Forumindex SweWrestling.com
Sveriges Största Wrestlingforum!
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 

The Mr RAW Report, September del 4, spoilers kan förekomma

 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Mr RAW
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3021
Ort: Karlstad

InläggPostat: 26 sep 2009 11:29    Rubrik: The Mr RAW Report, September del 4, spoilers kan förekomma Svara med citat

Mr RAW, er biljett till wrestlingvärlden, har även denna vecka lyckats samla ihop en diger hög med nyheter från världens alla hörn trots att tiden inte räckt till. Barnen gråter, frun skäller och katterna går utan mat men inga naturkatastrofer kan hindra Mr RAW, ert osjälviska ideal, från att leverera veckans höjdpunkt. Precis som en Norrlands Guld (sponsrad del av rapporten) släcker törsten hos en A-lagare släcker Mr RAWs alster era omättliga krav på information. Det är bara att ta tag i The Mr RAW Report och svepa den i ett drag så att även ni får känna av njutningen. Luta er inte tillbaka, sträck fram snoken 2 millimeter från skärmen och låt rapporten flöda rakt in i ditt sinne.

Några noteringar om veckans RAW som enligt Mr RAW var ett av de bättre på länge (vilket inte säger så mycket). Framför allt fick Mr RAW se Santino och det räcker egentligen för att göra honom lycklig. Cedric the Entertainer var inte alltför dålig även om han kunde ha pluggat lite mer på namnen. Det är alltid pinsamt när någon säger att de är ett stort fan men ändå inte klarar av att komma ihåg namnen på de stora stjärnorna. Matchen mellan Beth Phoenix och Mickie James var spännande. Mr RAW satt hela tiden och väntade på en ny punktering och Phoenix avslutningsmanöver gjorde nog att fler än Mr RAW blev smått oroliga. The Miz tog mer plats vilket är positivt eftersom han håller på att växa upp till en riktig contender. Jack Swagger fick också lite tid att skina och Big Jericho göra att Mr RAW drar på munnen åt rätt håll. Däremot är Mr RAW otroligt trött på sexmannamatcher och andra liknande hopplock. Men men, ett fall framåt, speciellt för Mickie James!

ECW är ett program som ofta har bra brottning men det finns ett mycket störande moment, The Abraham Washington Show i allmänhet och Tony Atlas i synnerhet! Fantastiskt roligt att se en svensk anknytning, Pippi Långstrump, och fantastiskt enerverande att höra Atlas falska påklistrade irriterande och huvudvärksframkallande skratt. Kan någon vara vänlig och strypa honom? Och även om han är bra mycket bättre brottare, är det ingen annan som ser en mörkhårig Heidenreich i Vladimir Kozlov?

WWE Superstars är ett program som Mr RAW sällan kommenterar och kommentaren från veckans avsnitt säger väl varför. Två stycken DQ-matcher och Masters som förlorar till Primo. Vilken otroligt bra comeback han gjort Chris Mästerlåset Masters!

Förra veckan så avhandlade vi WWEs Breaking Point och nu i helgen har TNA kört en av sina PPVs, No Surrender. Mr RAW konstaterar att AJ Styles numera är ny TNA-mästare, att Kevin Nash fortfarande är Legends-mästare och att Bobby Lashley inte kommer att bli den kassako som TNA hoppas att han ska bli trots att han avfärdade Rhyno i sin match. Mer säger inte Mr RAW om detta.

Däremot kan Mr RAW säga lite till om TNA och då är det en före detta anställd som ser ut att vara på gång att stämma TNA. Rhaka Khan (Trenesha Biggers) är igång med att stämma både TNA och Kurt Angle efter deras lilla fall-out. Eftersom Angle blev frikänd från anklagelserna om misshandel etcetera så prövar Khan nu lyckan på ett annat sätt, nämligen en civil stämning. Frågan är bara om Rhaka Khan har någonting att hämta från detta? Hur som helst lär hon inte synas i wrestlingsammanhang på mycket länge, om ens någonsin, när historien har utvecklat sig så här.

På No Surrender tog Taz och Mick Foley sig lite tid att kasta ut några små sparkar mot Vince McMahon. Det var Vince´s vana att skrika på sina kommentatorer i deras headsets när de använde fel ordval för bälten, titlar och så vidare som fick sig en känga. Mr RAW kan tycka att Foley och Taz har en poäng där.

Och backstage på No Surrender hittade vi legender som Larry Zbysko och Shannon Moore. Mr RAW kan väl inte säga att han är riktigt så imponerad av det, snarare skräckslagen. Ska Larry satsa på Legends-titeln och ska Shannon Moore äntligen få chansen att bli den jobber han alltid varit och alltid kommer att förbli igen?

Scott Steiner, Big Poppa Pump, Freakzilla (och ett gäng med andra trevliga smeknamn) är på väg att sluta i TNA. Steiner är ganska så god kamrat med Jeff Jarrett och som det ser ut nu blir han blott en brottare, om ens det, i TNA efter den senaste maktkampen. Utan Jarrett så verkar det vara som om Freakzilla fått nog. Och ärligt talat, vid 47 års ålder och fler mer eller mindre allvarliga skador än det finns sandkorn i en sandlåda så kanske det är dags nu att kasta in handduken. En gång i tiden var Big Poppa Pump sevärd men det gick över redan i WCW, mer än tio år senare har inte det blivit bättre direkt.

Intresserad av att designa jackor? Gå till JTGs Myspace, blogs.myspace.com/jaysonpaul1210 och du kan vinna 500 dollar, två biljetter till en show och hör och häpna, en signerad bild på JTG. Mr RAW, er modeikon, har redan plockat fram symaskinen och skissblocket, not.

Inte så långt kvar till Wrestlemania (nåja) och redan har rykten startat om att Undertaker planerar att sluta brottas efter WM 26. Mr RAW, er tvivlare, tror det inte förrän han sett det och chansar på att WM 30 är en mer sannolik tidpunkt om ens då!

Nästa film på gång från WWE blir inte med vare sig John Cena eller Stone Cold utan det är The Big Show som ska upp på silverduken. The Big Shows karaktär kommer att heta Walter Cronk och har bott på ett barnhem i hela sitt liv. En ohederlig promotor hittar Show (som om ingen annan skulle ha lagt märke till honom) och lockar in honom i, hör och häpna, wrestlingens värld där han slåss för barnhemmets överlevnad. Låter lite Disney enligt Mr RAW och troligtvis komedi. Hur som helst kommer filmen heta Suckerpunch och Mr RAW kommer givetvis se den eftersom han gillar Big Show som person.

Franskkanadensiska brottaren Tomassino har lyckats få ett kontrakt med WWE. Inte illa pinkat i dessa avskedningstider. Och då vet vi också varför Sylvain Grenier var backstage på ett event, han har tränat Tomassino!

Chris Y2J Jericho säger i en intervju att han aldrig vill bli en babyface igen. Mr RAW applåderar dessa visa ord och hoppas att Jericho får sin vilja igenom.

Det ser ut som om CM Punk kommer att få en ”bodyguard” inskriven till sin karaktär. Mr RAW tycker att Punk klarar sig bra utan men ser samtidigt att Punk säkerligen skulle kunna göra något av det. Vem det blir är inte bestämt än men de två namnen som kommit upp är Ezekiel Jackson och Festus! Mr RAW tror att det blir någon helt annan. Men om det nu skulle bli en av dessa så ligger nog Festus bäst till eftersom han inte använts något på sistone. Antingen en ompaketering eller så kommer Punk på ett sätt att tvinga honom.

Nästa RAW-GM som blivit konfirmerad är predikanten Al Sharpton. Kanske han kan passa på att konfirmera några andra själar när han väl är där.

Hulk Hogan känner att WWE behandlar honom fel och har därför startat upp sin nya promotion Hulkamania. Enligt The Hulkster så satsar WWE för mycket på unga talanger när folket faktiskt egentligen vill se honom! Detta synsätt verkar prägla Hulkens eget roster på turnén i Australien. Hulken själv, Ric Flair, Brutus Beefcake, The Nasty Boys, Jimmy Hart, Vampire Warrior (Gangrel), Aumaga (Umaga), Kishi (Rikishi) och Lacey Von Erich lovas som attraktioner på galorna och fler överraskningar väntar. Mr RAW tror säkerligen att detta blir en succé i Australien men det finns en anledning till att Hogan lagt turnén där också. Hade han lagt den i USA så hade de ”nya” talangerna i WWE konkurrerat ut honom efter noter. Mr RAW, som är gammal som alla vet och ibland inte riktigt klok, hade dock köat en vecka utanför bara för att få biljetter till detta pensionärsmöte. Lika barn leka bäst!

Förvänta er också lite stämningar från WWE angående användandet av några av namnen ovanför!

Och direkt efter att Mr RAW skrivit ovanstående kommer en ny lista med deltagare på Hogans turné. Hogan, Flair, Brutus Beefcake, Aumaga, Kishi, Black Pearl, Mr Ken Anderson (Anderson), Shannon Moore, Heidenreich, King V, Godfather, Nasty Boys, Orlando Jordan, Vampire Warrior, Val Venise, Stephanie Pietz, Koa Marie Gabric, Jimmy Hart och fler på gång. Räkna med ännu flera stämningar från WWE angående användandet av vissa namn.

Men förvänta er inte att se Bret The Hitman Hart på turnén. Tydligen kallade han Hulk Hogan för en ”shitbag” i en intervju i veckan och det kan väl närmast översättas till ”bajspåse” om man använder sig av TV4 Sports översättningspersonal, ”arsle” om man ska vara lite mera korrekt.

Under ett par års tid så har Perry Saturns mystiska försvinnande från wrestlingvärlden och världen i övrigt diskuterats och nu har äntligen svaren alla sökt dykt upp. Perry Saturn lever, han har klippt alla band med wrestlingen, gått ned så pass mycket i vikt att han knappt är igenkännbar, bor i Minnesota och jobbar för ett dörrföretag och har nu varit nykter i ett år efter att ha haft ganska så djupa svackor med alkohol- och drogberoende. Nu vet ni det.

Marty ”The Boogeyman” Wright är försvunnen, på riktigt. Hans agent har inte lyckats kontakta honom på flera veckor och the Boogeyman riskerar nu att no-showa ett flertal events som han är inbokad på. Agenten är ärligt orolig över vad som kan ha hänt och har skickat ut ett pressmeddelande till alla och hoppas med att få hjälp att spåra upp the Boogeyman. Snart är det Halloween och det om något måste vara Martys mest arbetsamma period så för hans försörjnings skull får vi väl hoppas att han dyker upp, för publikens skull kan han lika gärna låta bli.

Rykten säger att the MTV Music Awards bad boy Kanye West har blivit erbjuden 10 miljoner dollar för att vara med på ett par RAW och en PPV. Troligtvis, och förhoppningsvis, är detta bara rykten som någon illvillig person startat. Mr RAW tror säkerligen att någon lekt med tanken men att man erbjudit Kanye ett jobb, och 10 miljoner dollar, finner Mr RAW högst osannolikt.

WWEs nya taktik att satsa på en mer familjevänlig produkt (hur nu någonting med vuxna män och lätt klädda kvinnor som spöar på varandra och gärna dessutom fuskar så fort det går kan vara familjevänligt?) tycks ha gått hem i stugorna i USA. Ratings ökar och reklamintäkter ökar, det dröjer nog länge innan vi får se något som liknar ”Attitude-eran” igen.

Den 4/10 tycks vara dagen som Rey Mysterio kommer tillbaka i en WWE-ring igen. Undras om han ska bli Batistas lilla kompis på nytt eller om han kommer att vända heel mot honom? Det vore något som skulle chockera kidsen!

I början på november kommer en ny bok ut med Rey Mysterio där han berättar om sina tjugo år i branschen. Synd att boken var skriven innan hans avstängning, det kunde ha varit intressant att läsa hans tankar om det!

Det våras i april, för det som de allra flesta vill!

Chase Holfelder, sångare i bandet The Mile After leker med elden. Lyssna på vad pappa Hulken har att säga till Chase på telefonsvararen angående hans involvering med Brooke Hogan. http://www.imeem.com/people/LgqRKxB/music/UkJoeeWe/voicemail/ . Enligt Hogan själv så är allt dock bara ett skämt som han ställt upp på och enligt Mr RAW bör väl det vara sant. Inte skulle Hogan vara så dum att han hotade någon med ett brutet ben på riktigt!

Dennis Miller sägs nu vara klar som gäst-GM på RAW senare i år. Ska någon göra det riktigt bra så är Dennis rätt person.

Angående Big Show och bråket backstage med Khali så har Mr RAW inga fler nyheter men Big Show sa i en tidigare intervju så här när han fick frågan om de andra stora och starka männen i WWE. ”Mark Henry is one of the strongest people I have ever been in the ring with – He can tear your arms out of their sockets. And Kane is big and strong, too, but he’s a different kind of big. And Khali? Well, he’s just a tall guy who can do a lot of push-ups.” Säger ganska mycket om vad Show tycker om the not so Great Khali.

The Ultimate Warrior förlorade sin stämning mot WWE och nu vet vi vad det kostade. Warrior har blivit dömd att betala WWEs advokatkostnader som slutade på $18,967.46 dollares. Nästan 19 tusen och lägg på Warriors egna kostnader så förstår ni att vi kommer att se honom i ringen snart igen på någon obskyr gala i Europa. Eller varför inte i Australien?

Mr RAW är inte helt tillfreds med konceptet på Hell in a Cell-galan. Tre stycken cellmatcher är minst en för mycket. Det som en gång var någonting speciellt har genom detta förvandlats till något vanligt. Enligt Mr RAW bör WWE tänka om ordentligt.

Lilian Garcia är nu ett minne blott, ack så ljuvt, och istället kommer vi troligtvis få njuta av Lauren C. Mayhew istället. Med största trolighet kommer Lauren att få utvecklas ett tag på SD innan hon tar klivet över till RAW. Man kan fråga sig varför?

Kör man ett tretimmars RAW så är det inte mer än rättvist att det blir ett tretimmars Smackdown, vilket också kommer att ske nästa vecka. Undra när man tänker köra ett tvåtimmars ECW? Nej just det, så dumt av Mr RAW, för att kunna köra en show i mer än en timma bör man ha mer än 4-5 aktiva brottare!

Till nästa SD annonserar man med en ”blockbuster”-match, DX, Cena & Undertaker vs Orton, Legacy & Punk. Är det bara Mr RAW som rynkar på näsan till alla dessa tripplethripplequadruplemegamanyallthestarswecansquezeintoaring-match?

Vi kommer också troligen att få se Vickie Guerrero tillbaka för en kväll i någon sorts roll. Hur enerverande Vickie än var så var hon utan tvekan den bästa GM man haft i WWE på länge eftersom hon väckte reaktioner. Hur många lyfter på ögonbrynet när Tiffany eller Teddy Long visar sig? Även JBL verkar vara konfirmerad för detta event och ger man honom en mikrofon så har vi fans en högtidsstund att se fram emot.

När Smackdown Dvdn kommer ut så finns faktiskt Chris Benoit med på ett hörn. Mr RAW trodde att han inte existerade hos WWE längre!

När DX-boken kommer ut har man lagt till några fuskcitat och här följer ett,”Truly, D-Generation X is the best there is, the best there was, and the best there ever will be!” ANONYMOUS CANADIAN WRESTLING LEGEND. Lite roligt faktiskt och med tanke på nästa “nyhet” så kan det också vara riktigt aktuellt.

Det sägs att Bret Hart är beredd att återvända till WWE för en återkommande roll i deras sändningar. Tanken svindlar, tänk vad mycket storylines man skulle kunna bygga upp runt det! Och tittar man på vad som händer i WWE just nu med en ny Hart-Foundation, ett nytt Montreal screwjob, DX sarkastiska bokkommentar och så vidare så kunde tajmingen inte vara bättre. Eller så är det helt enkelt så att man har tajmat det för just detta!

Dwayne ”alltid The Rock” Johnson ska spela in en ny film som ska heta ”Other Guys”. The Rock kommer att spela mot ingen mindre en världens coolaste man Samuel L. Jackson och även Will Ferrell, Mark Wahlberg och Steve Coogan finns på listan av skådisar. Det går bra för hr Johnson!

Chavo Guerrero är lätt irriterad över vad vissa skriver om honom nu när han i princip bara går matcher, och förlorar dem, mot Hornswoggle. Han tycker att vissa fans har lite svårt att förstå att detta är en historia och inte på riktigt. Chavo kan, enligt egen utsago, brotta ned de flesta aktiva i WWE samt spöa en dvärg, om det skulle vara på riktigt. Dessutom passar han på att kalla en del av de som postat på hans Twitter för utvecklingsstörda. Mr RAW har lite svårt att förstå varför man sätter sig i den situationen, det är aldrig bra att tjafsa ”in public” så varför är det så många brottare som ger WWE en anledning till att sparka dem genom att publicera saker på nätet? Och när han dessutom går ut och säger ”att det inte är på riktigt” så börjar han verkligen fastna i gyttjan. Mr RAW tror inte att Nr McMahon är särskilt road av sådant beteende. Chavo ber i och för sig om ursäkt dagen efter och skyller på att det var en och annan alkoholhaltig dryck för mycket som hade slunkit ned i hans strupe men ändå? Vill man jobba kvar hos WWE kanske man bör tänka sig för innan man super ned sig och börjar bråka på Internet.

Jeff Hardys felsteg har börjat falla över på hans brors karriär också. Det har varit planerat, under en längre tid, att flytta upp Matt Hardy ett pinnhål och låta honom gå mainevents mot Punk på SD-shows men nu vet man inte längre. Inom WWE har diskussionerna redan kommit igång och Matt som nästan tagit klivet över kommer kanske nu att ramla tillbaka till sin gamla jobberstatus igen. Tråkigt.

Veckans William Regal-citat. –It´s only a matter of time before I become the ECW… blir brutalt avbrutet av Christian. Mr RAW gillar Christian men ingenting går upp emot en ondskefullt leende William Regal. Regal är rätt, Regal for champion!

Bäst på WWEshop denna vecka är http://www.wweshop.com/item/john-morrison-revolution-t-shirt/newreleases/01-10953 . För det första gillar Mr RAW John Morrison och för det andra så är denna T-shirt lite annorlunda än vad WWE brukar släppa ifrån sig.

Sämst på WWEshop denna vecka är http://www.wweshop.com/item/john-cena-attitude-adjustment-spinner-pendant/newreleases/13-00383 i stark konkurrens med alla onödiga DX-prylar som översvämmar marknaden. Den här skulle Mr RAW inte ens ta i med en tång, och denna gång menar han det.

Allt för denna vecka och Mr RAW drar sig åter för att vila upp sig vilket innebär en tur till Färjestads travbana då V75 sänds därifrån denna vecka. Har Mr RAW lite tur så lär ni inte höra från honom på ett bra tag. Har ni lite tur så gör Mr RAW det han är en riktig stjärna på, väljer helt fel åsnor, eller snarare sagt, de enda åsnorna i loppen och blir så illa tvungen till att sitta här och förtvina ännu en vecka! Vilket skulle innebära en ny rapport från er ledstjärna i livet, Mr RAW. Over and out.

HUMMERBUMMER
Twisted Evil
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
StefanRegistreringsdatum: 16 juni 2006
Inlägg: 7428
Ort: I'm from Winnipeg, you idiot!

InläggPostat: 26 sep 2009 15:57    Rubrik: Re: The Mr RAW Report, September del 4, spoilers kan föreko Svara med citat

Mr RAW skrev:

Mr RAW satt hela tiden och väntade på en ny punktering och Phoenix avslutningsmanöver gjorde nog att fler än Mr RAW blev smått oroliga

Korrekt.

Mr RAW skrev:

Men men, ett fall framåt, speciellt för Mickie James!

Very Happy

Mr RAW skrev:

Inte så långt kvar till Wrestlemania (nåja) och redan har rykten startat om att Undertaker planerar att sluta brottas efter WM 26. Mr RAW, er tvivlare, tror det inte förrän han sett det och chansar på att WM 30 är en mer sannolik tidpunkt om ens då!

De senaste ryktena beror förstås på rapporter om att hans skada är allvarligare än befarat. Frågan är om han gör som exempelvis Hogan, att han fortsätter så länge han kan håva in pengar eller gör som Austin, slutar brottas när han känner att han inte kan brottas på en lika hög nivå som tidigare.

Citat:
Nästa film på gång från WWE blir inte med vare sig John Cena eller Stone Cold utan det är The Big Show som ska upp på silverduken.

Big Show i en komedi låter lovande. Hoppas manuset inte är för dåligt.

Citat:
Det ser ut som om CM Punk kommer att få en ”bodyguard” inskriven till sin karaktär. Mr RAW tycker att Punk klarar sig bra utan men ser samtidigt att Punk säkerligen skulle kunna göra något av det. Vem det blir är inte bestämt än men de två namnen som kommit upp är Ezekiel Jackson och Festus! Mr RAW tror att det blir någon helt annan. Men om det nu skulle bli en av dessa så ligger nog Festus bäst till eftersom han inte använts något på sistone. Antingen en ompaketering eller så kommer Punk på ett sätt att tvinga honom.

Först lät Punk + Festus helt galet, men vid närmare eftertanke skulle det nog kunna funka tack vare deras så olika personligheter. Cabana och Punk funkade väldigt bra i ROH tack vare kontrasterna där Punk var den seriöse och Cabana den rolige. Kanske kan det bli något liknande här. Oavsett vem det blir tror jag det kommer bli bra då det ger Punk någon att interagera med vilket jag är övertygad om att han kommer att göra bra.

Citat:
Perry Saturn lever,

Trevligt att höra.

Citat:
Marty ”The Boogeyman” Wright är försvunnen, på riktigt.

För min del räcker det att han är försvunnen från tv:n. Hoppas det ordnar sig för honom, men att vi slipper WWE-comeback.

Citat:
WWEs nya taktik att satsa på en mer familjevänlig produkt (hur nu någonting med vuxna män och lätt klädda kvinnor som spöar på varandra och gärna dessutom fuskar så fort det går kan vara familjevänligt?) tycks ha gått hem i stugorna i USA. Ratings ökar och reklamintäkter ökar, det dröjer nog länge innan vi får se något som liknar ”Attitude-eran” igen.

Om cirka tio år kansken när kidsen växt upp?

Citat:
I början på november kommer en ny bok ut med Rey Mysterio där han berättar om sina tjugo år i branschen. Synd att boken var skriven innan hans avstängning, det kunde ha varit intressant att läsa hans tankar om det!

Om boken är utgiven av WWE hade han ändå inte fått skriva sina egna tankar om det.

Citat:
The Ultimate Warrior förlorade sin stämning mot WWE och nu vet vi vad det kostade. Warrior har blivit dömd att betala WWEs advokatkostnader som slutade på $18,967.46 dollares. Nästan 19 tusen och lägg på Warriors egna kostnader så förstår ni att vi kommer att se honom i ringen snart igen på någon obskyr gala i Europa. Eller varför inte i Australien?

Som Dingo Warrior?

Citat:
Jeff Hardys felsteg har börjat falla över på hans brors karriär också. Det har varit planerat, under en längre tid, att flytta upp Matt Hardy ett pinnhål och låta honom gå mainevents mot Punk på SD-shows men nu vet man inte längre. Inom WWE har diskussionerna redan kommit igång och Matt som nästan tagit klivet över kommer kanske nu att ramla tillbaka till sin gamla jobberstatus igen. Tråkigt.

Har det verkligen enbart med Jeff att göra? För mig är inte Matt någon maineventer. Man kan kompensera dåliga micskills med annat, som Jeff gjorde, men jag tycker inte Matt gör det. Att hans fysik för tillfället ser ut som Jake Roberts hjälper knappast heller, även om det finns en anledning till det. Sedan är han inte i närheten av Jeffs popularitet, och har väl inte ens kommit tillbaka till den popularitetsnivå han låg på innan han vände mot Jeff. Jag säger inte midcard för evigt, men för att han ska klättra krävs att han förbättrar sig eller att publiken börjar ge honom Jeff-pops. Jag tror också att en Matt/Punk-fejd i dagsläget skulle riskera att dra ner Punk i stället för att lyfta Matt.
_________________
Okrönad Årets worker 2013!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3021
Ort: Karlstad

InläggPostat: 26 sep 2009 16:26    Rubrik: Svara med citat

Stefan, soon undisputed September Champ skrev:
Som Dingo Warrior?

Hehe, den borde Mr RAW ha kommit ihåg!

För övrigt så kan Mr RAW tillägga om meister Stefans inlägg att:

Mr RAW inte tror att Undertaker kommer att göra som SCSA, på ett eller annat sätt kommer han klamra sig fast vid sin gimmick och Mr RAW tror mer på rullstol ut än frivilligt lämnande.

Big Show har mycket god mimik och en riktig roll i en komedi kanske till och med blir en hit!

Vem eller vad Punk får bredvid sig spelar nog ingen roll, Punk har det där speciella när han agerar och kan få det mesta att verka trovärdigt.

Om tio år när kidsen växt upp så börjar Mr RAW bli för gammal för det här men en Attitude era till skulle kunna rädda kvar honom!

Visst hade Rey Mysterio inte fått skriva vad han ville i en bok som WWE ger ut. Mr RAW lekte bara lite med tanken på vad som skulle kunna blivit om Rey fick säga vad han egentligen ville.

Mr RAW håller med om att Matt Hardy för tillfället inte ser så där toppad ut direkt och även att hans popularitet aldrig varit i närheten av Jeffs. Dock tror Mr RAW att om Matt får rätt bokning så kommer publiken i USA köpa det och allt pekar på att planerna fanns om man följer Matts egna tankar och utspel på Myspace. Matt är midcard, men i brist på annat kan han tack vare sin tid inom brottningen och sitt namn göras till ett trovärdigt alternativ för tillfället. Men givetvis krävs både bättre fysik, brottning och framför allt bokning för att det ska hända.
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
Big SexyRegistreringsdatum: 03 februari 2008
Inlägg: 1177
Ort: Linköping

InläggPostat: 26 sep 2009 18:17    Rubrik: Re: The Mr RAW Report, September del 4, spoilers kan föreko Svara med citat

Ännu en intressant rapport och värt ett par kommentarer från mig. För övrigt post nummer 600!

Mr RAW skrev:
Hulk Hogan känner att WWE behandlar honom fel och har därför startat upp sin nya promotion Hulkamania. Enligt The Hulkster så satsar WWE för mycket på unga talanger när folket faktiskt egentligen vill se honom! Detta synsätt verkar prägla Hulkens eget roster på turnén i Australien. Hulken själv, Ric Flair, Brutus Beefcake, The Nasty Boys, Jimmy Hart, Vampire Warrior (Gangrel), Aumaga (Umaga), Kishi (Rikishi) och Lacey Von Erich lovas som attraktioner på galorna och fler överraskningar väntar. Mr RAW tror säkerligen att detta blir en succé i Australien men det finns en anledning till att Hogan lagt turnén där också. Hade han lagt den i USA så hade de ”nya” talangerna i WWE konkurrerat ut honom efter noter. Mr RAW, som är gammal som alla vet och ibland inte riktigt klok, hade dock köat en vecka utanför bara för att få biljetter till detta pensionärsmöte. Lika barn leka bäst!


Det känns ju skönt att veta att dessa gentlemen inte alls har passerat sitt bäst före datum och försöker mjölka ur det sista som går i pengaväg. Själklart är det brinnande intresse för wrestlingen och kärleken till fansen som ligger bakom detta. Eftersom WWE just nu kör hårt med sina gimmick-galor, kan man anta att något liknande kommer att ske här. Tänkbara alternativ på turnen blir då:
* Wheelchair match
* Hair vs Hair - the winner receives one years supply of Regain
* Asylum match - Two old guys, one asylum and a couple of doctors. The only way to win is to escape the men in white coats...

Mr RAW skrev:
Men förvänta er inte att se Bret The Hitman Hart på turnén. Tydligen kallade han Hulk Hogan för en ”shitbag” i en intervju i veckan och det kan väl närmast översättas till ”bajspåse” om man använder sig av TV4 Sports översättningspersonal, ”arsle” om man ska vara lite mera korrekt.


Vad är egentligen anledningen till att Hart avskyr Hogan? Jag vet att han inte var direkt helnöjd med att Hogan fick ta titeln på WrestleMania IX men ligger det något mer bakom?

Mr RAW skrev:
Mr RAW är inte helt tillfreds med konceptet på Hell in a Cell-galan. Tre stycken cellmatcher är minst en för mycket. Det som en gång var någonting speciellt har genom detta förvandlats till något vanligt. Enligt Mr RAW bör WWE tänka om ordentligt.


Håller helt med. Vi får hoppas på ett bristande publikintresse för detta nya grepp, så att allt återgår till det vanliga. HHH som mästare under tre år i streck och bara matcher mot Shawn Michaels, Randy Orton och Batista!

Mr RAW skrev:
Lilian Garcia är nu ett minne blott, ack så ljuvt, och istället kommer vi troligtvis få njuta av Lauren C. Mayhew istället. Med största trolighet kommer Lauren att få utvecklas ett tag på SD innan hon tar klivet över till RAW. Man kan fråga sig varför?


Hon kanske helt enkelt måste lära sig att se söt och glad ut och inte komma ihåg sina repliker? Det vore ju hemskt om vi fick en ersättare som faktiskt kunde sitt jobb!

Mr RAW skrev:
Jeff Hardys felsteg har börjat falla över på hans brors karriär också. Det har varit planerat, under en längre tid, att flytta upp Matt Hardy ett pinnhål och låta honom gå mainevents mot Punk på SD-shows men nu vet man inte längre. Inom WWE har diskussionerna redan kommit igång och Matt som nästan tagit klivet över kommer kanske nu att ramla tillbaka till sin gamla jobberstatus igen. Tråkigt.


Tyvärr hade nog Matt förblivit lurad även om Jeff inte hade åkt dit. Matt verkar vara förbundets mest lurade människa. Hur förklarar man annars att han fick sparken när hans flickvän lämnade honom för hans bäste vän?
_________________
SWO - "ALLT var bättre förr..."
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
BrandorRegistreringsdatum: 23 maj 2007
Inlägg: 211
Ort: Katrineholm

InläggPostat: 27 sep 2009 13:21    Rubrik: Re: The Mr RAW Report, September del 4, spoilers kan föreko Svara med citat

Mr RAW skrev:
Nästa film på gång från WWE blir inte med vare sig John Cena eller Stone Cold utan det är The Big Show som ska upp på silverduken. The Big Shows karaktär kommer att heta Walter Cronk och har bott på ett barnhem i hela sitt liv. En ohederlig promotor hittar Show (som om ingen annan skulle ha lagt märke till honom) och lockar in honom i, hör och häpna, wrestlingens värld där han slåss för barnhemmets överlevnad. Låter lite Disney enligt Mr RAW och troligtvis komedi. Hur som helst kommer filmen heta Suckerpunch och Mr RAW kommer givetvis se den eftersom han gillar Big Show som person.


Kan se på saken ur ett positivt och en negativt perspektiv: Det kan inte bli så mycket sämre än de andra WWE produktionerna. Big Show, barnhem och wrestling på film låter som ett fantasiskt manus, med grymma skådisar. Ser fram emot att se vilka lovande barnskådespelare vi får se som barnhemsbarn. Jag sätter inga störrre summor på att det ena barnet heter Aurora Levesque.

Mr RAW skrev:
Chris Y2J Jericho säger i en intervju att han aldrig vill bli en babyface igen. Mr RAW applåderar dessa visa ord och hoppas att Jericho får sin vilja igenom.


Tack och lov för det. Jericho blir en så mycket mer intressant karaktär när han får lämna facebanan. Kan ifs tycka att brottningen gör sig bättre för en face, men det är vid micen han har sin stora behållning.

Mr RAW skrev:
Hulk Hogan känner att WWE behandlar honom fel och har därför startat upp sin nya promotion Hulkamania. Enligt The Hulkster så satsar WWE för mycket på unga talanger när folket faktiskt egentligen vill se honom! Detta synsätt verkar prägla Hulkens eget roster på turnén i Australien. Hulken själv, Ric Flair, Brutus Beefcake, The Nasty Boys, Jimmy Hart, Vampire Warrior (Gangrel), Aumaga (Umaga), Kishi (Rikishi) och Lacey Von Erich lovas som attraktioner på galorna och fler överraskningar väntar. Mr RAW tror säkerligen att detta blir en succé i Australien men det finns en anledning till att Hogan lagt turnén där också. Hade han lagt den i USA så hade de ”nya” talangerna i WWE konkurrerat ut honom efter noter. Mr RAW, som är gammal som alla vet och ibland inte riktigt klok, hade dock köat en vecka utanför bara för att få biljetter till detta pensionärsmöte. Lika barn leka bäst!


Jag tror faktiskt att det funkat i USA också. Hur mycket gillar inte publiken sina legender. Varje gång Hulk, Austin gör comeback eller Rock, Hart nämns markar publiken ur totalt. Jag tror att det skulle funka var än wrestling är stort. Kanske inte som en kontinuerlig grej, men mycket väl som en månads lång turné någon gång då och då.


Mr RAW skrev:
Marty ”The Boogeyman” Wright är försvunnen, på riktigt. Hans agent har inte lyckats kontakta honom på flera veckor och the Boogeyman riskerar nu att no-showa ett flertal events som han är inbokad på. Agenten är ärligt orolig över vad som kan ha hänt och har skickat ut ett pressmeddelande till alla och hoppas med att få hjälp att spåra upp the Boogeyman. Snart är det Halloween och det om något måste vara Martys mest arbetsamma period så för hans försörjnings skull får vi väl hoppas att han dyker upp, för publikens skull kan han lika gärna låta bli.


Är det någon som har kikat under en wrestlingring någonstans i världen?

Mr RAW skrev:
Till nästa SD annonserar man med en ”blockbuster”-match, DX, Cena & Undertaker vs Orton, Legacy & Punk. Är det bara Mr RAW som rynkar på näsan till alla dessa tripplethripplequadruplemegamanyallthestarswecansquezeintoaring-match?


Känns inte så inovativt direkt. Vad hände med de vanliga one on one-matcherna? Är det något förbehållet jobbers och divor i dag? Wink
_________________
Din konst är dina sinnens vilda lek med jordens tingel tangel - Claes Eriksson.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Mr RAW Alla tider är GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2019