Forumindex SweWrestling.com
Sveriges Största Wrestlingforum!
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 

SweWrestling Awards 2010 - The Tenth Annual
Gå till sida 1, 2  Nästa
 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> SweWrestling.com
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
StefanRegistreringsdatum: 16 juni 2006
Inlägg: 7419
Ort: I'm from Winnipeg, you idiot!

InläggPostat: 29 dec 2010 15:16    Rubrik: SweWrestling Awards 2010 - The Tenth Annual Svara med citat

Nu är det dags att sammanfatta året som gått. För tionde året ska vi gemensamt komma fram till vilken som var årets bästa match, bästa brottare, bästa storgala och så vidare.

Det mesta är sig likt sedan förra året. Två kategorier har tagits bort, årets sämsta gala samt årets sämsta match.

Även i år får ni, om ni vill, skriva en kort kommentar till varje kategori där ni exempelvis motiverar varför ni röstade som ni gjorde och/eller vem/vad som var nära att få er röst.
Ex: Årets Gala: Spring Stampede 94.
Denna gala hade något för alla. Nastys/Cactus Jack & Maxx Payne var det brutalaste jag sett, Steamboat/Flair levererade i main eventet och ingen match var dålig. Wrestlemania 10, Slamboree och Super J Cup var andra bra galor.

Detta är absolut inget nödvändigt, utan helt valfritt. Men motiverar man så ska det ske i samband med kategorin i fråga. Det går bra att motivera noll, någon, några eller alla kategorier. Jag tar mig rätten att eventuellt göra ett urval, det vill säga inte publicera alla kommentarer. Det är exempelvis inte så givande för er att läsa tio motiveringar som alla säger samma sak.

Reglerna är lätta och ganska självklara, men för att det inte ska ske några missförstånd, bör du läsa igenom följande innan du sänder in dina röstningar:

- För att underlätta för mig vill jag att du skriver siffran eller rubriken före svaret. Rabbla alltså inte bara upp namnen på brottarna du röstar på, utan se till att man tydligt ser vad du menar. För att underlätta för dig och för mig har jag gjort en mall som du bara behöver kopiera och fylla i, och sen skicka till mig. Mallen finns längst ner i detta inlägget.

- Du måste inte rösta på alla kategorier, utan ta bara de du känner att du vill rösta på. Givetvis är det roligare ju fler kategorier du röstar på, men antalet är som sagt helt valfritt.

- När du skickar in din röstning; var vänlig uppge det namn du vill stå som (riktigt namn eller nickname).

- Skicka ej som bifogad fil. Skriv bara ner det i din mailklient och skicka!
Använd mallen nedan.

- En röst per kategori, och du får naturligtvis bara skicka in en omgång röster!

- Skriv tydligt vad du röstar på. Som bästa brottare kan du inte bara skriva ”Hardy” eftersom det kan vara både Jeff och Matt (eller Barry). Detsamma vad gäller matcher. Du måste ange en speciell match där, så att skriva ”Allt med RVD” diskvalificeras direkt. .

- Detta är en omröstning för wrestling, inte MMA. MMA-röster kommer att strykas, såvida de inte har någon wrestlinganknytning. Att rösta på Undertakers och Brocks konfrontation som årets mark out-moment är okej, medan röster på Lesnar vs Velasquez som årets match kommer att strykas.

- Ha i åtanke att jag i princip bara följer WWE, så när det gäller all annan wrestling är det ett plus om du är övertydlig. Utgå från att jag inte vet ett dugg om förbund utanför WWE för att det ska bli så rätt som möjligt.

- Till skillnad från vissa andra wrestlingomröstningar, så sträcker detta sig från 1/1-2010 till 31/12-2010, det vill säga hela 2010. Tänk på detta så du inte röstar på matcher eller händelser som tog plats FÖRE eller EFTER 2010! Såna röster kommer att bli diskvalificerade.

- Tänk efter vad du själv tycker och tänker då du röstar. Vad andra tycker är oväsentligt, så rösta absolut inte på något bara för att ”man bör” utan gå efter vad du själv känner. Men tänk samtidigt på att inte rösta på din idol på alla kategorier, bara för att han/hon ska få flest röster, utan rösta så ärligt som möjligt.

- Röster skickas in till mig på stefan_torngren@hotmail.com
Skriv Awards i ämnesraden. OBS: När du väl har skickat in dina röster får du inte ändra dem. Så tänk efter två gånger innan du skickar in dem.

- Senast 2011-01-31 ska rösterna vara mig tillhanda.

Positiva kategorier:
1. Årets Brottare:
Den brottaren som på ett positivt sätt har utmärkt sig mest. Väg in brottning, micskills, psykologi, fejder, karisma eller vad du nu utgår från när du bedömer brottare. Helt enkelt den brottaren du anser varit bäst överlag inom wrestlingen i år.

2. Årets Favoritbrottare: Den brottaren som du tycker bäst om under året. Här behöver du inte räkna in matchkvalitet, intervjuer, fejder etc, utan endast gå efter dina känslor.

3. Årets Bästa Brottare: Den brottaren som har visat sig vara bäst rent brottningsmässigt under året.

4. Årets Bästa Kvinnliga Brottare: Den kvinnliga brottare som på ett positivt sätt har utmärkt sig mest. Väg in brottning, micskills, psykologi, fejder, karisma och/eller vad du nu utgår från när du bedömer brottare. Helt enkelt den kvinnliga brottaren du anser varit bäst överlag inom wrestlingen i år.

5. Årets Bästa Tagteam: Det tagteamet som under året har visat sig vara det bästa. Väg in brottning, micskills, psykologi, fejder, karisma, samspel eller vad du nu utgår från när du bedömer tagteam. (Notera att det är tillåtet att rösta på tagteams som inte har ett gemensamt namn.)

6. Årets Bästa Face: Den brottaren som bäst lyckades med rollen som face.

7. Årets Bästa Heel: Den brottaren som bäst lyckades med rollen som heel.

8. Årets Bästa Högflygande Brottare: Den brottaren som har gjort det bästa när det gäller flygande brottning under året.

9. Årets Bästa Tekniska Brottare: Den brottaren som har visat upp den bästa tekniska brottningen.

10. Årets Bästa Brawler: Den brottaren som under året har visat sig vara den bäste på rena ”slagsmål”. Det innebär stiffa slag/sparkar, rejäla bumps och att han inte ryggar tillbaka för att ta en smäll på riktigt om det behövs.

11. Årets Mest Förbättrade Brottare: Den brottaren som har utvecklats mest sedan förra året. Väg in brottning, micskills, psykologi, fejder, karisma eller vad du nu utgår från när du bedömer brottare.

12. Årets Mest Underskattade Brottare: Den brottaren som du anser vara den mest underskattade under året. Här väger du in hur stor push han/hon får, tv-tid, bälten, ppv-matcher med mera sett till sin talang, publikmottagande, sin förmåga att dra publik/tittare etc. Här är det alltså hur du uppfattar hur han/hon pushas av förbunden.

13. Årets Bästa Micskills: Den brottaren som under året har visat sig bäst på att ge intervjuer och som säger de mest intressanta sakerna. En person man längtar till att få höra snacka igen.

14. Årets Bästa Personlighet/Gimmick: Den personlighet/gimmick som du anser är årets bästa.

15. Årets Bästa Kommentator: Den kommentator som under året har visat sig vara den bästa på att lyfta wrestlingprogrammen med sin kommentering. Allt från att pusha upp brottare, till att vara en underhållande person att lyssna på, till att få en intresserad av en viss fejd räknas in.

16. Årets Bästa Fejd: Den fejd som du anser är årets bästa, vad gäller utförande, matcher, intervjuer eller hur du nu bedömer fejder.

17. Årets Bästa Match: Den match som du anser är årets bästa. För att ditt svar ska vara giltigt måste du ange det datum då matchen gick, så att jag är helt säker på vilken match du menar. (Undantaget är matcher från galor som har ett namn, där behöver du bara nämna galans namn.)

18. Årets Bästa Gala: Den galan (det vill säga galor som inte bryts för reklam) som du anser är den bästa under året. Väg in alla matcher från galan.

19. Årets Bästa Förbund: Det förbundet som under året har visat sig vara det bästa. Väg in galor, brottare, fejder etc.

20. Årets Bästa Händelse: Den händelse som du anser är den bästa/roligaste/mest intressanta under året. Detta kan vara allt från att ett förbund anställer/avskedar en viss wrestler, eller att en brottare gjorde en rolig promo eller något liknande.

21. Årets ”mark out”-moment: Den händelsen som fick dig att marka ut som mest under året. Det kan vara allt från att en match var helt superb, till att en brottare gjorde comeback i nåt förbund eller vann ett bälte.

Negativa kategorier:
22. Årets Hatobjekt:
Den brottaren/personlighet du ogillar så starkt att du funderar på att stänga av tv:n/datorn. Här behöver du inte räkna in matchkvalitet, intervjuer, fejder etc, utan endast gå efter dina känslor.

23. Årets Sämsta Brottare: Den brottaren som har visat sig vara sämst rent brottningsmässigt under året.

24. Årets Sämsta Tagteam: Det tagteamet som under året har visat sig vara det sämsta. Väg in brottning, micskills, psykologi, fejder, karisma, samspel eller vad du nu utgår från när du bedömer tagteam. (Notera att det är tillåtet att rösta på tagteams som inte har ett gemensamt namn.)

25. Årets Sämsta Face: Årets mest misslyckade face.

26. Årets Sämsta Heel: Årets mest misslyckade heel.

27. Årets Mest Försämrade Brottare: Den brottaren som under året har förändrats mest åt det negativa hållet, som inte på långa vägar är lika bra som förra året.

28. Årets Mest Överskattade Brottare: Den brottaren som du anser vara den mest överskattade under året. Här väger du in hur stor push han/hon får, tv-tid, bälten, ppv-matcher med mera sett till sin talang, publikmottagande, sin förmåga att dra publik/tittare etc. Här är det alltså hur du uppfattar hur han/hon pushas av förbunden.

29. Årets Sämsta Micskills: Den brottaren som under året har visat sig sämst på att ge intervjuer och som säger de minst intressanta sakerna. En person man helst vill slippa höra snacka igen.

30. Årets Sämsta Personlighet/Gimmick: Den personlighet/gimmick som du anser är årets sämsta.

31. Årets Sämsta Kommentator: Den kommentator som under året har visat sig vara den sämsta på att lyfta wrestlingprogrammen med sin kommentering, utan snarare får en att stänga av ljudet (eller i värsta fall tv:n/datorn). En kommentator som inte är intressant att lyssna till, och som inte får en intresserad av pågående fejder etc.

32. Årets Sämsta Fejd: Den fejd som du anser är årets sämsta, vad gäller utförande, matcher, intervjuer eller hur du nu bedömer fejder.

33. Årets Sämsta Förbund: Det förbundet som under året har visat sig vara det sämsta. Väg in galor, brottare, fejder etc.

34. Årets Sämsta/Tråkigaste Händelse: Den händelse som du anser är den sämsta/tråkigaste under året. Detta kan vara allt från att en brottare anställs/sparkas, dör, eller något liknande.


1. Årets Brottare:
2. Årets Favoritbrottare:
3. Årets Bästa Brottare:
4. Årets Bästa Kvinnliga Brottare:
5. Årets Bästa Tagteam:
6. Årets Bästa Face:
7. Årets Bästa Heel:
8. Årets Bästa Högflygande Brottare:
9. Årets Bästa Tekniska Brottare:
10. Årets Bästa Brawler:
11. Årets Mest Förbättrade Brottare:
12. Årets Mest Underskattade Brottare:
13. Årets Bästa Micskills:
14. Årets Bästa Personlighet/Gimmick:
15. Årets Bästa Kommentator:
16. Årets Bästa Fejd:
17. Årets Bästa Match:
18. Årets Bästa Gala:
19. Årets Bästa Förbund:
20. Årets Bästa Händelse:
21. Årets ”mark out”-moment:

22. Årets Hatobjekt:
23. Årets Sämsta Brottare:
24. Årets Sämsta Tagteam:
25. Årets Sämsta Face:
26. Årets Sämsta Heel:
27. Årets Mest Försämrade Brottare:
28. Årets Mest Överskattade Brottare:
29. Årets Sämsta Micskills:
30. Årets Sämsta Personlighet/Gimmick:
31. Årets Sämsta Kommentator:
32. Årets Sämsta Fejd:
33. Årets Sämsta Förbund:
34. Årets Sämsta/Tråkigaste Händelse:

Bara så att du inte missar det: Din röster ska ha mejlats till mig senast 2011-01-31. Jag kommer att publicera resultaten i början på februari.

Är det något som är oklart så är det bara att fråga. Om jag har skrivit något felaktigt, så går det bra att påpeka det här. Kom ihåg att rösterna ska mejlas, inte postas här.
_________________
Okrönad Årets worker 2013!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
StefanRegistreringsdatum: 16 juni 2006
Inlägg: 7419
Ort: I'm from Winnipeg, you idiot!

InläggPostat: 07 jan 2011 20:43    Rubrik: Svara med citat

Röster har hittills kommit in från:

Brandor
Dobbermann
Andreas316
Mr A
Tensai
HBKsweden
rko_90

Om du har röstat, men ditt namn inte står med här får du skicka igen.
_________________
Okrönad Årets worker 2013!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
StefanRegistreringsdatum: 16 juni 2006
Inlägg: 7419
Ort: I'm from Winnipeg, you idiot!

InläggPostat: 16 jan 2011 14:46    Rubrik: Svara med citat

Röster har hittills kommit in från:
Brandor
Dobbermann
Andreas316
Mr A
Tensai
HBKsweden
rko_90
DiBiase
Mats28
Stefan
joner
RatedPunk
_________________
Okrönad Årets worker 2013!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
StefanRegistreringsdatum: 16 juni 2006
Inlägg: 7419
Ort: I'm from Winnipeg, you idiot!

InläggPostat: 22 jan 2011 10:05    Rubrik: Svara med citat

Med lite drygt en vecka kvar har röster nu kommit in från:

Brandor
Dobbermann
Andreas316
Mr A
Tensai
HBKsweden
rko_90
DiBiase
Mats28
Stefan
joner
RatedPunk
Larssha
kosmoskatten
sociologi
Jugovic
JJ_Devel
sirstefan
_________________
Okrönad Årets worker 2013!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
StefanRegistreringsdatum: 16 juni 2006
Inlägg: 7419
Ort: I'm from Winnipeg, you idiot!

InläggPostat: 26 jan 2011 22:15    Rubrik: Svara med citat

Med lite drygt fem dagar kvar har röster kommit in från:
Brandor
Dobbermann
Andreas316
Mr A
Tensai
HBKsweden
rko_90
DiBiase
Mats28
Stefan
joner
RatedPunk
Larssha
kosmoskatten
sociologi
Jugovic
JJ_Devel
sirstefan
Sebbe
Kim Vuohtoniemi
TheVobb
FMBear
_________________
Okrönad Årets worker 2013!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
DiBiase
5 Time 5 Time 5 Time Tippning Champ!


Registreringsdatum: 05 augusti 2007
Inlägg: 6141
Ort: Solna

InläggPostat: 26 jan 2011 22:28    Rubrik: Svara med citat

Så bara fyra till så slår vi förra årets röstdeltagande Surprised .

Men var är rösterna från admins då, skärpning Angry (förutom duktiga Sebbe såklart Smile )
_________________
The Five Time, Five Time, Five Time, Five Time, Five Time, Tippnings Champion!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
TheInsaneRegistreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 5212
Ort: The outer reaches of your mind...

InläggPostat: 28 jan 2011 12:00    Rubrik: Svara med citat

Mina röster är på gång. Vet att jag är sent ute men har bestämt mig i 50% av kategorierna. Mina röster kommer komma in före utsatt slutdatum Smile
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3017
Ort: Karlstad

InläggPostat: 28 jan 2011 12:06    Rubrik: Svara med citat

Och mina röster är inte på gång, har inte haft en sekund till övers och får se om jag hinner. Crying or Very sad
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
StefanRegistreringsdatum: 16 juni 2006
Inlägg: 7419
Ort: I'm from Winnipeg, you idiot!

InläggPostat: 29 jan 2011 21:10    Rubrik: Svara med citat

Efter DiBiases klagomål/uppmaning har det trillat in röster från admins också. Lite drygt två dygn innan deadline har följande personer röstat:

Brandor
Dobbermann
Andreas316
Mr A
Tensai
HBKsweden
rko_90
DiBiase
Mats28
Stefan
joner
RatedPunk
Larssha
kosmoskatten
sociologi
Jugovic
JJ_Devel
sirstefan
Sebbe
Kim Vuohtoniemi
TheVobb
FMBear
Nogai
TheInsane
Perkoff
Mr RAW
_________________
Okrönad Årets worker 2013!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3017
Ort: Karlstad

InläggPostat: 29 jan 2011 21:32    Rubrik: Svara med citat

Nu var det inte DiBiases klagomål, gnäll etc som fick Mr RAWs röster att trilla in, det var lite extra tid vid datorn som gjorde det. Två jobb, två hus, en familj och alldeles för många fritidsaktiviteter gör att att det ibland inte finns så mycket tid till övers och man får då prioritera. Dock tycker Mr RAW som alltid att det är en trevlig omröstning och han önskar att flera skulle hinna/vilja delta. Very Happy
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
StefanRegistreringsdatum: 16 juni 2006
Inlägg: 7419
Ort: I'm from Winnipeg, you idiot!

InläggPostat: 29 jan 2011 22:25    Rubrik: Svara med citat

Mr RAW skrev:
Nu var det inte DiBiases klagomål, gnäll etc som fick Mr RAWs röster att trilla in, det var lite extra tid vid datorn som gjorde det. Två jobb, två hus, en familj och alldeles för många fritidsaktiviteter gör att att det ibland inte finns så mycket tid till övers och man får då prioritera. Dock tycker Mr RAW som alltid att det är en trevlig omröstning och han önskar att flera skulle hinna/vilja delta. Very Happy


Jag försökte mest leka Just Joe (WWF-gimmick, 2000) och hålla igång eran fejd Wink

Oavsett så är jag glad för varje röst som kommer in, så att resultaten blir mer relevanta.
_________________
Okrönad Årets worker 2013!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
DiBiase
5 Time 5 Time 5 Time Tippning Champ!


Registreringsdatum: 05 augusti 2007
Inlägg: 6141
Ort: Solna

InläggPostat: 29 jan 2011 23:02    Rubrik: Svara med citat

Mr RAW skrev:
Nu var det inte DiBiases klagomål, gnäll etc som fick Mr RAWs röster att trilla in, det var lite extra tid vid datorn som gjorde det. Två jobb, två hus, en familj och alldeles för många fritidsaktiviteter gör att att det ibland inte finns så mycket tid till övers och man får då prioritera. Dock tycker Mr RAW som alltid att det är en trevlig omröstning och han önskar att flera skulle hinna/vilja delta. Very Happy


Fast Mr RAW, ska vi inte vara öppna böcker nu och säga sanningen, dvs.att jag hoppade in och agerade dig för några timmar. Nu är ett av husen sålda, familjen fick bli mätta på världens godaste pannkakor och "fritidsaktiviteterna" dvs. leka med wrestlinggubbarna blev en succé Smile .
_________________
The Five Time, Five Time, Five Time, Five Time, Five Time, Tippnings Champion!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Mr RAW
Site Admin Emeritus


Registreringsdatum: 14 juni 2006
Inlägg: 3017
Ort: Karlstad

InläggPostat: 29 jan 2011 23:29    Rubrik: Svara med citat

Lyckliga den som har tid till att leka med sina wrestlinggubbs! Tyvärr är det inte så och det är ju extra surt för Mr RAW som innehar en fantastiskt massa spännande figurer, tillräckligt många för att fylla upp mer än tio Royal Rumbles, 2011 style! Och de flesta är av det manliga könet, inte en massa divor eftersom dem har DiBiase köpt av Mr RAW till sin "dotter" Rolling Eyes . Och två hus har Mr RAW fortfarande, i två veckor till, så fritidsaktiviteterna består mest av att packa och renovera, städa och planera. För tillfället är det inredningen till biljardrummet som är på tapeten men tapeten är dock vald. Dessutom är familjen inte så förtjust i pannkakor så ska DiBiase uppfylla sin högsta dröm, att få vara Mr RAW för en dag, så får han allt lära sig att laga annan mat Very Happy .
_________________
Mr RAW
Årets admin 2009 och ruler and quadruple Champion of the SW FORUM Awards 2008 & 2009, King of the Tippning 2010, Ultimate Guess Who Världskändisar Champion 2011, Årets Heel 2011
http://pleasedonottrythis.blogspot.se/
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida
DiBiase
5 Time 5 Time 5 Time Tippning Champ!


Registreringsdatum: 05 augusti 2007
Inlägg: 6141
Ort: Solna

InläggPostat: 29 jan 2011 23:39    Rubrik: Svara med citat

Mr RAW skrev:
För tillfället är det inredningen till biljardrummet som är på tapeten men tapeten är dock vald.


För en kort sekund så kände DiBiase medlidande till sin nemesis och dennes hektiska tillvaro. Detta var tills han läste citatet ovan, ingen och då menar jag verkligen INGEN som har ett "biljardrum" ska få medlidande, bara avundsjuka blickar och ledsna miner av de stackarna som inte har ett "biljardrum" hemma och måste gå till en allmän plats tränga sig med annat löst folk för att njuta av detta gudomliga spel Angry .


Men men, åter till Awardsen...
_________________
The Five Time, Five Time, Five Time, Five Time, Five Time, Tippnings Champion!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
StefanRegistreringsdatum: 16 juni 2006
Inlägg: 7419
Ort: I'm from Winnipeg, you idiot!

InläggPostat: 31 jan 2011 14:39    Rubrik: Svara med citat

Nu har ni lite drygt nio timmar på er att rösta.
_________________
Okrönad Årets worker 2013!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> SweWrestling.com Alla tider är GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Gå till sida 1, 2  Nästa
Sida 1 av 2

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2019