Välkommen till SweWrestling - Sveriges största wrestlingforum.

På forumet vill vi ha seriösa diskussioner och vi strävar efter att motverka att det bara blir en glorifierad chatkanal. Vi har tydliga regler och för djupare förklaring av dessa hänvisar jag dig hit. Genom att gör inlägg i forumet accepterar man automatiskt de regler vi satt upp.

På forumet bedrivs också tävlingar där det ibland finns priser att vinna. Recensioner läggs också frekvent upp av vår eminente recensent Sebbe. Om våra medlemmar själva har idéer som gillas så får de givetvis också anordna diverse aktiviteter som kan vara roliga för oss andra.

För att registrera ett konto gör du precis som på vilket annat forum som helst. Du klickar in på "Bli medlem" och följer instruktionerna. Vi har dock haft en del problem med spambots vilket har gjort att vi tagit till några åtgärder. Konton aktiveras manuellt av oss administratörer på SweWrestling. Den mänskliga faktorn är alltså inblandad och det kan ta tid och inte ske omedelbart. Mer än ett par dagar borde det dock inte ta i vanliga fall. Vidare måste användare skriva in en kod manuellt för att kunna skapa kontot. Koden hittar du här (en länk finns också där du registrerar dig).

Vi på SweWrestling hoppas att du kommer att finna forumet givande och att du kommer att bidra positivt till vår fortsatta utveckling. Och ännu en gång, ta en titt på reglerna och försök förstå dem.

MVH

SweWrestling Crew.

TILL FORUMET