Forumindex SweWrestling.com
Sveriges Största Wrestlingforum!
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 

The Mr RAW Report, OKTOBER Del 1, spoilers kan förekomma!

 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Mr RAW
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3017
Ort: Karlstad

InläggPostat: 03 okt 2009 11:03    Rubrik: The Mr RAW Report, OKTOBER Del 1, spoilers kan förekomma! Svara med citat

Mr RAW är tillbaka och trogna läsare kan genast räkna ut att Mr RAWs lördagsnöje på Färjestads travbana inte gjorde honom särskilt rik. Det blev i princip som en match mellan The Great Khali och Kane i de flesta lopp Mr RAW satsade på, total katastrof! Till och Khali hade vart snabbare än Mr RAWs hästar! Som tur var i allt elände lyckades Mr RAW plocka in en högoddsare i sista V75-loppet så han kunde lämna travbanan lite rikare än han kom dit, 40 kronor rikare för att vara exakt! Och det kommer man inte långt på, möjligtvis en bit på väg till Säffle eftersom Mr RAW har kommit på att det ligger någorlunda i närheten av Karlstad. Men vem vill det om man inte dricker kaffe? Mr RAW har därmed räknat ut att det är bra mycket lättare att hitta vinnare i wrestlingringen och håller sig till det resten av veckan, åtminstone till lördag. Så då travar vi, eller som Mr RAWs flesta val gjorde, galopperade, rakt på veckans rapport så att ni trogna, och otrogna, läsare får er påse med lördagsgodis och veckans höjdpunkt, The Mr RAW Report.

Sherri Shepard kommer att vara gäst-GM på RAW under oktober månad. Många rynkar säkert på ögonbrynen och undrar vem detta kan vara så Mr RAW får hjälpa till lite här. Sherri är en av programledarna på TV-programmet The View och har bland annat varit involverad i en storyline med MVP förut. Så räkna med att MVP kommer att synas betänkligt mer under den sändningen, det vore åtminstone trovärdigt.

Jim Cornette som i förra veckan fick sparken, eller avgick frivilligt (detta är en tolkningsfråga) från TNA låter inte mossan växa på sig. Han finns numera i ROH och det tror Mr RAW är bra, både för Cornette och ROH.

Den 25/9 startade TNA sin turné i Tyskland, Nürnberg för att vara exakt. Ni som kan er historia vet att det var där som de allierade höll rättegångarna mot nazistiska krigsförbrytare efter andra världskriget och att det då kryllade av press och av folk som ville se vad som hände. När TNA nu tog sig dit så var det ynkliga 1000 betalande som kom för att se dem och som det ryktas mycket lite press. Frågan är om TNA inte skulle ta och satsa på Stockholm nästa gång, Mr RAW är helt säker på att det skulle bli ett mycket större event.

The Miz och John Morrison ska vara med i TV-programmet ”Are you smarter than a 5th grader?”. Har man tillbringat mycket tid i The Palace of Wisdom så borde det gå som en lek!

Finally, The Rock has come back to Smackdown! Nåja, en liten videosnutt är bättre än ingenting bara man får se och höra The Great One.

Och på tal om The Rock som för första gången på länge plockar in The Rock i sitt namn igen så kan man höra honom i huvudrollen i den nya animerade filmen Planet 51 (gå för övrigt in på www.Planet51.com för att se trailern, verkar mycket roligt!). Karriären efter WWE går alltså bra för somliga, för andra är det diskuterbart. Ashley Massaro, före detta Diva i WWE är i eld och lågor för att hon ska vika ut sig i Playboy igen. Det går som sagt bra för en del medan en del andra bara får tid att visa upp sig. Inte ett fall framåt i karriären för Ashley enligt Mr RAW, möjligtvis ett platt fall på ryggen!

Mer comebacks och denna gång avhandlar vi Vickie Guerrero som var tillbaka på SD för vad man trodde var ett gästspel med sin nya ”pojkvän” Eric Escobar. Så vitt Mr RAW förstår kommer Vickie att börja jobba mer eller mindre fulltid igen hos WWE och hon kommer i det närmaste i alla fall fungera som manager åt just Eric. Ursäkta mig men Mr RAW tycker att detta är kanon. Vickie kan vara enormt enerverande men hon skapar en reaktion hos publiken som i sin tur skapar stämningen som wrestling behöver för att det ska fungera.

Och på avdelningen comebacks så för vi in JBL som Mr RAW har rapporterat (någonstans i någon rapport) att även han skulle medverka i veckans Smackdown. Tyvärr dök aldrig JBL upp, han var upptagen med en golfturnering! Mr RAW är ganska säker på att det beslutet inte var en hole in one hos Vince McMahon.

Efter ett uttalande om att Hells Angels skulle komma och bryta benet av en person har Hulk Hogan fått be om ursäkt, till Hells Angels. Ni hittar det här, http://www.tmz.com/2009/09/26/hulk-what-the-hells-angels-it-was-a-joke/ . Inte ens Hulken muckar med dessa pojkar.

Efter att ha fejdat med The Miz på Twitter är nu Chris Y2J Jericho involverad i ännu ett ordkrig, denna gång mot JTG i Cryme Tyme. Skaffa ett Twitter-konto och följ en ganska så rolig ordväxling.

Som det ser ut just nu kommer WWE inte att ge ut den planerade Jeff Hardy-Dvdn i december. WWE kommer troligtvis att vänta ut rättegången och Jeff Hardys dom, eller frikännande, innan de bestämmer sig för att släppa loss Dvdn för alla intresserade kids. Istället kommer de lite mer vuxna WWE-fansen att få sig en högtidsstund eftersom man istället har planer på att ge ut en Chris Jericho Dvd som ersättning. Mr RAW ser fram emot det!

Inget datum är bestämt än men det verkar nära förestående, om det inte redan skett när detta publiceras. Vadå, frågar ni er? Jo, Bret The Hitman Hart ska vara med på OWW-radio för en intervju. Skulle detta vara en nyhet? Ja, med tanke på de senaste rykten som gått om Hitman så kan det åtminstone bli den största nyheten på länge.

Nästa veckas gäst-GM på RAW är ingen mindre än Ben Roethlisberger, quarterback i Pittsburgh Steelers. Superbowlvinnaren kommer dessutom ha med hela sin offensiva linje så Mr RAW antar att testosteronhalten kommer att vara enorm i omklädningsrummen. Förutom Roethlisberger så kommer alltså även (och denna notis är speciellt för Sebbe eftersom Mr RAW vet hur intresserad han är av riktig sport) Max Starks, Trai Essex, Justin Hartwig, Chris Kemoeatu och Willie Colon att vara där. Willie Colon förresten, släkt eller bara ett namn från de bakre leden?

Och när vi väl är inne på RAW så tar vi några tankar från denna veckas sändning. Pastor Al Sharpton verkar inte vara världens populäraste med tanke på publikens reaktion när gäst-GM blev introducerad. Å andra sidan så gjorde nog Sharpton rätt som tog det här giget eftersom hans popularitet ökade enormt när han var på de godas sida. Vi hade också en stor överraskning, en av de större på längre, och då förstår alla vad Mr RAW menar, Hornswoggle förlorade en match mot Chavo Guerrero! Okej att det var en tagmatch och att det var den onda Chris Masters som kopplade in sin Masterlock på Horny men ändå! Dessutom, ska Chavo nu vända och bli Hornswoggles nya lekkamrat, och varför? I stort sett var det dock ett underhållande RAW, speciellt med tanke på att vi fick se Santino Marella både prata och brottas, Swagger vs Bourne i en riktigt trevlig match, vilket man borde ha rätt att förvänta sig med tanke på hur många gånger de mött varandra den sista tiden, och så lite av det gamla vanliga med DX, Orton Legacy osv. som ändå fungerade.

Al Sharptons gästframträdande som GM mottogs inte heller så positivt hos TV-publiken. RAWs tittarsiffror sjönk ganska så drastiskt och troligtvis hade TV-publiken lika höga tankar om den gode Al som livepubliken. Mr RAW tror, om konceptet gäst-GM ska fortsätta, att WWE bör hålla sig till TV- och sportprofiler, mer eller mindre lyckade filmstjärnor och gamla stora wrestlinglegender (åtminstone för wrestlingpublikens skull). Intellektuella personligheter och medborgarrättskämpar är nog något som rimmar illa hos den genomsnittliga wrestlingpubliken.

På tal om gäst-GM. Efter veckans utspel på Smackdown så har i alla fall en hoppets låga tänt för att The Great One (och nej, vi menar inte Mr RAW även om alla tänker det), The Rock kanske tar sig tid att ta över RAW för en kväll. Det vore ren julafton för Mr RAW och resten av The Rocks miljontals med fans.

The Rocks senaste spelfilm, Tandféen (den ni!) har premiär i januari och Mr RAW har svårt att bärga sig. The Rock spelar en ishockeyspelare som har som grej att slå ut tänderna på sina motståndare men han straffas för detta och blir den riktiga tandféen. Givetvis är detta en Disneyfilm och även om The Rocks karaktär är ond i början så kommer vi nog att få se ett Disneyslut. Mr RAW kommer som alltid att gapa stort när han får se The Rock i en ny roll.

ECW denna vecka var i Mr RAWs ögon, och öron, riktigt bra. Brottningen kan man inte gnälla på och när Mr RAW får höra William Regal istället för Tiffany så blir han så lycklig så. Och med Goldust som går en ny vår till mötes så får Mr RAW sin promohunger mättad för första gången på länge. Däremot undrar Mr RAW varför Jim Morrison så enträget håller fast vid att kalla Dolph Ziggler för Mr Ziggles? Publiken har inte tagit till sig detta och det är ingen som är road samt att det blir bara patetiskt när Ziggler ska spela upprörd över detta öknamn.

I april, närmare bestämt den sjunde april, kommer RAW till Österrike. Det var nyheter det, speciellt med tanke på att både RAW och Smackdown kommer att ha flera shower i Europa denna månad.

Det har pratats mycket om Sting i TNA och vad som skulle vara hans sista framträdande på TNAs PPV Bound for Glory. Eftersom detta är wrestling kan vi dock räkna med att Sting går sina ”sista” matcher en bra bit in på 2010, och varför stanna där?

Istället för Lilian Garcia fick vi Justin Roberts som kommentator på RAW, åtminstone för tillfället. Fink också!

Och Lauren Mayhew som skulle ersätta Lilian Garcia på RAW men istället ersatte Justin Roberts på Smackdown blev själv ersatt innan hon ens harklade sig. På Smackdown-taping var hon ute och annonserade den första matchen (dark) och så fort den matchen var slut blev hon eskorterad ut backstage och Josh Mathews tog över hennes roll. Senare kunde man se att Lauren satt vid ringside med papper och penna skrivandes för blotta livet. Det är inte lätt när stämbanden är fulla av svett!

Snart oktober, eller vänta, när ni läser detta är det oktober! Nåja, i oktober så kommer WWE ha sin ”nya” PPV Bragging Rights och temat där kommer att vara Smackdown vs RAW. Brottare från de olika brandsen kommer att möta varandra och som ni förstår så kommer man kunna skryta efteråt. Ingenting om ECW så vi får väl hoppas på en run-in eller liknande för det vore tråkigt om man totalt ignorerade den delen. Sedan kommer en liten gissning. Big Show och Chris Jericho mot varandra, låter inte det som något WWE skulle komma upp med?

Och nu vet vi varför Jeff Hardy blev arresterad för droginnehav. Gå till http://nodq.com/features/244074733.shtml så förstår ni!

Matt Hardy var i veckan ute och åt (och säg inte att ni inte får intressanta och smakfulla nyheter här!) med en hel hög andra WWE-personligheter. I slutet av måltiden visade det sig att restaurangen bjöd på allt vilket mottogs med jubel. Matt tyckte att man då skulle lämna ordentligt med dricks till serveringspersonalen (Mr RAW har alltid gillat Matt Hardy) men fick själv dra det stora lasset då en del var mer eller mindre snåla (undras om Drew McIntyre var med?). Efteråt skrev Matt Hardy lite kryptiskt på sin Twitter att han var trött på att han måste få lida för andras misstag och snålhet och genast var det ett par Internetsidor som tog upp detta och tolkade det som om Matt menade det som hänt med Jeff. Matt själv var ute ganska tidigt på Internet och berättade om situationen och bad läsare att fundera lite över vad de ser på Internet. Han menar att de flesta rykten som går oftast är totalt gripna ur luften bara för att några sensationshungriga skribenter söker ”sanningar” som inte finns. Mr RAW kan hålla med Matt men samtidigt kanske det är något man måste räkna med om man är en offentlig person och folk i ens närhet har en tendens till att trampa i skiten alltför ofta. Dessutom så har Matts Twitterkommentar retat upp en del folk backstage i WWE. Om det är snåltipparna eller om det är management förtäljer inte historien men troligtvis är det lite högre uppsatta personer som tror att Matt faktiskt menade sin egen situation och att drickshistorien bara är en cover up. Hur som helst, vad är det med alla wrestlers som måste tvätta sitt byk offentligt? Det är ju inte direkt som om de gör sig själva en tjänst.

Och när vi väl är inne på Hardys så fortsätter vi lite med Jeff (som åtminstone har haft vettet att helt sluta publicera sina tankar om saker och ting på Internet). Hans rättegång, eller snarare sagt rättsförhör, drar ut på tiden och den sker nu den 4 november. Där kommer man att bestämma om Jeff ska anklagas för brott eller inte. För övrigt kan Mr RAW notera att Jeff Hardy blev arresterad den elfte september, 9-11. Spooky! Not.

Ni som tror att ECW-GM Tiffany varit med om en bilolycka på riktigt kan sluta tro det. Tiffany bröt armen när hon gick en match mot Mia Mancini i FCW (WWEs plantskola) och kommer därför vara borta ett tag. Får Mr RAW bestämma så skulle Tiffany vara borta längre än ett tag eftersom han anser att hon tillför absolut noll och intet i sin roll som GM. Varför är hon där överhuvudtaget och varför har man inte plockat bort henne tidigare?

Flera före detta WWE-brottare ska med Hulk Hogan till Australien. Eugene, eller U-Gene som han kallas på turnén och Paul London är de senaste tillskotten. Mr RAW förutspår ännu mera namnproblem med WWE. Däremot har Big Daddy Wobbly Viscera hoppat av eftersom han ska vara med i någon film (troligtvis Free Willy 5) och Charles The Godfather Wright har också kommit på andra tankar efter ett erbjudande han inte kan säga nej till! Några som definitivt ska med är The Nasty Boys och här kan ni se en promo för det, http://www.youtube.com/watch?v=auPg6zoZxhA .

TNAs Knockout (=Diva) Hamada säger i en intervju att så länge som Yoshi Tatsu finns hos WWE finns det inte en chans i h-vetet att hon skulle jobba för dem. Hamada har inte så snälla saker att säga om Yoshi och menar på att han är en riktig skithög som förföljer och trakasserar kvinnor. Undra vad kidsen som tycker Yoshi är så häftig i ECW tycker om det?

Wrestlemania 27 i WCW-country? Ja, om representanter från Atlantas styre får som de vill så kommer WM XXVII att gå i The Dome som i wrestlingsammanhang är mest berömt för ”The Fingerpoke of Doom”.

Ännu flera rykten om The Undertakers nära förestående pensionering och man säger att han har så ont att han bara måste sluta brottas. Mr RAW tror det inte förrän han ser det och inte heller tror han att The Undertaker tänker ens tanken.

Har kronan äntligen droppat ned hos Vince McMahon? I en intervju i WWE-tidningen berättar Vince om vad som definierar en WWE Superstar idag. Han menar att man inte alls behöver vara så stor (storleksmässigt) och tar upp The Warlord som ett varnande exempel. Han säger att The Warlord verkligen var enormt stor och massiv men sålde inte en endaste extra biljett medan sådana som CM Punk, som troligtvis väger mindre än Vince själv, är precis vad publiken vill ha. Smarta och duktiga brottare med självförtroende, det är dagens melodi enligt McMahon. Mr RAWs haka droppar och hoppas verkligen inte att detta uttalande var ett spel för galleriet.

Den 29/12 ges The Marine 2 med Ted DiBiase jr ut på DVD. Räkna med en ordentlig faceturn till dess.

Kevin Thorn/Fertig är lätt sur på att Vince McMahon kastade bort ett sådant gyllene tillfälle med hans karaktär som vampyr i WWE. Han menar att tiden var rätt och att tack vare filmer som Twilight så kunde man inte misslyckas. Trots det fick han sparken och Thorn ojar sig högljutt över detta. Mr RAW har sett både matcher och karaktären, som alla andra här på forumet, och kan bara konstatera att Vince visste nog vad han gjorde ändå!

Veckans William Regal-citat: - I dont care what you want! Till Woo Woo Ryder som kommer in och stör Regal när han tar hand om officiella affärer som ersättare för Tiffany. Som alltid levererat med stilfull lugn engelska och som alltid tusen gånger mer intressant än vad Tiffany säger, även om Regal egentligen inte säger någonting.

När Hulk Hogan var på Bubba the Love Sponge´s show nyligen (Hogan är för övrigt en mycket flitig gäst där) så hade han mycket gott att säga om Edge, och speciellt Chris Jericho. Man skulle kunna säga att Hogan formligen öste ur sig beröm på Y2J och det vill inte säga lite om en person som framför allt lyft fram sig själv. Mr RAW undrar om det finns något bakomvarande syfte.

Mannen i masken, eller han den stora som var Cedric the Entertainers fuskreserv på RAW nyligen var ingen fast anställd person. Det var Batistas kompis Imani Lee som tidigare haft ett development-kontrakt med WWE men blivit släppt från det. Detta var också troligtvis en engångsföreteelse så vi lär inte se Imani igen på ett tag.

TNA ville gärna ha med Terry Funk i angle på Bound for Glory men det ser ut som om The Funkster tackar nej. Det förvånar inte Mr RAW, det som skulle förvåna Mr RAW är om One Bad Motherfunker överhuvudtaget kan röra på sig nuförtiden efter allt han gjort med och mot sin kropp!

Ice T är ännu ett namn som kommit upp i spekulationerna om gäst-GM. Räkna med något nästa år om detta är sant.

Ric Flairs före detta fru är mycket besviken på Ric och det har ingenting med pengar att göra. Tiffany, som damen heter, tycker att Rics avsked vid WM XXIV borde ha varit en punkt för karriären i ringen då det var något enastående enligt henne. Mr RAW kan hålla med och har svårt att se vad Hogan vs Flair 2009 kan ge i brottningsupplevelse. Däremot ser han den nostalgiska faktorn och hade givetvis själv suttit där och dräglat och övertalat sig själv om att det var det bästa han någonsin sett om han haft tid och råd att åka till Australien.

Veckans bästa nyhet på WWEShop måste väl ändå vara http://www.wweshop.com/item/randy-orton-mens-slippers/newreleases/50-04977 . Vem vill inte gå omkring och mysa i ett par Randy Orton-tofflor i höstrusket? Dessutom är gasmasken verkligen rätt placerad för en gångs skull!

Veckans sämsta nyhet på WWEShop måste väl ändå vara http://www.wweshop.com/item/john-cena-reader-book/newreleases/77-00115 . Förutom att Mr RAW finner John Cena tämligen ointressant så är även själva produkten mer än konstig. Det heter att det är en John Cena-läsebok och kontrollerar man produktinformationen så står det att det är en bok med fantastiska fotografier och livliga illustrationer! Mr RAW är en aning konfunderad över denna läsebok! Ännu bättre är priset. Boken listas som att den kostat 3.99 dollar men man kan spara stort eftersom WWE rear den för 3.98! När WWE bjuder till med rea så gör de verkligen det med besked.

Letar man efter en riktig REA så behöver man inte gå långt Varför inte ta dig till www.wrestling4sale.blogg.se där du under oktober månad kan göra smått sensationella fynd. Och ju mer du köper, desto billigare blir det! Rean gäller alla delar i bloggen förutom det som finns på nyinkommet. Och på nyinkommet lägger man bud senast den 30 oktober, men allt det där kan ju du vid det här laget. Enkelt sagt för denna rea är att den är baserad på hur många av objekten du köper. Se direkt här nedan för att få dig en bild av det hela:

1-3 objekt = 10 % Rabatt
4-6 objekt = 20 % Rabatt
7-10 objekt= 25 % Rabatt
11 eller flera objekt = 30 % Rabatt

Se där var en riktig REA det! (Skamlös reklam pluggat av www.wrestling4sale.blogg.se). Om du vill handla, skriv in i din order att du vill ha Swewrestlings oktoberrabatt. Tack på förhand.

Rean fortsätter hela oktober men här sätter The Mr RAW Report stopp för denna vecka. Mr RAW har varit lite slarvig med att svara på kommentarer på sistone, helt beroende på tidsbrist som prioriterat skrivandet av en ny rapport. Men till nästa vecka hoppas Mr RAW kunna vara lite mer interaktiv med sina horder av beundrare och fans, och ni andra också! Till nästa rapport, gråt ej ty Mr RAW kommer tillbaka med sina tankar om Hell in a Cell och allting annat som poppar upp under veckan.

BUMMERHUMMER Twisted Evil
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/


Senast ändrad av Mr RAW den 04 okt 2009 13:15, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
StefanRegistreringsdatum: 16 juni 2006
Inlägg: 7419
Ort: I'm from Winnipeg, you idiot!

InläggPostat: 03 okt 2009 12:47    Rubrik: Svara med citat

En Jericho-dvd låter ju alldeles underbart. Hoppas bara det inte blir ett hafsverk. Lite rädd för det om de snabbt ska hitta ett alternativ till en Jeff-dvd.

Ingen bilolycka för Tiffany? Är inte car wreck slang för en dålig/rörig wrestlingmatch med missade spots? (Eller kan en sådan bara kallas train wreck?) Kanske var en wink wink nudge nudge att kalla det bilolycka?

Om Bragging Rights verkligen blir Smackdown vs RAW så ser jag detta som goda nyheter. Överger de internetröstning helt? Hoppas verkligen det. På sätt och vis påminner konceptet lite om tidiga Survivor Series i det avseendet att det var "ovanliga" matcher som inte gällde någonting. Tyvärr tror jag inte konceptet kommer att sälja så bra, men det är å andra sidan svårt att säga innan man vet hur de lyckas bygga upp galan.

Även om Flairs ex-fru har en poäng så är hon väl en del av problemet? Nu vet jag inte hur just hennes överenskommelse med Flair är, men alla hans giftermål och skilsmässor har kostat och kostar honom än hel del, vilket gör att han måste brottas trots att han är över 60. Ric borde förstås ha lärt sig läxan och att det finns något som heter äktenskapsförord.
_________________
Okrönad Årets worker 2013!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Big SexyRegistreringsdatum: 03 februari 2008
Inlägg: 1176
Ort: Linköping

InläggPostat: 04 okt 2009 23:26    Rubrik: Re: The Mr RAW Report, OKTOBER Del 1, spoilers kan förekomm Svara med citat

Kul med en ny rapport! Då har jag äntligen möjligheten att posta lite synpunkter som kommer att brutalt ignoreras. Bitter? Nej men vi återkommer till det senare...

Mr RAW skrev:
Jim Cornette som i förra veckan fick sparken, eller avgick frivilligt (detta är en tolkningsfråga) från TNA låter inte mossan växa på sig. Han finns numera i ROH och det tror Mr RAW är bra, både för Cornette och ROH.


Jag gillar också Cornette och tycker att det är bra om någon kan använda sig av honom på ett bra sätt (det där lätt skumnt). TNA är uppenbarligen inte rätt organisation och vi får se hur det går hos ROH.

Mr RAW skrev:
Den 25/9 startade TNA sin turné i Tyskland, Nürnberg för att vara exakt. Ni som kan er historia vet att det var där som de allierade höll rättegångarna mot nazistiska krigsförbrytare efter andra världskriget och att det då kryllade av press och av folk som ville se vad som hände. När TNA nu tog sig dit så var det ynkliga 1000 betalande som kom för att se dem och som det ryktas mycket lite press. Frågan är om TNA inte skulle ta och satsa på Stockholm nästa gång, Mr RAW är helt säker på att det skulle bli ett mycket större event.


Med tanke på alla "unga talanger" som Steiner, Nash, Foley, Sting, Dudley Boys m fl kanske det vore bäst med en turné på världens alla ålderdomshem!

Mr RAW skrev:
Ashley Massaro, före detta Diva i WWE är i eld och lågor för att hon ska vika ut sig i Playboy igen. Det går som sagt bra för en del medan en del andra bara får tid att visa upp sig. Inte ett fall framåt i karriären för Ashley enligt Mr RAW, möjligtvis ett platt fall på ryggen!


...och om jag läste rätt så skall väl Traci i TNA göra samma sak. Skönt att veta att wrestlingen är seriös.

Mr RAW skrev:
Som det ser ut just nu kommer WWE inte att ge ut den planerade Jeff Hardy-Dvdn i december. WWE kommer troligtvis att vänta ut rättegången och Jeff Hardys dom, eller frikännande, innan de bestämmer sig för att släppa loss Dvdn för alla intresserade kids. Istället kommer de lite mer vuxna WWE-fansen att få sig en högtidsstund eftersom man istället har planer på att ge ut en Chris Jericho Dvd som ersättning. Mr RAW ser fram emot det!


Kom väl inte som någon överraskning att Jeff inte står så högt i kurs hos WWE. Undrar vilka matcher man kan plocka fram med Jericho? WrestleManian-matchen med Shawn Michaels håller jag fortfarande som hans bästa.

Mr RAW skrev:
Snart oktober, eller vänta, när ni läser detta är det oktober! Nåja, i oktober så kommer WWE ha sin ”nya” PPV Bragging Rights och temat där kommer att vara Smackdown vs RAW. Brottare från de olika brandsen kommer att möta varandra och som ni förstår så kommer man kunna skryta efteråt. Ingenting om ECW så vi får väl hoppas på en run-in eller liknande för det vore tråkigt om man totalt ignorerade den delen. Sedan kommer en liten gissning. Big Show och Chris Jericho mot varandra, låter inte det som något WWE skulle komma upp med?


Det vore en frisk fläkt med lite nya parningar. Drömscenariot vore ju att få se titelmatcher som ledde till att den nye mästaren (från ett annat brand) byter show, så att vi får lite rotation. Men Cena och Orton skall väl mötas 27 gånger till i år... Synd att inte ECW finns med i de planerna eftersom det finns en hel del intressanta brottare där.

Mr RAW skrev:
Mr RAW har varit lite slarvig med att svara på kommentarer på sistone, helt beroende på tidsbrist som prioriterat skrivandet av en ny rapport. Men till nästa vecka hoppas Mr RAW kunna vara lite mer interaktiv med sina horder av beundrare och fans, och ni andra också! Till nästa rapport, gråt ej ty Mr RAW kommer tillbaka med sina tankar om Hell in a Cell och allting annat som poppar upp under veckan.


...och här knyter vi ihop början med slutet. Slarvig? Här producerar man inlägg efter inlägg för att visa sin uppskattning för Mr RAWs rapporter och vad får man för svar? Inget. Tystnad. Sedan kommer ursäkter som "tidsbrist"? Vill Mr RAW försöka påstå att han har viktigare saker för sig? Att han har ett liv? Att familjefotona är annat än ett imponerande jobb i photoshop? Det är lika befängt som att Triple H skull ha tjänat något på att gifta sig med Stephanie Mc Mahon Twisted Evil .

Skämt åsido - en kul rapport och det är alltid nyttigt att ventilera sina åsikter.
_________________
SWO - "ALLT var bättre förr..."
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3017
Ort: Karlstad

InläggPostat: 05 okt 2009 10:12    Rubrik: Svara med citat

Eftersom bristen på Mr RAWs svar, och ja, Mr RAW vet huru ni törstar efter hans visdom, har upprört känslor hos den sexiga delen av forumet, och ja, Mr RAW har full förståelse för detta också, kommer nu Mr RAW, efter att ha avslutat denna mening med allt för många kommateringar, att äntligen sprida lite glädje över de som söker hans åsikter, kunskap och tröst.

Vad Mr RAW förstår finns det planer på att man skall ha med matcher där fansen kan rösta på ett eller annat sätt på Bragging Rights.

Ser man på en Jericho DVDs utformning finns det en hel hög med matcher som skulle platsa och definitivt WM mot HBK. Mr RAW vill gärna ha med en massa promos och backstageskits också eftersom Y2J är synnerligen duktig på sådant.

Bilderna på Traci cirkulerar redan på Internet och vill man ha dessa bilder så är det bara att kontakta Sebbe som har dem upplagda som favorit i sin dator (som har en smått kladdig skärm och ett tangentbord där bokstäverna fastnar hela tiden).

Mr RAW är en jävel på Photoshop, tack vare att hans photoshoppade fru har lärt honom detta.

Tänk om TNA skulle besöka världens alla ålderdomshem, då skulle Mr RAW få se dem gratis!

Nu ska Mr RAW ta och se igenom Hell in a Cell innan han blir spoilad men innan dess tackar han för visat intresse, sitt eget, men han skickar även en tacksam tanke till de som har insett att man vänder sig till Mr RAW istället för Svenska Akademin när man behöver ett vettigt svar. Sådant bör premieras och i all sin vishet kommer Mr RAW att utlysa ett månadspris men mer om detta i nästa rapport. Nu, Hell in a Cell Very Happy .
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
BruiserRegistreringsdatum: 09 september 2008
Inlägg: 599

InläggPostat: 05 okt 2009 11:34    Rubrik: Svara med citat

Citat:
TNAs Knockout (=Diva) Hamada säger i en intervju att så länge som Yoshi Tatsu finns hos WWE finns det inte en chans i h-vetet att hon skulle jobba för dem. Hamada har inte så snälla saker att säga om Yoshi och menar på att han är en riktig skithög som förföljer och trakasserar kvinnor. Undra vad kidsen som tycker Yoshi är så häftig i ECW tycker om det


Det var ju fejk, Hamada gick ju ut och dementerade alltihop, var inte hon som hade sagt/skrivit det.

Citat:
Ice T är ännu ett namn som kommit upp i spekulationerna om gäst-GM. Räkna med något nästa år om detta är sant


Trevligt, iallafall om hans fru får vara med på ett hörn Smile
_________________
Årets sämsta förlorare!
Alla kategorier!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3017
Ort: Karlstad

InläggPostat: 05 okt 2009 12:40    Rubrik: Svara med citat

Angående Hamada/Tatsu så såg Mr RAW också det efter att rapporten publicerats och behandlar detta i nästa rapport som kommer. Men, ingen rök utan eld brukar man säga!

Angående Ice Ts fru Coco, det är definitivt eld, het som få men Mr RAW klarar sig utan eye candy, det räcker med alla divor! Razz
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Mr RAW Alla tider är GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2019