tried his hardest...he was going BALLS to wall...but he couldn't stop Mr. Woo Woo Woo.” Hurricane Helms var inte sen att haka på och skrev: “I mean seriously, that match was just NUTS!”, “How come nobody told me Balls Mahoney came back to ECW??”, “Big Dick Johnson and Naked Mideon are both suing for gimmick infringement!” och “He definitely got some 'exposure.' Maybe he can turn it into a gimmick!” Roligast av alla var Chris Y2J Jericho som noterade följande i sin Twitter: ”Zack Ryder's opponent last night needs to stiffen up and be less genitle in the ring”. Mr RAW, mannen som exponerar allt ni behöver veta, tror inte att det var ett bra karriärsdrag för Fargo, det håller inte i längden!

Ni har säkerligen sett denna förut men den tåls att se om. Det är Ultimate Warrior för ungefär ett drygt år sedan när han möter ett italienskt fan. http://nodq.com/features/205448810.shtml Tårdrypande och Mr RAW har alltid misstänkt att italienare är blötdjur!

Jerry the King Lawler håller även på att bli kung över Memphis, på riktigt! Jerry är djupt involverad i debatten om borgmästarrollen i staden och funderar själv starkt på att ställa upp. Som borgmästare har man i USA bra mycket mer makt än vad man har i lilla Sverige. Frågan är om han ställer upp och vinner, vad händer då med RAW på måndagar?

Hulk Hogan och Eric Bischoff, är det dessa herrar som än en gång ska tvinga WWE att börja tänka på vad de gör med sin produkt? Föga troligt är att Bischoff lyckas starta ett nytt Monday Night Wars men han har tillsammans med Hulken startat upp en ny wrestlingorganisation med det inte så särdeles innovativa namnet Hulkamania. Organisationen har än så länge bara en brottare, gissa vem, men man är redan inbokad för tre stycken shower i Australien i november.

Och genast efter att Mr RAW, er egen pensionär, har skrivit ned det om Hogan ovan börjar rykten komma igång att Ric Flair kommer vara den som ska möta Hogan på matcherna i Australien. Kan ni tänka er vilken fart det blir och hur många spektakulära grepp man får se. Psykologin lär det inte vara något fel på men frågan är om inte herrarna går sönder när de petar på varandra. Det sorgliga är att Mr RAW, er fanatiker, skulle köa utanför en vecka för att se detta!

Hey yo, Last Call with Scott Hall, http://nodq.com/features/254652490.shtml . Scott Hall går på amerikansk fotboll och nio minuter av absolut ingenting. Enjoy!

Någon som också kanske är inne på sin ”last call” är Jeff Hardy. Efter att bara ha varit borta från WWE i ett par veckor har han lyckats bli arresterad för innehav av kokain och dopingrelaterade substanser och piller och vi pratar inga små mängder. Enligt rapporter är det ” in possession of 262 Vicodin prescription pills, 180 Soma prescription pills, 555 milliliters of anabolic steroids, a "residual amount of powder cocaine" and drug paraphernalia items” som vi pratar om. Borgen blev satt på 125 000 dollar och som ni ser på hans mugshot så ser Jeff inte så lycklig ut http://www.wrestling-radio.com/?view=newsitem&hline=12890 . Jeff Hardy blev löst från borgen, rykten säger att det är Matt Hardy som betalat den men det förnekar Jeff som också i ett kort uttalande på Twitter säger att allt är överdrivet och att media förvränger hela situationen. Mr RAW, er tvivlare, säger ingen rök utan eld. Kort sagt är detta sorgligt och man hade hoppats på att Jeff Hardy hade skärpt till sig efter att ha åkt fast två gånger i WWEs egna dopingkontroller. Hade Jeff varit anställd av WWE nu så hade man med största trolighet tvingats avskeda honom vilket säkerligen också hade gjorts. Mr RAW, er tänkare, tror att WWE nu kommer att distansera sig från Jeff Hardy och att det kommer att dröja ett ordentligt tag innan de överhuvudtaget funderar på att öppna upp diskussioner för en eventuell comeback. Och i realiteten så tror Mr RAW, siarnas siare, att detta inte heller var det bästa för Matt Hardys karriär heller.

Denna veckas sämsta nyhet i WWE Shop är http://www.wweshop.com/Product_detail.asp?cat=cat-newreleases&productId=01-10808 . För det första så var detta en nyhet för bara en månad eller så och bara för att man ändrar lite på trycket på baksidan så gör det inte produkten bättre. Mr RAW gillar inte löjlig censur.

Denna veckas bästa nyhet i WWE Shop är http://www.wweshop.com/Product_detail.asp?cat=cat-newreleases&productId=50-05538 även om Mr RAW skulle ha kunnat ha valt någon annan också. Classic-figurerna håller oftast en mycket hög klass och Mr RAW vill ha alla.

Vill du också ha Classicfigurer eller andra figurer för den delen? Gå till http://wrestling4sale.blogg.se/2008/june/nyinkommet-nyheter.html och spana in septembers nyheter med vissa figurer du aldrig sett förut och rariteter som är så svåra att få tag på så att du helt inte kan få tag på dessa någon annanstans!

Veckans epos är numera till ända och Mr RAW, er ledstjärna, förstår att ni känner ett sorgset litet moln tränga in över ert huvud. Låt inte denna känsla ta över utan lev er istället in i rapporten och använd era interaktiva kunskaper till att dra ut på lyckan. Kommentarer och liknande kan få Mr RAW, frälsarnas frälsare, att skriva ned några väl valda ord mitt i veckan till just er personligen, kan ni tänka er en högre lycka? Till nästa gång, när nu det blir,

HUMMERBUMMER! Twisted Evil
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
BrandorRegistreringsdatum: 23 maj 2007
Inlägg: 211
Ort: Katrineholm

InläggPostat: 12 sep 2009 11:49    Rubrik: Re: The Mr RAW Report, SEPTEMBER Del 2, spoilers kan föreko Svara med citat

Mr RAW skrev:
Fast det kanske föll direkt när vi fick veta att Batista kommer att komma tillbaka på nästa RAW. Batista kanske inte är den mest tekniska brottaren om man säger så. Men eftersom Batista ska tillkännage något karriäromvälvande så kanske det blir fokus på brottning ändå, han kanske säger att han ska brottas! Mr RAW, er sanningssökare av stora mått, tippar dock på att han ”tänker ta tillbaka det som är hans” och gör han inte det så slutar han. Eller så är det något bra, som en pensionering, vem vet?


Det känns som att den största frågan är hur de ska kunna involvera Legacy, Cena, DX och Batitsta i samma match. Kanske en Legacy vs. DX och Cena med Batista som gästdomare. Tycker det känns som en ganska ny och fräsh matchning.

Citat:
Kommer ni ihåg när Randy Orton RKO: ade The American Dream Dusty Rhodes härom veckan på RAW? Cody Rhodes blev ”arg” och på arenan började ett ganska så kraftigt Cody-chant att rulla runt som till och med dränkte Cena-ropen. WWE valde att editera bort det. WWE har verkligen Right to Censor!


Som vanligt visar WWE att deras pubilk varken kan eller får tänka själva. Lite synd när storyn kunde tagit en annan vändning om man lyssnat på publiken.
Ifs tycker jag det vore synd att splittra Legacy, men samtidigt känns det lite överdrivet och censurera publiken.

Citat:
Jill[an Hall har fyllt 29 år i veckan. Ska vi gissa att hennes dagar inom WWE är räknade.


Kommer inte direkt att sakna Jillian den dagen det bär vidare mot TNA Wink, men bortsett från sången så funkar hon ganska bra i ringen.Citat:
Big Show vs The not so Great Khali! Låter som en vanlig match från någon av WWEs PPVs men det här var något som hände i riktiga livet...


Får se om detta leder till några repressalier, men det känns ganska tveksamt. Däremot känns det troligare, nu när det läckt ut, att slagsmålet kommer leda till en fejd de båda herrarna emellan.
Jag kan även tycka att det är lite fånigt av BS. Hans egna grepparsenal känns inte direkt nytänkande och innovativ och det är ingen som tjafsar för att han lånat grepp från andra jättar.

Citat:
Mickie James skulle ha varit med på en House Show i Madison Wisconsin men var mystiskt borta under kvällen. Mickie hade varit med på House Shows två dagar när detta hände så lite konstigt eftersom WWE ofta kör ungefär samma uppställning under sina veckoturnéer. Rykten säger nu att Mickie lyckades spräcka ett av sina bröstimplant och att det läckte värre än Titanic i en tag match under helgen. Vi får väl se om Mickie har kantrat lite nästa gång vi ser henne. För tillfället säger man på WWE att hon har en axelskada!


Haha. "Vince. Tyvärr kan jag inte arbeta denna vecka, eftersom jag måste in och reparera mina bröst"

Citat:
Jerry the King Lawler håller även på att bli kung över Memphis, på riktigt! Jerry är djupt involverad i debatten om borgmästarrollen i staden och funderar själv starkt på att ställa upp. Som borgmästare har man i USA bra mycket mer makt än vad man har i lilla Sverige. Frågan är om han ställer upp och vinner, vad händer då med RAW på måndagar?


Är nog lugnt. Kan Arnold vara guvenör och köra en delstat i botten samtidigt som han spelar in film, så ska väl King klara av att förstöra en stad och spela in lite wrestling samtidigt.

Citat:
Hulk Hogan och Eric Bischoff, är det dessa herrar som än en gång ska tvinga WWE att börja tänka på vad de gör med sin produkt? Föga troligt är att Bischoff lyckas starta ett nytt Monday Night Wars men han har tillsammans med Hulken startat upp en ny wrestlingorganisation med det inte så särdeles innovativa namnet Hulkamania. Organisationen har än så länge bara en brottare, gissa vem, men man är redan inbokad för tre stycken shower i Australien i november.


Är lite synd att det ska vara så svårt att starta ett bra konkurrerande förbund och att WWE inte inser fördelen i att ha en eller två starka kunkurrenter. Det skulle höja standarden ordentligt.
Tror annars att det ska vara en person som Bishoff som ska göra det isf.
_________________
Din konst är dina sinnens vilda lek med jordens tingel tangel - Claes Eriksson.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
StefanRegistreringsdatum: 16 juni 2006
Inlägg: 7428
Ort: I'm from Winnipeg, you idiot!

InläggPostat: 12 sep 2009 12:16    Rubrik: Re: The Mr RAW Report, SEPTEMBER Del 2, spoilers kan föreko Svara med citat

Mr RAW skrev:

Kommer ni ihåg när Randy Orton RKO: ade The American Dream Dusty Rhodes härom veckan på RAW? Cody Rhodes blev ”arg” och på arenan började ett ganska så kraftigt Cody-chant att rulla runt som till och med dränkte Cena-ropen. WWE valde att editera bort det. WWE har verkligen Right to Censor!


Inte för att det förvånar mig direkt, men vad var poängen med hela grejen om inte att så frön till en Cody-faceturn? Om man bortser från att det stundtals kändes väldigt Russo så tyckte jag de lyckades få över Orton som ett svin som bara utnyttjar Legacy och skapade intresse för en framtida match mellan någon Legacymedlem och Orton. Och när skedde editeringen? Jag hörde då ett högt Cody-chant.
_________________
Okrönad Årets worker 2013!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
sebbe
Legitimerad wrestlingnörd [Site Admin]


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 13431
Ort: Kristianstad

InläggPostat: 12 sep 2009 12:45    Rubrik: Svara med citat

Citat:
Inte för att det förvånar mig direkt, men vad var poängen med hela grejen om inte att så frön till en Cody-faceturn? Om man bortser från att det stundtals kändes väldigt Russo så tyckte jag de lyckades få över Orton som ett svin som bara utnyttjar Legacy och skapade intresse för en framtida match mellan någon Legacymedlem och Orton. Och när skedde editeringen? Jag hörde då ett högt Cody-chant.


Förmodlgen ville de ge oss en SWERVE OF DOOM med Dustys heelturn, men visste inte hur de skulle avsluta det då han knappast kommer bli en del av Legacy. Så de lät Orton vända honom face igen och Cody blev förbannad, men beslutade sig för att inte göra något åt det eftersom han har det bättre i Legacy. Det är ju Ted DiBiase som ska vändas snart när hans film kommer, och jag skulle tippa på att Chris Masters blir ny medlem i Legacy, men det är bara spekulationer från min sida.
_________________
- Snabbare än Google, pålitligare än Wikipedia!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Justin TimeRegistreringsdatum: 02 september 2007
Inlägg: 2051

InläggPostat: 12 sep 2009 14:30    Rubrik: Re: The Mr RAW Report, SEPTEMBER Del 2, spoilers kan föreko Svara med citat

Stefan skrev:
Och när skedde editeringen? Jag hörde då ett högt Cody-chant.


Det var på A.M. RAW som hojtandet hade redigerats bort.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
CowDevilRegistreringsdatum: 09 september 2009
Inlägg: 100
Ort: Linköping

InläggPostat: 17 sep 2009 13:25    Rubrik: Svara med citat

Tack för ännu en stabil insats som dessutom bjöd på dagens garv i och med att jag lyckats missa den tårdrypande italienaren. Man kan ju lätt konstatera att Santino har gjort en klockren karaktärsanalys!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3021
Ort: Karlstad

InläggPostat: 17 sep 2009 13:37    Rubrik: Svara med citat

Ah, denna vecka har Mr RAWs kommentarsskörd ökat till fem stycken inlägg och Mr RAW kan inte annat än att konstatera att ni fem är lyckliga själar som har hittat hit. Resterande vet ej vad de missar när de väljer att inte deltaga i denna Roll Royce av trådar. Som Mr T skulle sagt, I pity the fools! Very Happy
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
Big SexyRegistreringsdatum: 03 februari 2008
Inlägg: 1177
Ort: Linköping

InläggPostat: 17 sep 2009 15:11    Rubrik: Svara med citat

Själv tror jag nog att de flesta läser Mr RAWS alster men att få bryr sig om att kommentera dessa. Tyvärr så använder sig allt för många på forumet av oneliners och eftersom Mr RAW har mer än tre (!) meningar per inlägg, så kanske dessa inte förstår vad som skrivs?

Eller så kan det finnas andra förklaringar - vad vet jag?
_________________
SWO - "ALLT var bättre förr..."
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
werdRegistreringsdatum: 23 november 2008
Inlägg: 703
Ort: Kumla

InläggPostat: 17 sep 2009 15:30    Rubrik: Svara med citat

Jag läser precis allt på detta forum, men kommenterar sällan...
Och jag vet att fler gör som jag! Jag orkade just inte för stunden(samma dag tråden startades) kommentera den eminenta och briljanta text som MrRåw så snyggt skrivit.
Den täcker precis allt, sånt man inte orkar sitta och rota igenom hela nätet för efter att man kommit hem från en jobbig dag i skolan...

Ja, sluta aldrig skriv måste man säga Smile Det förgyller dagen(även om MrRaw pistolhotar alla över PM om man inte tycker det är en bra text :s Wink )
_________________
Isak Rain Forever!
http://www.youtube.com/user/creamtube?feature=mhee
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
BruiserRegistreringsdatum: 09 september 2008
Inlägg: 599

InläggPostat: 17 sep 2009 15:57    Rubrik: Svara med citat

Mr RAW skrev:
Ah, denna vecka har Mr RAWs kommentarsskörd ökat till fem stycken inlägg och Mr RAW kan inte annat än att konstatera att ni fem är lyckliga själar som har hittat hit. Resterande vet ej vad de missar när de väljer att inte deltaga i denna Roll Royce av trådar. Som Mr T skulle sagt, I pity the fools! Very Happy

Big Sexy skrev:
Själv tror jag nog att de flesta läser Mr RAWS alster men att få bryr sig om att kommentera dessa. Tyvärr så använder sig allt för många på forumet av oneliners och eftersom Mr RAW har mer än tre (!) meningar per inlägg, så kanske dessa inte förstår vad som skrivs?

Eller så kan det finnas andra förklaringar - vad vet jag?


vad ska man skriva då?
*jag håller med*
*hmm tänkvärt*
*mjaa...det det var allt lite roligt*
*kan det där verkligen stämma?*
*va? är Chyna en kvinna?*
*bla bla bla bla*
har man inget att tillföra diskussionen så är det lika bra att inte skriva något alls, men vill folk ha ryggdunkar och positiva kommentarer så visst.
Jag läser de flesta rapporterna men det här är nog första gången jag skriver något....vet inte riktigt om jag tillförde något heller...
_________________
Årets sämsta förlorare!
Alla kategorier!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3021
Ort: Karlstad

InläggPostat: 17 sep 2009 18:14    Rubrik: Svara med citat

Bruiser skrev:
vad ska man skriva då?
*jag håller med*
*hmm tänkvärt*
*mjaa...det det var allt lite roligt*
*kan det där verkligen stämma?*
*va? är Chyna en kvinna?*
*bla bla bla bla*
har man inget att tillföra diskussionen så är det lika bra att inte skriva något alls, men vill folk ha ryggdunkar och positiva kommentarer så visst.
Jag läser de flesta rapporterna men det här är nog första gången jag skriver något....vet inte riktigt om jag tillförde något heller...


Visst kan man hålla med men oftast finns det alltid en anledning till att man håller med som man kan utveckla. Och är det tänkvärt så har ju några tankar satt igång och även de kan man uttrycka. Att ifrågasätta saker med följdfrågor är väl ett utmärkt exempel på hur man kan delta och frågan om Chyna verkligen är en kvinna är mer än befogad. Man kan till och med tala om varför man inte tror det/eller tror det. Läser man på forumet så tror åtminstone Mr RAW att man har något att tillföra eftersom man har ett intresse och det man läst brukar oftast behandla någon del av ens egna intresseområden. Givetvis är ryggdunkar och positiva kommentarer alltid välkomna, speciellt om de är välförtjänta. Är de inte det ska man givetvis inte ge dem utan man kan istället ge annan feedback som talar om vad man tycker. Vad Mr RAW försöker säga är att det är alltid trevligt med feedback, oavsett om den är positiv eller inte. Mr RAW skriver inte på detta forum för att "skriva av sig" utan för att just väcka lite debatt och samtidigt informera. Är det inga som ger någon respons så faller det konceptet och med tanke på tiden som läggs ned så skulle det bli ganska värdelöst. Titta, det gick ju att kommentera ditt inlägg, trots att det var betydligt kortare än Mr RAWs. Och dessutom tror Mr RAW att det verkligen tillförde diskussionen något Very Happy .

Werd, Mr RAW hotar inte med pistol, han sätter sig bara på folk. Kanske inte lika snyggt men bra mer effektivt Razz .

Big Sexy aka Big Winner skrev:
Tyvärr så använder sig allt för många på forumet av oneliners och eftersom Mr RAW har mer än tre (!) meningar per inlägg, så kanske dessa inte förstår vad som skrivs?
Elakt men just up Mr RAWs alley Laughing .
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
StefanRegistreringsdatum: 16 juni 2006
Inlägg: 7428
Ort: I'm from Winnipeg, you idiot!

InläggPostat: 17 sep 2009 18:38    Rubrik: Svara med citat

En del av det som skrivs i rapporten är ju dessutom nyheter som postats och diskuterats på annat håll på forumet, så då finns det ingen anledning att diskutera samma sak här också. Jag säger inte att Mr RAW ska sluta posta dessa nyheter, det är bra att få dem samlade på ett ställe och ibland har Mr RAW med ny info och egna intressanta infallsvinklar, men det är inte alltid det känns värt att kommentera saker som man delvis redan diskuterat.
_________________
Okrönad Årets worker 2013!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3021
Ort: Karlstad

InläggPostat: 17 sep 2009 18:49    Rubrik: Svara med citat

Stefan, over all leader of the Septemberfest skrev:
En del av det som skrivs i rapporten är ju dessutom nyheter som postats och diskuterats på annat håll på forumet, så då finns det ingen anledning att diskutera samma sak här också. Jag säger inte att Mr RAW ska sluta posta dessa nyheter, det är bra att få dem samlade på ett ställe och ibland har Mr RAW med ny info och egna intressanta infallsvinklar, men det är inte alltid det känns värt att kommentera saker som man delvis redan diskuterat.


Och det är ingen som sagt att man måste kommentera allt varje gång eller för den delen kommentera varje gång heller. Vad Mr RAW ville uttrycka var att kommentarer, positiva som negativa, alltid är roligt och inspirerande att få. Ibland kan det kännas som om många tar allt för givet, och då menar Mr RAW inte sina texter specifikt utan större delen av forumet samt speciellt Sebbes recensioner, och räknar med att det ska komma automatiskt. Tvåvägskommunikation är oftast alltid bättre än envägs, om det inte är Mr RAW som sköter den förstås Very Happy !
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
Big SexyRegistreringsdatum: 03 februari 2008
Inlägg: 1177
Ort: Linköping

InläggPostat: 17 sep 2009 20:36    Rubrik: Svara med citat

Bruiser skrev:
Mr RAW skrev:
Ah, denna vecka har Mr RAWs kommentarsskörd ökat till fem stycken inlägg och Mr RAW kan inte annat än att konstatera att ni fem är lyckliga själar som har hittat hit. Resterande vet ej vad de missar när de väljer att inte deltaga i denna Roll Royce av trådar. Som Mr T skulle sagt, I pity the fools! Very Happy

Big Sexy skrev:
Själv tror jag nog att de flesta läser Mr RAWS alster men att få bryr sig om att kommentera dessa. Tyvärr så använder sig allt för många på forumet av oneliners och eftersom Mr RAW har mer än tre (!) meningar per inlägg, så kanske dessa inte förstår vad som skrivs?

Eller så kan det finnas andra förklaringar - vad vet jag?


vad ska man skriva då?
*jag håller med*
*hmm tänkvärt*
*mjaa...det det var allt lite roligt*
*kan det där verkligen stämma?*
*va? är Chyna en kvinna?*
*bla bla bla bla*
har man inget att tillföra diskussionen så är det lika bra att inte skriva något alls, men vill folk ha ryggdunkar och positiva kommentarer så visst.
Jag läser de flesta rapporterna men det här är nog första gången jag skriver något....vet inte riktigt om jag tillförde något heller...


Självklart var jag lite ironisk i mitt inlägg eftersom jag tycker att det förekommer en hel del nonsensinlägg som man gott och väl kan sluta med eller ta i pm. Men självklart tror jag inte heller på att man bara skall slänga in en massa ryggdunkningar och det tror jag inte är syftet men inläggen. Däremot så finns det ju en hel del intressant läsning i dessa rapporter och om man håller med (eller inte) så kan man väl alltid motivera detta.

Att sedan jag var lite elak i mitt sätt att uttrycka mig står jag för. Jag tycker alltid att man kan försöka skriva så intressant som möjligt, då det alltid främjar ett bättre diskussionsklimat.
_________________
SWO - "ALLT var bättre förr..."
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Mr RAW Alla tider är GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2019